DIY själv aktiverat eget universumdetta är min första någonsin Instructables ladda upp så snälla, var försiktig med mig.
Jag gjorde detta för ett litet galleriutrymme på en ARI kallas Constance i Hobart, Tasmanien, Australien, och var särskilt utformade för att aktiveras när människor ser in i en spegel och ser sin egen reflektion. Konceptuella förutsättningen var att inspirera publiken att tänka på verkligheten och hur den är gjord av oss, därmed en själv aktiverat eget universum, men du kan spela med variablerna i denna hacka till göra det som du vänligen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY rörelse aktiverat lampor - Galileo

Detta projekt använder en passiv infraröd sensor som en rörelsesensor för att slå på en glödlampa.Steg 1: Samla leveranser Samla en passiv infraröd (PIR) sensor som visas i bilden. Du behöver också en Galileo, en skruvmejsel, en relä, bulb socket och...

Kinect Hacking (artikel)

när Microsoft släppte det Kinect system för Xbox 360 det hoppades att ge impulser till konsolen och säljer massor av spel. Det verkligen träffa det mål med viss rask försäljning, men den verkliga överraskningen var att Kinects kraftfull teknik blev o...

Varför din svart hål inte fungerar och hur man fixar det

I mitt första instructable gick vi över hur man konstruerar egna universum och jag är säker på att några av er inte skulle stoppas och sköt ert Universum till de yttersta gränserna.Unshakably greppas av ambition du inte vill att vila förrän du hade i...

Gör en mini skyskrapa

Vara herre över ditt eget universum genom att göra en hel stad av mini skyskrapor.Du behöver garn, medel för att skapa en stickad tub (jag använde en Barbie stickmaskin men du kan använda en spool sticka eller sticka för hand), frigolit block och en...

DIY musik aktiverat LED-controller

beslutat att göra en instructable på detta eftersom jag inte kunde hitta en när jag behövde den. Detta är en mycket enkel DIY projekt. första av all din kommer att behöva en spets 31 transistor, 12 v-strömkälla, skärbräda, tråd och Le D du behöver in...

Rörelse aktiverat Sprinkler DIY

Skydda trädgårdar och gårdar från vanliga djur inkräktare.Hålla dessa oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat sprinkleranläggning. Så fort de kliver in i din gräsmatta, en passiv infraröd rörelse sensoren upptäcker inkräktare och aktiverar sp...

DIY Mini AMPLFY Bluetooth, SolarPowered, Iphone laddning högtalare!

De högtalare som har allt!Idag, kommer jag att gå igenom hur du gör din egen mini AMPLFY Bärbar Bluetooth-högtalare från grunden!Detta är den mest kraftfulla, bekvämt och snyggaste högtalaren jag har gjort hittills och nu kan du göra det också!Denna...

Hemmabyggd (DIY) CNC router - baserade Arduino (GRBL)

Redan för några var månader eller år, jag planerar att bygga mitt eget CNC fräsmaskin. Nu bestämde jag mig för det var tid att göra det! Jag läser mycket om andra DIY projekt och till slut jag gillade designen från Arduino CNC intstructable som jag h...

Iron Man Arc Reactor Video tutorial, DIY bärbar

uppdaterad: Jag gjorde en annan bågreaktorn och en mycket detaljerad handledning på youtube.Här är några anvisningar som hjälper dig att bygga Tony Stark bågreaktorn från Iron Man filmen. Jag läst / sett en hel del andra DIY bågreaktorn tutorials och...

All in One PC / Computer - DIY

My DIY All in one PCUnder de senaste åren, var jag med en Dell Inspiron Laptop som min dagliga datorarbete. Emellertid långsamt det Visa sin ålder och komponenter tycktes underlåta en i taget. Först, tangentbordet slutade fungera. Jag fick runt detta...

DIY Gamer flimmer bok

Trött på att stirra på en skärm. Go analoga och gör ditt eget papper DIY Gamer flimmer bok. Rita din animering bild av bilden på nedladdningsbara mall och få färga. Den DIY Gamer endast har en enfärgad skärm, men med pappersversionen, kan du ha så må...

DIY trä Binoviewer från Nikon Mikroskop uppföra prisma hemlagad refraktor teleskop

DIY trä Binoviewer från Nikon Mikroskop uppföra prisma hemlagad refraktor teleskopKikare alltid den bästa lösningen för dem som är nya att astronomi och att utforska stora skönheten i universum. Funktionerser med båda ögonen kikare verkar naturligare...

DIY tillbaka till skolmaterial

skolan har börjat igen! Jag har beslutat att dekorera några av min leveranser att göra det mer unik! Så är här några Do It Yourself projekt för din läsåret! Njut!Steg 1: Diy band pennor Detta är förmodligen den enklaste. Allt du behöver är lite dekor...

DIY armbåge patchar (Doctor Who)

Gör din egen elfte läkare tweed jacka armbåge patchar med denna snabba och enkla handledning! Jag hittade min tweed jacka på sparsamhet butik, men det saknades ett mycket viktigt element: armbåge patchar! Så, jag la min egen, och nu jag ska visa dig...

Lägga till glam i din tråkiga håraccessoarer med enkel DIYS

Är du uttråkad av plain svart och vitt hårtillbehör? Idag delar jag några lätt DIYs att piffa upp tråkiga hårtillbehör till glamorös och kära. Rhinestone håraccessoarer kan kostar mycket men när du DIY dem är det bara en bråkdel av pengarna. Dessa id...

DIY foto duk

hur för att göra ditt eget foto canvas (bra DIY gåva) de är billiga att göra, se awesome på din vägg och de är ganska lätt att göra.Extra tips... till spara ännu mer $ jag får tom dukarna på Hobby Lobby när de är 1/2 av så du bara spendera några $ at...

DIY Safe användande mönster låsa sköld

Helt enkelt detta projekt är en DIY säker använder Arduino & 1Sheeld.Jag använde en av de nyaste sköldarna från 1Sheeld dess mönster sköld. Mönster sköld vänder din smartphone till en hemlig mönster locker sköld så Arduino kan vidta åtgärder av en vi...

DIY boka-gillar iPad Case (Dodo / mollskinn stil)

Jag snubblade över följande instructable för ett mollskinn iPad fodral (HP här för tillverkare av fallet som inspirerade mig att göra mitt eget fall):http://www.themoderndaypirates.com/Pirates/2010/06/How-to-make-a-Moleskine-IPAD-Case/Också, jag hitt...

Komplettera din Drumming med - DIY Finger jinglar

Lägg till slagverk till din finger trummande med DIY Finger jinglar! Detta är ett praktiskt tillbehör om du spela den Canjo box drum, eller bara gillar att trumma på en hallow box, jamma med vänner som spelar gitarr.Så samla ett par öl/Coca Cola flas...