American Horror Story Freakshow Makeup TransformationHallå där alla

Så kom jag över en riktigt cool fan pic relaterade till den kommande säsongen 4 av American Horror Story

Jag tänkte titta var riktigt riktigt cool och jag var tvungen att replikera det.

Så om du är intresserad av att få denna look så här är en lätt att följa tutorial på hur man gör det

MATERIAL du behöver >

Mehron fantasy fx - rött eller någon annan ansiktsmålning

Mehron fantasy fx - svart eller någon annan ansiktsmålning

Mehron fantasy fx - vit eller någon annan ansiktsmålning

Någon svart flytande eyeliner

Svart eller grå ögonskugga

En medelstor pensel - jag använde en pensel

Mascara (valfritt)

Tack så mycket för att titta på ^ __ ^

POUTBRUSH

Relaterade Ämnen

Fallout 3 Ghoul mask makeup transformation

Fallout 3 inspirerad.Steg 1: Två tonas hud Första hud typ kommer att vara en blekgul färg. Jag använde Maybelline BB cream i ljusaste skuggan, då jag använde en liten gul och en massa vitt från min MakeupForever flash pall och blandade det med varand...

Jack Skellington makeup transformation

YouTube.com/msmaomaozSteg 1: disposition beskriva din design. Jag använde en eyeliner penna för att göra detta.Steg 2: svart och vitt lägga till vit till en majoritet av ansiktet, lägga till svart i ögat klistermärken och lägga en del på din panna, s...

Del skalle ansikte Makeup Transformation

[youtube]zkRGf5xwqg4[/youtube]...

Begäran: Tiger makeup transformation

Steg 1: Lägga till vitLägga till vit ovanför läppen, på dina ögon, och lite ovanför ögonbrynet.Steg 2: OrangeLägg till orange runt vita.Steg 3: Lägg till gulSätta lite gult på näsan och pannan blandas det vit och orange.Steg 4: en liten brunSätta lit...

Sally från mardrömmen för jul makeup transformation

Sally!Steg 1: första steget kartlägga din idé Fyll sedan i ditt ansikte med en blågrön färg lämnar ögonen tomt.Steg 2: ögon skugga på utsidan av ögonen med en blå ögonskugga, sätta mörkblå ovanför ögat, redogöra för ögat i svart, sedan fylla med vit....

Immortan Joe makeup transformation

Steg 1: disposition Med några vita body paint beskrivit jag min mask.Steg 2: Basfärger Använda silver kroppsfärg att sätta på masken och sedan använda svart kroppsfärg för att fylla i näsan, och sedan mörkbrun för resten.Steg 3: detalj Med hjälp av n...

Darth Maul Makeup Transformation

Steg 1: Start Beskriva din horn med vit eyeliner, sedan använda en kräm gul för att fylla i dem.Steg 2: röd!Nu måla läpparna röda. Lätt nog.Steg 3: De svarta detaljerna Använd en referens foto att lägga till svarta markeringarna började jag från mitt...

Rick Genest / Tate Langdon skalle Makeup

Hej killar!Eftersom kraniet utgör är en sociala medier trend och #COSTUMEFAMOUS som en av de mest återskapade ser EVER-jag gjorde slutligen en hel tutorial på zombie boy eller American Horror Story skelett.Du kan se detta och andra videor på Alehfior...

Hur man gör Twisty clownen masken

Denna tutorial ska show dig hur man gör en mask inspirerad av Twisty clownen från tv Visa American horror story! :)(Jag ber om ursäkt för eventuella felaktigheter i min svenska, jag är från Belgien)Steg 1: Du behöver... -Svart, beige och körsbär röd...

Karamell äpple siamesiska tvilling tårtor--AHS inspirerade

Här är en snabb och enkel dessert för din American Horror Story som tittar på natten: Siamese Twin tårtor! Unna dig några karamell äpple nostalgi med en vuxen spinn. De är lite classy, lite egendomliga, och dina gäster kommer definitivt att göra en d...

Siamese Twin

I år jag var inspirerad av den sista säsongen av American Horror Story och jag trodde det skulle vara kul att göra mig själv en siamesisk tvilling. Jag skulpterade ett självporträtt i Z-Brush, gav det en bas som kunde montera på min axel, och sedan t...

Expandera din Netflix

Netflix, vi älskar filmer och vi älskar ett stort utbud! Så låt oss göra det val större? STÖRRE? Vad sägs om (vid tidpunkten för handstil) 10 x större!?!?Dess snabba dess lätt och gratis (för en veckor rättegång) och även när det är upp dess endast 4...

Coven Charm

Om du älskar American Horror Story som jag gör, kommer du älska detta coven charm. Jag kommer att visa dig hur man gör detta lätt Coven charm på AutoDesk.Steg 1: Disposition och strängpressning ditt hjärtaNär du öppnar AutoDesk skapa en ny skiss med...

Rocky Horror Frank makeup

såg jag några Dr.Frank makeup tuts och de bara inte ser lugnt rätt. Säger inte att min är perfekt men jag har gjort det under åratal och ville veta vad folk tyckte om min version....

DIY Makeup palett - DIY ögonskugga palett

Idag kommer jag att Visa u hur gör du din egen ögonskuggor♥My Hair♥ https://www.youtube.com/watch?v=O110AKPPwkk ♥My Facebook♥ https://www.facebook.com/pages/ByValentine/723404181081039?pnref=story ♥Follow min Instagram♥ http://instagram.com/byvalenti...

20, 000v Flyback transformator

detta är en Flyback transformator ansluten till en snabbladdning kondensator och 2 kamera flash kretsarFörsök inte detta instructable om du har någon tidigare erfarenhet med hög spänning, eller om du har ett knepigt hjärta.Steg 1: Verktyg och materia...

2n3055 flyback transformator drivrutin för nybörjare

Intro:Detta instructable visar dig hur man gör en billig och enkel styrkrets för att få hög spänning bågar av en komponent som kallas en flyback transformator.En flyback transformator, ibland kallad en linje utgång transformator används i äldre CRT-T...

50W tillförsel med Halogen lampa transformator

Elektroniska transformatorer för halogenlampor är mycket kompakt och lätt. En likvärdig effekt (60W) järn-kärna version väger över 1500 gram jämfört med 50 g av den elektroniska. Storlek är mycket mindre och drift genererar mindre buller och värme. D...

DIY American Mcgee's Alice

gör att lära ungdomar tävling:Vad gjorde jag?Comic-Con hade äntligen kommit till Australien och jag älskar verkligen att få klädd i kostymer, så jag tänkte varför inte göra en dräkt från något jag gillar verkligen som ett spel. Jag skapade en Alice d...