Darth Maul Makeup TransformationSe Steg
Relaterade Ämnen

Darth Maul latex mask

jag gjorde denna Darth Maul mask för en cosplay fest med några medarbetare.Länge sedan det fanns en tv Visa kallas "el pulpo negro" (svart bläckfisk) spelade av befälhavaren på spänning filmer Narciso Ibáñez Menta. Några av karaktärerna i att Vi...

Uppkomsten av Darth Maul masken (taktiska kraft stil)

att göra av STAR WARS Darth Maul ansikteMask saker du behöver: en skrivare, rött tyg färg, 11 X 8 Scotch tejp, lim Spray, xacto kniv, delar. i platt trä och en svart lång ärm skjorta. Bilder kommer att visa dig hur det gjordes....

Knex Darth Mauls lasersvärd

detta ljus sabel tillhör darth maul men den har bara ett blad extended. Jag är trieing att vinna knex tävlingen så med mig lycka till!Steg 1: Fästet del 1 Add 12 more connectors in the way I startedSteg 2: Fästet del 2 Lägga till 16 mer kontakter på...

Darth Maul LED ljus sabel

skapa en billig men ändå effektiv dubbla slutade lasersvärd för en sci-fi maskeraddräkter parti.Någon som har sett Star Wars vet herr Kickarse "Darth Maul". Han var annorlunda, han hade en ljus sabel som hade en kniv i varje ände. Han sa inte my...

STAR WARS DARTH MAUL CAKE

jag kom nyligen över en Star Wars cook bok som hade ett recept på Darth Maul dopp, tillverkad av rostad röd paprika och Frito majschips som horn. Det gjorde verkligen inte denna mördare någon rättvisa så jag bestämde mig att använda mallen och skapa...

Darth Maul Star Wars tårta!

Hej, jag har blivit ombedd att göra min kusin en Darth Maul Star Wars tårta på sin födelsedag nästa vecka. Det är en choklad svamp med vaniljsocker smör florsocker. Denna kaka är praktiken tårtan jag har gjort därav varför det är ungefär iskallt med...

Fallout 3 Ghoul mask makeup transformation

Fallout 3 inspirerad.Steg 1: Två tonas hud Första hud typ kommer att vara en blekgul färg. Jag använde Maybelline BB cream i ljusaste skuggan, då jag använde en liten gul och en massa vitt från min MakeupForever flash pall och blandade det med varand...

Jack Skellington makeup transformation

YouTube.com/msmaomaozSteg 1: disposition beskriva din design. Jag använde en eyeliner penna för att göra detta.Steg 2: svart och vitt lägga till vit till en majoritet av ansiktet, lägga till svart i ögat klistermärken och lägga en del på din panna, s...

Origami Darth Maul marionett

denna marionett gjordes på min fritid. Det skapades från en marionett bas av min egen design. Njut av!!Jag bestämde mig att göra denna marionett på grund av de olika Star Wars spel jag spelar, de flesta av dem är Lego.Denna docka är tänkt att passa p...

Del skalle ansikte Makeup Transformation

[youtube]zkRGf5xwqg4[/youtube]...

Begäran: Tiger makeup transformation

Steg 1: Lägga till vitLägga till vit ovanför läppen, på dina ögon, och lite ovanför ögonbrynet.Steg 2: OrangeLägg till orange runt vita.Steg 3: Lägg till gulSätta lite gult på näsan och pannan blandas det vit och orange.Steg 4: en liten brunSätta lit...

Sally från mardrömmen för jul makeup transformation

Sally!Steg 1: första steget kartlägga din idé Fyll sedan i ditt ansikte med en blågrön färg lämnar ögonen tomt.Steg 2: ögon skugga på utsidan av ögonen med en blå ögonskugga, sätta mörkblå ovanför ögat, redogöra för ögat i svart, sedan fylla med vit....

Immortan Joe makeup transformation

Steg 1: disposition Med några vita body paint beskrivit jag min mask.Steg 2: Basfärger Använda silver kroppsfärg att sätta på masken och sedan använda svart kroppsfärg för att fylla i näsan, och sedan mörkbrun för resten.Steg 3: detalj Med hjälp av n...

American Horror Story Freakshow Makeup Transformation

Hallå där allaSå kom jag över en riktigt cool fan pic relaterade till den kommande säsongen 4 av American Horror StoryJag tänkte titta var riktigt riktigt cool och jag var tvungen att replikera det.Så om du är intresserad av att få denna look så här...

Darth maul dubbel dubbelsidig ljussabel (knex)

dess inte lysande men jag har precis avslutat min nya dubbla dubbelsidig ljussabel. Den är röd och fästet/axeln är grå.du behöver:40 röda stavar4 grå stavar12 vita kontakterSteg 1: fästet/axel att göra fästet/axeln Anslut 4 grå stavar till de 2 vita...

Little Devils

Jag har velat Devil kostymer för ganska länge nu. I år min son den yngsta slut sa OK! Att hitta klänningen var lätt... men att hitta något för vad jag inbillar mig för min son var utmaningen. Efter timmar av sökande och även försöka hitta en röd 3 pi...

Dubbel kant Staw-sabel/Blaster

Ta din nästa fest med överraskning Darth Maul stil.Steg 1: hårdvaraFörst ska du behov ett papper omfattas sugrör en ett par sax eller något att slå ett litet hål med.Steg 2: Ladda uppRiv en liten remsa ur centrum av din halm.Steg 3: blåshål Skär elle...

Dubbla påsar Crown Royal dice väska (med frodas)

en lila crown royal väska för att hålla din tärningarna är klassiska geek. Denna ändring ökar funktionaliteten i din krona-dice-väska. Genom att vända botten av påsen och bildar en annan dragsko i andra änden, är en andra påsen gjord för att lagra me...

Bästa Halloween i en galax långt, långt borta!

2008 var en av våra "fattigaste" Halloweens.Vi älskar Halloween och alltid tog våra dräkter på allvar.Vi hade inte pengar till avancerade kostymer...Vi trodde! Om jag hade steg för steg bilder, jag skulle göra en full instructable... sorry!Här ä...