DIY Minion PlushieHär är en söt Minion Plushie!

Det är mycket lätt att göra och det skulle vara en perfekt present för alla gunstling.

Jag hoppas verkligen du njuta av denna tutorial och all feedback skulle vara mycket uppskattat! =)

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY underhuggare hantverk: Hur man gör återvunnet DIY Minion spargris

Vem älskar inte att göra DIY Minion hantverk! Det är därför jag tar du en awesome återvunnet hantverk och lätt papper hantverk idé att göra en helt bedårandeDIY Minion spargris som kan hjälpa dig spara pengar på ett roligt sätt. Om du är en lätt papp...

Tutorial - hur man gör en minion plushie

ta en titt på handledningen video att se hur du kan göra en minion plushie! Super lätt och enkelt att göra.Vad du behöver:PinsLimpistol + lim3 stycken av gul filt1 bit av svart filt1 bit av blå filt1 bit av vit filt1 bit av grå filtSymaskinGul, vit,...

Lätt DIY Domo Plushie foto ram Combo

förvandla en liten Domo plushie till en fotoram i några enkla steg, med hjälp av några gemensamma craft kunskaper. Ingen sömnad eller elektronik krävs.Från folk på http://www.GomiStyle.comSteg 1: Material jag fick detta Domo plushie på mål för ca $6....

DIY Minion

min DIY-projekt. Dave minion från filmen Despicable Me.Förnödenheter som behövs.2 konservburkar för glasögonpar utskrivbara ögon1 gård av gul filt1/2 gården av blå filt4 svarta piprensare för håret2,5 tum av svart filt om en gård långa för bandet i g...

DIY Minion pennhållare!

Supercool minion pennhållare kan nu vara på ditt bord! Vänta, jag säga dess gjord av en plastflaska?!Följ bara lätt steg för steg i denna video och jag hoppas du njuter! :)Om du gillar denna idé, måste du prenumerera på min youtube-kanal ~ fantastisk...

DIY Minion Halloween maskot kostym

denna minion kostar ca $6 att göra. Jag använde vit affisch styrelse, varmt lim, skum, filt och jean. Jag gjorde detta för min son, han ville också vara Sonic som du hittar på denna webbplats också. Sonic tog min ett tag, denna kostym tog bara ett pa...

DIY: Minion penna fall

Minions kommer till teatrar någon gång i år, och jag tror alla små barnen skriker just nu. Njut av denna minion penna fall tutorial som jag fira ankomsten av en annan lysande film ♥Steg 1: Du behöver:Du behöver:vit, gul, brun, grå och svart filt elle...

DIY Minion robot med skrot och Arduino

Hej!Jag antar att ni redan vet att jag har en liten baby. Även om han är liten, är han redan mycket vakande ser de robotar som springer runt i huset (vi hade mycket roligt tillsammans med mBot och hans ljus). Så gjorde jag denna kompis tänkte det sku...

DIY orm Plushie

hur söt är denna lilla orm? ... Mycket!I denna tutorial ska jag visa dig hur du gör din egen orm plushie med vardagliga objekt som du har runt huset!Detta hantverk är perfekt för regniga dagar, lite barn, gåvor eller om du bara känner att du behöver...

DIY Minion skyddsglasögon

detta Instuctable visar dig hur man gör billig lätt Despicable Me minion goggles.Anledningen till att jag gjorde dessa var för minion måndag, en av våra school spirit dagar denna vecka. Det är jag var ungefär en av tre människor som faktiskt klädd up...

DIY Minion Nailart

endast för minion älskare som mig!;)Steg 1: Du behöver UnderlackGula nailartBlå, vit, svart akryl färgStriperUtspridda över verktygÖverlackSteg 2: Applicera underlack Tillämpa underlack är måste steg tillFörhindra att dina naturliga naglar från gulna...

DIY Minion partyhattar & mittpunkten

Jag gick nyligen till en gunstling - tema barnkalas. Jag hittade mittpunkten och parti hattar så söt, jag var bara tvungen att återskapa dem! Här är full tutorial om hur du skapar dessa stora Festföremål....

Tutorial - hur man gör Totoro Plushie från anime filmen "Min granne Totoro"

använder ett mönster från cheeckandstitch.com, jag ska visa dig hur jag gjorde denna söta Totoro plushie!-Material.1 svart filt blad3 grå kände ark1 beige kände blad1 vit filt bladSax, penna, papperLimpistol + lim (valfritt)Svart, vitt, grått och bei...

Minion Weebles (med Kinder överraskning ägg) i 2 minuter - DIY

Idag ska jag visa dig hur man bygger Minion Weebles ur Kinder Surprise ägg och anpassa det på valfritt sätt (från filmen Despicable Me och precis i tid för den nya underhuggare filmen).Minions är små gula varelser som har funnits sedan urminnes tider...

MISSTÄNKTA potatis DIY ✿ Plushie Tutorial ✿

Här är min tutorial för denna söta misstänkta potatis plushie :) hoppas ni gillar det!p.s. videon är på italienska men jag försökte skriva stegen på engelska. Jag hoppas att göra vettigt xDSteg 1: materialRosa strumpaVit och svart FeltsFyllningNål oc...

DIY söt Plushie fågel

Jag har försökt göra en plushie fågel för de senaste 3 dagarna! men de visar inte sig så bra. Och slutligen, i mitt tredje försök jag gjort en söta och fluffiga plushie fågel. Detta instructable visar hur man gör denna söta plushie fågel i några enkl...

Hur man gör en lätt Minion fallet med eva eller skum. DIY lätt hantverk

I denna video kan du lära dig hur man gör en rolig Minion fallet med eva eller skum, det är en mycket lätt hantverk som du kan sälja eller gåva. Jag hoppas du njuta av video och prenumerera.YouTube-kanal: bara Victor Vic youtube-kanalFacebook: https:...

DIY bläckfisk Plushie

Här är en bedårande bläckfisk Plushie som är förvånansvärt lätt att göra!Jag har sett liknande bläckfisk plushies runt på internet och jag var bara tvungen att försöka göra min egen version.Detta är min första Instructable så låt mig veta vad du tyck...

DIY vuxen (Thanksgiving maskeraddräkter idé) maskeraddräkter Minion kostym (Despicable Me)

göra din egen gunstling! Kosta ca £30 per gunstling.Väsentliga belopp ges är en GUIDE - du kommer att beräkna de belopp som baseras på personens höjd och dimensioner av skelettet (e.g. hula-hoop) som du väljer att använda. Storlekar av material är ba...