DIY TiX klockanhär är min instructable vid en DIY TiX. Den drivs av en AVR microcontroller. Displayen består använda en reflektor rutnät du hitta täcker office lampor, vissa rökt plexiglas, en diffusor och en massa lysdioder. Idén kom från biljetter klockorna kan du köpa på olika platser på webben, men inget slår att göra det själv. Det är en talande punkt i loungen och när du är van att läsa den, kan du tala om tid i en handvändning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Apple klockan

OK finns så det inget sådant som Apple klockan.Dock kan du göra din egen retrostil bubbla Visa klocka i en Apple hörsnäckorna fall.Jag ska visa dig hur man gör det bara sit tight.Steg 1: delar Du kommer att behöva vissa delar för detta projekt.1 x PC...

DIY Denim klockan bandet

Jag har sett så många bra läder arbetande projekt på denna webbplats! Men jag har absolut ingen erfarenhet med läder arbetar och att vara en heltid engineering student, jag har aldrig haft tid att komma in i en ny hobby. Från vad jag har sett, kräver...

$4 DIY nyhet klockan

Super lätt och cool projekt.Steg 1: material Behöver du:1.3 dollar Walmart klocka ($3 när jag fick min)2. sax3.Pen, blyerts4.Picture, paket, oavsett du vill på din klocka (ca 10 "x 10")5. tejp eller limSteg 2: Öppna klockan Easy nog. Ta bort bat...

DIY potatis klockan

Hej alla! Välkommen till min Instructables! Denna gång kommer jag visa dig hur man gör potatis Clock.The klocka användning potatis energi inte använder batteriet. Hoppas du gillar detta Instructables, Enjoy!Steg 1: Vad du behöver: Detta är vad du beh...

DIY dekorativa klockan

jag inte gillar att kasta bort någon skrot supawood eller MDF som jag har liggande, och sedan dess jag använda så mycket för projekt på hem-Dzine.co.za. Det är alltid garanterat massor av klipp.Små projekt är bra för att använda upp klipp och denna d...

DIY Deadpool klockan

detta är en 2-3 timmars projekt för kreativa människor som vill Pimpa sin kärlek för Deadpool.Steg 1: Samla ditt material -Du behöver...• 1 burk svart sprayfärg• 1 burk röda sprayfärg• En bit av vit färg• A klocka formad träbit• Klocka händer• En mot...

PieHome

Ahoy maties, jag är Srgnt. MuffinBottom. Idag kommer jag lära dig hur man bygger en Piehome. Nu när du hör Piehome tänker du omedelbart en mumsig hus gjorda av mumsig läcker paj. Väl så mycket som jag önskar att detta var sant inte är det. En Piehome...

DIY Infinity spegel klockan

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna infinity spegel klocka!Det är verkligen häftigt, Billigt och enkelt, ingen arduino eller lödning behövs! Jag använde en Mickey Mouse väckarklocka från Disneyland. Det var gamla och...

DIY Death Star klockan

vissa backstory: jag nyligen fick en 2,5 millenium falcon gåva som jag därefter hängde på mitt kontor...Tja, jag fick en liten vägg dekal av Dödsstjärnan att sätta på min vägg, men som var en slags... saknar... på något sätt.Jag bestämde mig, varför...

Förlängning av DIY klockan: elektronisk kalender av penna innehavaren forma

dag ICStation Team presentera fantastiska kalendern. Ni kanske säger det finns inget speciellt från framsidan av bilden. Men denna kalender kan visa förutom år, månad, dag, vecka, timme, minut, sekund och också den verkliga temperaturen. Och jag tyck...

DIY Jenga Block klockan

Om du vill göra en enkel klocka, var Jenga block en billig och trevlig söker material för en klocka. Jenga block var mycket billigt och kan köpas från en mål- eller Walmart i närheten. Personligen använde vi en knock-off-märke av Jenga block och de v...

DIY Live Edge klockan

Jag älskar live edge möbler, men tyvärr inte alla kan lätt få tillgång till råa plattor av live edge trä. Även om du behöver stora cirklar av loggar... är det inte alltid möjligt såvida du bor bredvid ett sågverk och de är mycket villiga att klippa d...

DIY - Analog projektion klockan

Nu kan du göra väggklockan visumet dygnet runt....

DIY-Laser skär klockan

Vi behövde en klocka för MakerSpace, så naturligtvis gjorde vi en!Steg 1: Verktyg & material som behövsMaterial:1/4" bambu Plywood (du kan använda någon plywood, MDF, OSB, akryl, etc)Mini quartz klocka rörelse 1/4" axel (axel storlek ska mat...

C51 4-bitars klockan

Detta Instructable hoppas jag att gå igenom att göra din egen 4-bitars digital klocka. För att bygga min C51 digital klocka använde jag denna Ebay DIY kit som kostar bara $2,50. Det har inga instruktioner så det tog en liten bit av forskning för att...

DIY Digital klocka

Har du någonsin varit riktigt uttråkad och behövde lite kul DIY-projekt att göra? Tja, har du någonsin tänkt på att göra en super, awesome, digital klocka som du kan faktiskt berätta tid med? Bra än du borde verkligen instruktionerna awesome. Ha det...

Harry Potter inspirerade Weasley klockan

Förra året bestämde jag mig att läsa om hela Harry Potter-serien för 100: e gången, som inspirerade idén att göra något liknande Weasley familjen klockan för slutprojekt klass. För alla er Mugglare som inte är bekant med serien, i trollkarlsvärlden f...

Hur man gör en DIY Plumsa Avkasta klocka ('Cloppy')

A DIY Plumsa Avkasta klocka, lätt att göra och ett sätt att bli av med alla de gamla värdelösa disketter lagras upp i ditt hus. Njut!Steg 1: krav 2-3 disketter, en billig Kina gjorde klocka, 3,6,9 antal en calc (du kan använda alla nummer om du vill,...

3 enkla, men Cool DIY projekt (P1)

I detta Instructable tittar vi på 3 enkla DIY projektDe är lätta och troligen kan göras från de objekt som du redan har hemma.Om du är inte intresserad av en video version av detta Instructable och den inbäddade video gör visas på din mobila enhet, h...