DIY Minion Nailartendast för minion älskare som mig!;)
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY underhuggare hantverk: Hur man gör återvunnet DIY Minion spargris

Vem älskar inte att göra DIY Minion hantverk! Det är därför jag tar du en awesome återvunnet hantverk och lätt papper hantverk idé att göra en helt bedårandeDIY Minion spargris som kan hjälpa dig spara pengar på ett roligt sätt. Om du är en lätt papp...

Minion Nailart

Hi det! Detta instructable visar dig hur du skapar supercute och lätt minion naglar. För minion nailart behöver du följande material:-Gul nailpolish-Svart striper-Blå nailpolish-Grå eller silver nailpolish-Googly ögon (du kan få dessa i de flesta cra...

DIY Minion

min DIY-projekt. Dave minion från filmen Despicable Me.Förnödenheter som behövs.2 konservburkar för glasögonpar utskrivbara ögon1 gård av gul filt1/2 gården av blå filt4 svarta piprensare för håret2,5 tum av svart filt om en gård långa för bandet i g...

DIY Minion pennhållare!

Supercool minion pennhållare kan nu vara på ditt bord! Vänta, jag säga dess gjord av en plastflaska?!Följ bara lätt steg för steg i denna video och jag hoppas du njuter! :)Om du gillar denna idé, måste du prenumerera på min youtube-kanal ~ fantastisk...

DIY Minion Halloween maskot kostym

denna minion kostar ca $6 att göra. Jag använde vit affisch styrelse, varmt lim, skum, filt och jean. Jag gjorde detta för min son, han ville också vara Sonic som du hittar på denna webbplats också. Sonic tog min ett tag, denna kostym tog bara ett pa...

DIY: Minion penna fall

Minions kommer till teatrar någon gång i år, och jag tror alla små barnen skriker just nu. Njut av denna minion penna fall tutorial som jag fira ankomsten av en annan lysande film ♥Steg 1: Du behöver:Du behöver:vit, gul, brun, grå och svart filt elle...

DIY Minion robot med skrot och Arduino

Hej!Jag antar att ni redan vet att jag har en liten baby. Även om han är liten, är han redan mycket vakande ser de robotar som springer runt i huset (vi hade mycket roligt tillsammans med mBot och hans ljus). Så gjorde jag denna kompis tänkte det sku...

DIY Minion Plushie

Här är en söt Minion Plushie!Det är mycket lätt att göra och det skulle vara en perfekt present för alla gunstling.Jag hoppas verkligen du njuta av denna tutorial och all feedback skulle vara mycket uppskattat! =)Steg 1: Vad du behöver-Mina mallar (d...

DIY Minion skyddsglasögon

detta Instuctable visar dig hur man gör billig lätt Despicable Me minion goggles.Anledningen till att jag gjorde dessa var för minion måndag, en av våra school spirit dagar denna vecka. Det är jag var ungefär en av tre människor som faktiskt klädd up...

DIY Minion partyhattar & mittpunkten

Jag gick nyligen till en gunstling - tema barnkalas. Jag hittade mittpunkten och parti hattar så söt, jag var bara tvungen att återskapa dem! Här är full tutorial om hur du skapar dessa stora Festföremål....

Minion Weebles (med Kinder överraskning ägg) i 2 minuter - DIY

Idag ska jag visa dig hur man bygger Minion Weebles ur Kinder Surprise ägg och anpassa det på valfritt sätt (från filmen Despicable Me och precis i tid för den nya underhuggare filmen).Minions är små gula varelser som har funnits sedan urminnes tider...

Hur man gör en lätt Minion fallet med eva eller skum. DIY lätt hantverk

I denna video kan du lära dig hur man gör en rolig Minion fallet med eva eller skum, det är en mycket lätt hantverk som du kan sälja eller gåva. Jag hoppas du njuta av video och prenumerera.YouTube-kanal: bara Victor Vic youtube-kanalFacebook: https:...

DIY flätad nailart

Denna Nail Art kräver inget verktyg och dess mycket enkelt för nybörjare. Men slutresultatet är vackert.Steg 1: Material som krävs: Bara 3 färger du väljer... Thats det (jag nämnde inte att denna Art inte kräver något verktyg!)Steg 2: Ordna färgerna...

DIY nailart utan verktyg! Nail Art Design - DIY projekt

Denna nail tutorial är perfekt för nybörjare, steg för steg och du kan enkelt göra det hemma! Så glöm nail art verktyg, ta några nagellack och låt oss DIY naglarna med dessa bedårande nail art designs. Ja, nagelkonst kan vara så lätt och enkelt!Nagel...

DIY vuxen (Thanksgiving maskeraddräkter idé) maskeraddräkter Minion kostym (Despicable Me)

göra din egen gunstling! Kosta ca £30 per gunstling.Väsentliga belopp ges är en GUIDE - du kommer att beräkna de belopp som baseras på personens höjd och dimensioner av skelettet (e.g. hula-hoop) som du väljer att använda. Storlekar av material är ba...

DIY nailart utspridda över verktyget

Hej!Undrar du hur man gör ett billigt och enkelt pricka verktyg men vill att det ska se köpta så är detta rätt handledning för dig.Steg 1: Vad du behöver För detta instructable behöver du några saker som du hittar brukar ligga runt huset.Vad du behöv...

Papoy! Minion Unicorn leksak från föraktliga mig

I filmen Despicable Me, underhuggare göra Agnes en enhörning leksak som de kallar "Papoy". Agnes är glada att ha sin enhörning, även om det inte är fluffig. Vilken minion kostym skulle vara komplett utan en hemlagad Papoy?Steg 1: Samla material...

Minion lamp

Jag lekte med min diy vakuumformning maskin och jag vakuum bildas en gunstling. Jag bestämde mig att måla det och lägga ett ljus inne i att skapa en minion lampa.Steg 1: Samla material DIY vakuum tidigareobjektet du vill vakuum form (jag använde en m...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...