Begäran: Tiger makeup transformationSe Steg
Relaterade Ämnen

DIY 12 Volt på begäran vatten pumpsystem

Jag läger mycket, och jag brukar campa i avlägsna områden som inte har faciliteter såsom vatten, elkraft eller badrum finns. När jag inte faktiskt camping, gillar jag att spendera tid byggnaden "leksaker" för camping.När jag camping, är vatten m...

AI2 Android får två potmeter värde (begäran exempel)

Efter laddat upp min "android ta emot data från arduino" video, jag fick många begäran om mer än en data får från arduino.Denna video visar en enkelt läge för detta.App inventor fil och arduino koden data överför länk i video beskrivning.Video i...

Android HTTP GET/POST-begäran

I detta projekt ska jag visa dig hur du utför den HTTP GET och POST-begäranden på nästan varje webbplats med en Android-applikation.Steg 1: Installera Android Studio Android Studio är den officiella IDE för Android applikationsutveckling, baserat på...

Fallout 3 Ghoul mask makeup transformation

Fallout 3 inspirerad.Steg 1: Två tonas hud Första hud typ kommer att vara en blekgul färg. Jag använde Maybelline BB cream i ljusaste skuggan, då jag använde en liten gul och en massa vitt från min MakeupForever flash pall och blandade det med varand...

Sabertooth Tiger - Makeup Tutorial

Här är handledningen för utseende!ge det en likey, hjälpa en sabertooth tiger som mig ut ;)Steg 1: BasJag började med en mörk orange färg för basen.Jag använde en airbrush men du kan också använda andra färger, med penslar och svamparSteg 2: Den bas...

Jack Skellington makeup transformation

YouTube.com/msmaomaozSteg 1: disposition beskriva din design. Jag använde en eyeliner penna för att göra detta.Steg 2: svart och vitt lägga till vit till en majoritet av ansiktet, lägga till svart i ögat klistermärken och lägga en del på din panna, s...

Del skalle ansikte Makeup Transformation

[youtube]zkRGf5xwqg4[/youtube]...

Sally från mardrömmen för jul makeup transformation

Sally!Steg 1: första steget kartlägga din idé Fyll sedan i ditt ansikte med en blågrön färg lämnar ögonen tomt.Steg 2: ögon skugga på utsidan av ögonen med en blå ögonskugga, sätta mörkblå ovanför ögat, redogöra för ögat i svart, sedan fylla med vit....

Immortan Joe makeup transformation

Steg 1: disposition Med några vita body paint beskrivit jag min mask.Steg 2: Basfärger Använda silver kroppsfärg att sätta på masken och sedan använda svart kroppsfärg för att fylla i näsan, och sedan mörkbrun för resten.Steg 3: detalj Med hjälp av n...

American Horror Story Freakshow Makeup Transformation

Hallå där allaSå kom jag över en riktigt cool fan pic relaterade till den kommande säsongen 4 av American Horror StoryJag tänkte titta var riktigt riktigt cool och jag var tvungen att replikera det.Så om du är intresserad av att få denna look så här...

Darth Maul Makeup Transformation

Steg 1: Start Beskriva din horn med vit eyeliner, sedan använda en kräm gul för att fylla i dem.Steg 2: röd!Nu måla läpparna röda. Lätt nog.Steg 3: De svarta detaljerna Använd en referens foto att lägga till svarta markeringarna började jag från mitt...

Enhjuling freemount: på allmän begäran

Ahhh, allt svårfångade gratis fästet. Det finns några sätt att komma in i detta. Jag skulle rekommendera det grundläggande, inte en 180 hoppa fäste, inte ännu i alla fall:). Igen, 5 11 position. Detta är personliga preferenser, men jag har mina 5 fot...

K'nex Lugnut transformator

På begäran av ismith25Steg 1: kropp Anslut den mellersta vit staven på röda grejen (21) till lila kontakten (2)Steg 2: vapen Steg 3: Ben Thingys Steg 4: Transformation Steg 5: Kommer snart... Nedgången av Cybertron Bruticus som begärd av stonegillKom...

Knex Bruticus Transformer

På begäran av stongill.Tyvärr är jag en mun bakom schema, jag har inte har tillgång till dator för ett tag.Steg 1: Motormaster Steg 2: bråk Steg 3: Swindle Steg 4: Blast Off Steg 5: Vortex Steg 6: transformationer Steg 7: kombination Steg 8: Kommer s...

Knex transformator Blackout

gjorde som en begäran från en "vän". Ledsen för låg kvalitet bilder. Vill fortfarande ha fler förfrågningar! PS den andra saken är Scorpinoc.Steg 1: Kroppsdel 1 Steg 2: Kroppsdel 2 Steg 3: Armar och ben Steg 4: Scorpinoc Han är riktigt liten så...

Knex skiljevägg transformator

jag gjorde detta på begäran av btog. Om du har kommentera några frågor eller rekommendationer bara!Steg 1: kropp Steg 2: vapen Steg 3: huvud Steg 4: Ben Steg 5: vapen Steg 6: Dra alla tillsammans Steg 7: omforma...

Knex Combo transformator: Rascoh!!!

Begäran av 18efroese. Det är äntligen här!!! Dessa samtal godbitar i några av mina andra ibles gällde denna brute! Njut!Steg 1: material Steg 2: omvandla!!!...

Knex Megatron (gun) transformator

jag gjorde detta på begäran av johnnybgood. Om du har kommentera några frågor eller rekommendationer bara!Steg 1: kropp Steg 2: vapen Steg 3: huvud Steg 4: Ben Steg 5: vapen Steg 6: Dra samman Steg 7: omforma...

Begära Uber Rider med en Arduino knappen

HejOm du använder uber väldigt lik mig gör så detta instructable livet bättre. Jag har bara tre pickup platser: hem, arbete och den lokala fablab adressen: D.Det är därför jag gjorde denna knapp. Jag har en hemma och en annan på jobbet, innan de lämn...