Cling Film + kläder hängare växthusgaserdetta är hur jag skapade en klädhängare & Cling Film Green house

Material:
-Klädhängare
-Cling Film
-Rensa tejp
-Duck Tape

Jag gjorde detta för några år tillbaka så jag har inte en bild av alla steg, men jag är även en bild som skapas i Sketch Up med klädhängare ramar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Upcycling småbarn kläder hängare

När vi köper barn kläder från butiken, kommer kläderna ofta på en galge med clips för matchande bitar av kläder. Med klipp på galgen är dessa galgar en smärta att återanvända i garderoben. Genom att skära av klippen kan du upcycle i galgar till både...

Anpassade trä kläder hängare

anpassa din garderob med dessa roliga laser skurna kläder galgar.Förnödenheter och verktyg20 "x 10" x 1/4" ply träLaserskärareVector Drawing Program - jag skapat dessa galgar i Illustrator men tryckt dem i Corel DrawBifogade filer: jag med...

Underkläder hängare - Colgador de ropa interiör

Esta idé es el resultado de una flojera importante.Tengo tres mujeres en casa, eso significa un montón de ropa interiör femenina, y colgarla es muy incomodo...Así que se mig ocurrió esta idé, espero que les guste.Materiales:Un trozo de tubo de PVC en...

Geodetiska växthusgaser (låg kostnad)

förra året jag började ett arvode och kände behov av att bygga ett grönt hus för att njuta av tomat och gurka. Efter att ha byggt en 30 fots diameter kupol innan av stålrör jag trodde att det var en bra möjlighet jag kunde göra en mindre kupol med nå...

Tablet PC-Stand med Sugru och klädhängare

Vår lokala hacka utrymme (makerspace.org.uk) beslutat att köra en Sugru bygga kväll på vår öppen kväll, där killarna från Sugru gav oss några av deras produkt att komma med något lite annorlunda än de vanliga "laga" eller "ändra".Jag h...

En läder Ebook case, 2000-talets stil

samtidigt bär en kopp kaffe och en resväska utanför mitt hotell i Seoul nyligen, jag tappade och slog sönder det redovisade fallet med min Sony Ebook, mycket till min bestörtning. Det fanns ingen reparera det, så jag bestämde mig för att jag behövde...

Tjära och fjäder pistol

någonsin finna dig behövande till tjära och fjäder någon, men saknar en uppretad folkmassa om du vill säkerhetskopiera du? Kanske du vill snabbt och stökigt fysisk hämnd bråttom? Eller kanske du bara vill dominera grannskapet vatten pistol slagsmål e...

Kakadua papegoja läder Mask Tutorial: Från idé till färdigställande

Hej, mitt namn är Chelsea och detta är min andra publicerade Instructable.I detta Instructable, kommer jag att gå dig genom stegen för att göra en premium kvalitet läder mask; från begreppet design och nyanskaffning av läder ända till målningen, best...

Läder bagagebrickor

Om du är som mig och tusentals andra som har en obestämbar svart resväska som är alltid ett trick att plocka ur en conveyor belt folkmassa, detta läder Bagagebricka Instructable är för dig!Steg 1: VarornaHär är vad du behöver att göra dessa tidsbespa...

Växthusgaser från trä omrörare

Välkommen till min instructable!I detta ska jag visa dig hur man bygger en lätt och enkel men effektiv växthus för mång--cell växt fack. Detta växthus kan användas för att fälla fukt, fukt och därmed förkorta fröet grobarhet processen.Färdiga växthus...

Kid bambu geodetisk kupol

alla älskar kupoler-speciellt barn! Djävulen i deras konstruktion emellertid avser visualisera deras församling (ofta inte lätt - även för vuxna!),organisera kostnadseffektivt material och säkra struts!Här är en enkel 1V version som använder bambu gl...

Gin från Scratch (ångtryck infunderas)

skapa Bombay Sapphire stil Gin med detta Instructable.Jag dricker inte gin själv men när jag byggde min fortfarande en hel del vänner frågade mig om jag kunde göra Gin så jag gjorde en del efterforskningar och fann ut hur man gör det och även de exak...

Hur man gör mörk engelsk ale

detta recept ger en genomsnittlig, mörk, stark engelsk Ale. Det är lätt att göra och är baserad enbart på ingredienser som inte behöver mosa. Alla malt och malt extrakt används här kan kokas helt enkelt extrahera smak.Detta recept är för människor so...

SUV MicroCamper - fett Berta 3.0

Detta är en modulär SUV/station wagon baserade husbil setup, som sover två i lyx, har gott om förvaringsutrymme och kostar nästan ingenting. Dessutom ska jag visa dig hur man gör en trunk tält, magnetiska mygga skärmar, termisk klaffar och mycket mer...

Tennessee Whiskey / Bourbon, Jack Daniels

jag ville göra Tennessee Whiskey och Kentucky Bourbon är inte mycket annorlunda det bara lite olika recept och du missar en av de åtgärder som du använder när du gör den Tennessee Whiskey.Många av mina vänner dricka Jack Daniel's Tennessee Whiskey oc...

Nuked Alaska (Christmas dessert)

I min familj är julbord alltid i fokus för semesterperioden. En gång om året samlas vi från alla hörn av världen att sitta runt ett bord i mina föräldrars hus, saker själva dumt, dricka lite vin och inte försöka argumentera om något alltför personlig...

GoPro: Klipp på Ring ljus

jag köpte nyligen en GoPro som gav mig en massa nya projekt, så jag tyckte det var på tiden att jag prova och göra min egen Instructable att dokumentera det hela, så här går :)GoPros suga på natten. Det sade jag det. De är gjorda för äventyr, naturen...

Matchwork burkar och lådor.

Den första delen av denna "vänners kompatibla visar några avslutade projekt bara för att visa upp några av mina burkar & lådor, den andra delen är en steg för steg instruktioner för två ganska enkel burkar på anmodan.Ett år sedan denna vecka min...

Tortas de aceite - söt spanska flatbreads

dessa krispig, söt platta bröd är otroligt moreish och varje så lätt att bli kär. Ända sedan jag först försökte dem i Spanien flera år sedan få jag regelbunden cravings för dem. Du kan få dem hit men de är så dyra att de är svåra att motivera. Men ja...