Domino manikyr (jassie j inspirerad)Hej stötarna
denna bild nedan är JASSIE J sångaren från hennes låt dominos

Jag vet min manikyr inte är riktigt bra...

brister
1. min naglar är kort...
2.Nail's tips är inte pekade... hur allt jag försökt att hålla konsten liknande. :)

Detta är mitt livs andra försök på nailart: P

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spider man inspirerad manikyr

för mer info, besök: http://nataliecreations.tumblr.com/post/27239411211/spiderman-inspired-manicu...Följ mig på Twitter: https://twitter.com/#! / nhuhuaGilla mig på Facebook: http://www.facebook.com/pages/Natalies-Creations/301998915465?ref=tn_tnmn...

Batman inspirerad manikyr

att se mer bilder: http://nataliecreations.tumblr.com/post/27671337243/the-dark-knight-rises-ins...Cirkus av Andreas val nagellack recension: http://nataliecreations.tumblr.com/post/27533533196/circus-by-andreas-choice-......

Domino omfattas soffbord

som min gamla soffbord började Visa tidens tand på dess yta, började jag leta ett billigt men ändå unika sätt att spara den.Ett tag sedan min syster och jag såg en Domino omfattas tabell (även här) och gillade idén, så när en lokal butik sålde en för...

Blomma och ludd vintage inspirerade hårspänne

Bröllop fest hår tillbehör, blomma och ludd vintage inspirerade hårspänne. Vi gjorde dessa för flickor i vår bröllopsfest efter att köpa en av etsy som föll samman efter det av våt.Steg 1: material HårspännenLim, sax, nål och trådAntingen en fin fake...

Harry Potter inspirerade Weasley klockan

Förra året bestämde jag mig att läsa om hela Harry Potter-serien för 100: e gången, som inspirerade idén att göra något liknande Weasley familjen klockan för slutprojekt klass. För alla er Mugglare som inte är bekant med serien, i trollkarlsvärlden f...

Varm kola äpple och 19 mer mat inspirerad Cocktails

dags att få dessa pinkies upp och isen redo för att jag har 20 cocktails inspirerad av mat.Och pojke, är jag trött!Eller berusad...Varm kola äpple CocktailInspiration:Choklad mandel sockerkulör äpplenRecept:För 1 kopp varm äppelcider, lägga till 1 oz...

Iron Man inspirerad Repulsor Beam Blaster V1.0

Homebrew repulsor beam blaster som har utformats för att producera extremt intensiv explosion av ljus som kan användas för att avvärja din Inspector archnemesis, flickvän, fru och husdjur katt: PCoincidentally för några dagar sedan (13 juli) är den "...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Olympic inspirerade Cross-Stitches

jag lärt mig hur man cross stitch från min mormor när jag var 6 år gammal och jag har gjort en massa cross stitch verk hittills.Det kändes konstigt för mig att jag inte har skrivit någon cross stitch ibles ännu. Jag har letat efter inspiration att ko...

DIY Elsa / Snow Queen inspirerade skor för cosplay

I denna mycket snabb och komplett tutorial jag visa dig hur man förvandlar ett par vanliga skor till frosty Elsa / Snow Queen inspirerade skor, som du kan använda för cosplay!Du behöverSkorPaint (vattentät föredras)TräkäpparGlitter ("stoft" och...

Medeltida inspirerade, blå klänning

Jag vill visa dig hur man gör en medeltida inspirerad klänning. Jag ville göra en tung och vacker klänning, lämplig för ädla kvinnor. Det första jag skulle göra, innan du sätter igång med något verkligen, var att välja det perfekta tyget för klänning...

Fantastiska brand Domino - 3000 matcher kedjereaktion!

https://youtu.be/JrI2jPc3Yf4Steg 1: För att göra en fantastisk brand Domino du behöver! Idag vill jag visa dig hur man gör fantastiska brand Domino - 3000 matcher kedjereaktion!Jag använde en styrelse, dubbelhäftande tejp och 3000 matcher.Steg 2: Det...

Fantastiska brand Domino - 8000 matcher kedjereaktion L stjärnan formade

https://youtu.be/rf_XHs9E-YWSteg 1: För att göra en fantastisk brand Domino du behöver! Idag vill jag visa dig hur man gör fantastiska brand Domino - 8000 matcher kedjereaktion stjärnan formade!!!Jag använde en trä styrelse, dubbelhäftande tejp och 8...

Aviator inspirerade skrivbord

Jag tog examen från Virginia Tech i 2009 med en kandidatexamen i flyg-och rymdteknik. Jag älskar flygplan och snubblade över restaurering hårdvara Aviator kollektion. Jag köpte ett par bitar till försäljning, inklusive en skrivbordsstol. Matchande Av...

DIY Vintage inspirerade presentkartong

Jag är beroende av cardstock crafting dessa dagar. Jag har gjort kort mestadels. Men dessa gåva lådor vände ut riktigt bra och jag var så upphetsad att dela handledning. Det tar inte mycket tid eller kostar mycket att göra en och ser bra ut.Följ denn...

BEETLEJUICE inspirerade dukningen

Göra en BEETLEJUICE inspirerade dukningen med hjälp av en gammal skivspelare.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverGamla skivspelareAmericana Gloss emalj i Sand och svartAmericana akryl i svart och OrangeTjock trådGlas rätterPensl...

Domino kylskåpsmagneter

Detta är en riktigt cool och lätt sätt att göra unika magneter för ditt hem.Jag hittade dessa dominobrickor på en återvinningscentral, och bestämde att de var för bra för att kastas ut! Så tog jag dem hem.Magneterna var några jag hade liggande, men d...

Hacka en toalett för fritt vatten - inspirerad version.

Detta Instructable är en steg för steg beskrivning av processen att lägga en diskho ovan en toalett som medger användning av rena vattnet innan det går i skålen och tillbaka till toaletten cisternen.Jag blev inspirerad av posten på den här webbplatse...

20ies inspirerade hårband

i April var jag inbjuden till en födelsedagsfest med temat - 20ies. Eftersom jag hade en passande klänning i svart och vitt, beslöt jag att göra en hårband inspirerad av den tiden. Jag tog tyvärr inte steg för steg bilder, eftersom jag gjorde det all...