Rörelse aktiverat Sprinkler DIY

Skydda trädgårdar och gårdar från vanliga djur inkräktare.

Hålla dessa oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat sprinkleranläggning. Så fort de kliver in i din gräsmatta, en passiv infraröd rörelse sensoren upptäcker inkräktare och aktiverar sprinklern att jaga bort.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Håll oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat Sprinkler

Tror de lokala djur att din gräsmatta är deras personliga toalett? Hålla ninja mördare försöker smyga in i ditt hus? Hålla dessa oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat sprinkleranläggning. Så fort de kliver in i din gräsmatta, en passiv infr...

Snabb Tips #3 - snabb och enkel rörelse aktiverat cykel chef ljus

Min El-cykel ledde huvudet ljus inte hade arbetat sedan jag fick den. Så... vad göra vad göra...?Jag bestämde mig snarare än avfall strålkastare eftersom den ser bra ut på cykeln, tills jag kan fixa det på rätt sätt, jag var tvungen att tillfälligt t...

Raspberry Pi rörelse aktiverat Transparent skrikande Ghost för Halloween

Hälsningar. Tänk med mig eftersom detta är min första Instructable. Men jag har byggt denna effekt för senaste Halloween och har haft några ganska bra resultat med den. Så jag tänkte jag skulle dela.Videor och bilder av min test setup för denna effek...

Rörelse aktiverat Halloween Spider

vi kör en särskild serie av anpassade Instructables för Ace Hardware, en annonsör på Instructables. Detta är först av tre awesome projekt har vi skapat interna med delar från vår lokala Ace butik.Jag ville skapa en motion-aktiverat spindel att sätta...

Hemlig rörelse aktiverat ghost projektor (AKA BOO rutan)

jag hade en ledig helg och beslutade att jag skulle dra något tillsammans för Halloween i år med alla bitar och bobs jag hade liggande. Detta är vad jag kom med! Det är i grunden en enkel laser projektor vilka projekt en bild på en vägg samtidigt sän...

Flora Rainbow LED skjorta som är rörelse aktiverat

Lyser som en galax med detta blinkande LED skjorta som lyser upp när du flyttar! Denna skjorta sätter mörkret lågor med 19 lysdioder och 8 olika LED-färger!InspirationJag blev inspirerad av en annan instructable - Fiber Optic klänningen för detta pro...

Rörelse aktiverat Random Music Player

detta projekt kom att vara för alla de rätta orsakerna, leenden, skratt och dela lycka med andra. Jag känner mig välsignad att arbeta med en fantastisk familj och grupp människor som vardagliga generöst dela, gör och inspirera andra i den kreativa pr...

Rörelse aktiverat släppa spindel, låg kostnad, ingen programmering

i detta Intstuctable jag ska visa dig hur man gör en mycket enkel rörelse aktiverat spindel som droppar snabbt och startles alla som går under, sedan dras in. Jag designade detta är en billig och praktisk elektronik projekt som en nybörjare kan göra....

Rörelse aktiverat utomhusbelysning

belysning är en av de viktigaste aspekterna av ditt hem eller företag. Men att av och på hela tiden är jobbigt, för att inte nämna energin går till spillo när du, oundvikligen, glömmer att stänga av dem för natten. Det är därför rörelse aktiverat bel...

Billiga rörelse aktiverat kistan

detta är hur jag byggde en kista som har ljud, dimma, ljus och rörelse aktiverat lock. Att titta på en video ser min photobucket webbplats.Steg 1: Att bygga upp kistan jag började genom att skära en bit plywood till form och storlek på botten av kist...

Rörelse aktiverat ghost prop

Detta är en rörelse aktiverat prop som du kan placera var som helst med ett vägguttag.Det kommer att lysa med svart ljus och PIR-sensorn med arduino utlöser reläet för att sätta ljuset på.Steg 1: Elektronisk mekanism Material som behövsArduino unoPIR...

Rörelse aktiverat Servo

detta är en grundläggande rörelse aktiverat servo som kan användas i en mängd olika projekt, och det är mycket enkel och lätt att göra. Om du använder det kreativt, kan du göra en massa saker med den. Till exempel använt jag mina för att skapa en rör...

Rörelse aktiverat katt skräp låda lukt fan

Detta är ett enkelt in för ett stinkande problem. (det fungerar bättre då det ser ut, jag bara snabbt ställa upp för att se om det fungerar)växeln motion jag använt tänds i 5 minuter men kan ställas in för 10 eller 30.Jag använde följande:1 stor nog...

Rörelse aktiverat lysdioder

i denna tutorial kommer jag visa dig hur du skapar rörelse aktiverat lysdioder som kommer att utlösas av en Parallax PIR-sensor och kontrolleras av en Arduino Uno. Detta projekt kan ha praktiska tillämpningar som nattbelysning för trappor, gångbryggo...

Squirt - Arduino, rörelse aktiverat vattenkanoner

spruta är vattenkanon rörelse aktiverat genom att använda Arduino.Detta var avsedd för användning i trädgården men eftersom det är vinter vi testade det i badrummet. Det fungerar!True motion tracking är dyrt och komplicerat så detta system aktiveras...

DIY rörelse aktiverat lampor - Galileo

Detta projekt använder en passiv infraröd sensor som en rörelsesensor för att slå på en glödlampa.Steg 1: Samla leveranser Samla en passiv infraröd (PIR) sensor som visas i bilden. Du behöver också en Galileo, en skruvmejsel, en relä, bulb socket och...

Bygga en distans aktiverat sprinkler med hjälp av PiFace och Ubidots

Detta är en cool exempel som lär dig hur du använder en Raspberry Pi, PiFace och Ubidots till vatten din trädgård från långt bort. Du kommer att kunna kontrollera en electro-distans för att vatten dina växter från någon plats, bara använda telefonen....

OpenSprinkler: Open-source Web-aktiverat Sprinkler ventilregulatorn

ÖversiktJag är stolt över att presentera OpenSprinkler: en öppen källkod, programmerbar, webbaktiverade sprinkler ventil styrenhet. Det kan användas för att schemalägga och arbeta med standard 24VAC sprinkler ventiler vanligtvis hittas i hushållens b...

Rörelse aktiverat inomhus Wind Chime

jag ville ha en wind chime som skulle arbeta inomhus och utlöses av rörelse. Så trådbundna jag en PIR (IR rörelsesensor) att en 2n7000 MOSFET-transistor och ett fan som består av en 5 volts motor jag räddade från en gammal dvd-enhet och en RC propell...