Choklad & torkad frukt Dessert Pizzajag gillar pizza, och jag gillar godis. Så år sedan började jag göra efterrätt pizzor! Nej, inte traditionella pizzor med söta saker på dem, men söta saker som är gjord för att likna en pizza!

Det är lätt att rationalisera hur ingredienserna i denna pizza är inte alltför ohälsosam. Lätt, men inte 100% korrekt. Så när du gör denna pizza, vara säker på att ha ett gäng vänner till hands för att hjälpa dig att äta den.

Detta gör också en underbar gåva att ta med dig till en fest! Speciellt om du besöker din favorit Pizzaleverans placera och erbjuder sig att betala dem för en pizza leverans låda eller två. Jag har gjort detta många gånger och har aldrig blivit ombedd att betala. Publiciteten kring att ha deras namn sett på en fest kan vara tillräcklig betalning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dessert Pizza

denna dessert pizza recept är noga med att klass upp din nästa middagsbjudning och kittla din söta tand. Det egentligen bara liknar en pizza i så mycket som det är rund, har någon typ av en skorpa och är klar med pålägg, annat än att det är en efterr...

Nutella Dessert Pizza (deg från början!)

Denna dessert pizza är ett bra sätt att avsluta en middagsbjudning eller till och med göra bara för dig själv. Det är så varmt, krispigt och sentimental med choklad! Du kommer inte ångra provar detta. Jag såg detta på den italienska restaurangen nära...

Choklad doppade frukt och kluster

så lätt det känns syndiga men det gör en stor presentation, och kombinationerna är nästan oändliga. När jag går till en måltid i någons hem eller till en pot luck, om jag föreslå att föra detta som mitt bidrag, am jag aldrig vände.Steg 1: vad doppa?...

Vattenmelon Dessert "Pizza"

Varför inte sätta en twist på den gamla fruktfat och klä upp som en pizza?När man äter vattenmelon en sommardag, insåg jag en bit såg inte alltför långt bort från en pizza bullar i tomatsås - och så föddes idén till vattenmelon dessert "pizza".M...

Deep Dish äpple-kanel dessert pizza

Dekadenta, varm, oozie, smälta-in-your-mun dessert pizza! Ja, det är pizza eftersom den är gjord med pizzadeg och du kan säkert klippa det som en.Vid första anblicken kan du att detta är en kanelbulle. Det är inte. Detta är en sann dessert pizza. Och...

Gyllene Mango dessert pizza

Ganska söt golden branden av lyxig mango, en njutning för ögat och dessert till tungan.Låt oss se till att man gör detta mango dessert pizza...Steg 1: Samla dina ingredienser:-Ett färdigt kakan bas / platt sockerkakaEn stor mangoen burk sockergelatin...

Inte baka Dessert Pizza

jag älskar dessert pizza men ibland har jag dagar som jag inte vill baka och vill göra något enkelt. Så med inspiration från min mammas Njut inte baka ostkaka och pizza tävling jag skapat dessa! Min familj gjorde!Vad du behöver:1/2 kub smör1 paket gr...

Torkad frukt harts smycken

Making harts frukt smycken är en process som jag har finslipa och raffinering för vad som känns som evigheter.Jag måste erkänna, jag är tveksam till att sätta detta på en blogg. Det är som mitt hemliga recept (som hundratals andra slumpmässiga männis...

Christmas torkad frukt Air freshener/dekorationer

jag nyligen gjort lite glögg vin (Klicka här för instructable) och inte vill slösa bitar av apelsin och citron som jag hade lagt in i den eftersom de luktade fantastiskt med alla th e glögg vin kryddor och citrus.Vad jag trodde jag kunde göra skulle...

Lätt torkad frukt Mos

här är en torkad frukt puré recept, bra för fylla cupcakes, spridning på pannkakor, omrörning i yoghurt för en lätt frukost eller tillägg djup en enkel sås.Allt du behöver är en kastrull, kokplatta, någon form av blender, 100 g torkad frukt (jag anvä...

Dessert Pizza besatthet

Vad är bättre än pizza till frukost och pizza till middag? Det är naturligtvis pizza till efterrätt!Detta är mycket roligt och enkelt.Det är faktiskt svårt att gå fel... plocka vad du tror att din mun kommer att gilla.Steg 1: Ingredienser är den enkl...

Torkad frukt tryffel

letar efter en hälsosam upplevelse för alla hjärtans dag? Detta är ett bra alternativ till choklad eller socker godis - och du kan göra dem själv! Dessa tryffel är otroligt enkel och lätt att göra och se så dyrt som en låda med choklad!Jag kommer att...

Torkad frukt för Snacks eller potpurri

detta instructable visar hur du bevara frukt och örter, genom indunstning av dem, med hjälp av din ugn.Steg 1: Steg 1: samla frukt Steg 1: samla all frukt, grönsaker eller ört som du vill bevara genom torkning. Jag torkning Meyer citroner idag!Steg 2...

Snabb nr-matlagning romantiska frukt Dessert

Detta är en bra sista minuten recept som kommer att lägga till romantik i någon meny!Steg 1: Saker som behövs Ett stort rött äppleChokladsås (flaska, hemgjord, eller en burk av muttern choklad)En vass knivEndast 5 minuter av tid!Steg 2: Skär äppleKli...

Torkad frukt Rolls

en trevlig välsmakande behandla. Frukt rullar är kul att äta, och inte alltför svårt att göra. Inspirerad av frukt Rollups och frukt läder jag gjorde en fräsch variant utan tillsatt socker.Med mina familjer allergier var säck luncher nästan alltid i...

Tasty & friska fullkornsbröd banan med valnötter

Jag har många mogen banan i hem så jag vill prova Min systers bananbröd som jag älskar så mycket. Den första anledningen är dess smak, som är sött men inte för söt. Detta är den fuktiga & hälsosammare kalorifattig versionen av fullkornsvete bananbröd...

Hur man gör glutenfri, Vegan havremjöl kakor | Endast 2 ingredienser

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/oatmeal-cookies/Många av mina fans har krävt vissa fria recept fテカr gluten och du känner mig, jag älskar enkla och snabba recept. Detta recept på Gluten fri havre kakor tar endast två...

Hur till DIY min journey(1)

Travel är min livsstil. Hålla mig på vägen. De färska erfarenheter av mina är tibetanska resa.Detta är vad jag tar i min resa baggage.sharing med dig, kanske är dethjälp för dig.Resa bagageKläderEnligt tid på året, skulle du bättre ta lämpliga kläder...

Lätt tre ingrediens havre barer

De flesta morgnar min gå-till frukost är oftast havre, en banan, kanel och antingen vatten eller mjölk. Jag älskar det eftersom det tar inte lång tid att förbereda på morgonen, smakar bra, är frisk och håller dig full för ett tag.Detta recept kom i p...