Drog fläsk smörgås på Kamado Grill (Big Green Egg klon)

Denna drog fläsk förblir en av helgen favoriter. Det tar lite tid att förbereda som fläsk axeln måste vara i till Kamado eller Big Green Egg spis i ca 8 timmar på 200 till 225F. Den goda delen om den låg och långsam matlagning är att det finns mycket lite deltar behövs som du ställer på spisen och lämna det matlagning för resten av dagen. Jag hoppas du njuta av detta Instructable och lämna din återkopplingar och kolla in min YouTube-videor.

https://youtu.be/c7ZN_Wh3_nI

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lönnsirap - Cedar planka lax - Big Green Egg/Kamado Grill

Denna Instrutable är en annan av mina favorit måltid att göra på min BGE klon. Cedar planka lax med lönnsirap glasyr och socker lönn rökning flis. Låt mig veta vad du tycker. Kolla in youtube video för mer information om lax bbq.Tack.Steg 1: Förbered...

Öl kan kyckling i en Big Green Egg / Kamado Joe Grill

Jag har matlagning med min Big Green Egg klon (kejsaren Grill) de senaste 3 åren. En av mina favorit maträtt, vore överlägset öl kan kycklingen. Liknar många av de andra recept du hittar på nätet, min har viss variation till traditionell öl i en burk...

Hur man gör drog fläsk. Ett klassiskt låg och långsam.

Hej och tack för att ta tid att läsa min handledning.Drog fläsk, tillsammans med bröstbenet, är revbenen och hel hog hörnstenarna i låg och långsam BBQ. När du gör din egen drog fläsk smörgås kommer du aldrig besöka en annan BBQ gemensamma igen. Unde...

Hur man fixar drog ut skruvar

Drog ut skruvarna kan vara riktigt irriterande. De kan göra skåp handtag slingrande och låta din garderob bud upp med något sätt att fixa det. Eller finns det något sätt att fixa det? Idag ska jag visa dig hur jag fixade problemet med hjälp av min pa...

3D drog glas bildram

denna heminredning är ganska unik och iögonfallande konceptet. Min glas lärare hade gjort en helt fantastisk version av denna i chockrosa år sedan & jag velat alltid göra min egen, så här är jag och jag måste säga det är bättre än jag någonsin trott!...

BBQ drog fläsk 4 ost köttfärslimpa

alla älskar att göra narr av rednecks... tills de behöver en.Redneck engineering är ett koncentrat av ta en hel massa nothin's och göra något funktionellt / underbara / något galen.Varje gång då denna stil även sipprar in i köket. Vi har alla varit d...

Grillad ananas drog fläsk Pizza

Du vet redan att allt bättre tillagas på grillen men pizza är särskilt ljuvlig kokta detta sätt. Jag älskar absolut den rökiga smaken som grillen förmedlar. Inte bara är det läckra men det också hjälper dig att undvika värme din ugn (och hus) under s...

Hur man gör Homemade drog fläsk Gourmet smörgås

Ingredienser:Drog fläskFrallorBrieTärnad lökTärnad paprikaSkivad gurkaEngelsk senapSteg 1: Titta på videon för denna tutorial:www.youtube.com/watch?v=sVRn4Wh4kuESteg 2: Besök vår hemsida för mer recept och videorwww.happyfoodstube.comwww.youtube.com/...

10 sätt att förändra ditt medvetande utan droger

Jag är vanligtvis inte en för förändrade medvetandetillstånd. Jag gör inte droger. Jag har aldrig varit berusad. I själva verket var den enda gången jag kan påstå sig ha varit syntetiskt höga när, mot min vilja, jag injicerades med Fentanyl stunder i...

Designa egna droger i din d20 Modern spelet

har du någonsin varit spela din favorit moderna RPG d20 spel och ville lägga till effekterna av droger eller andra läkemedel till ditt spelande men var inte säker på var du ska börja? Kanske en viktig karaktär att känna den fulla effekten av morfin s...

Drog fläsk: Hur man röker en ben fläsk axeln

Jag är från Texas, där BBQ handlar om nötkött. Fläsk är vanligtvis begränsad till revben (se min thailändska Reservdelar revben Instructable för en icke-traditionella ta på dem). Första gången som jag hade en riktigt bra Carolina stil drog fläsk smör...

Dr Pepper drog fläsk smörgåsar

Drog fläsk smörgåsar är en stapelvara i södra mat, och vad kan göra detta klassiska ännu bättre? Dr Pepper, naturligtvis! Detta är ett riktigt enkelt recept för detta denna smaskiga favorit. För video demonstration av detta recept, ska du titta på de...

(Hemligheter till perfekt) BBQ drog fläsk smörgåsar

jag ska erkänna, det här är inte de flesta lågmäld receptet. Det tar några prep, och det tar lite tid... men slutresultatet är så löjligt värt det, jag helt enkelt inte kan sätta ord. Låg och långsam är nyckeln till en mindblowing drog fläsk recept....

Perfekt drog fläsk

#next_pages_container {bredd: 5px; höjd: 5px; position: absolute; topp:-100px; vänster:-100px; z-index: 2147483647! viktig;}Jag har gjort en hel del grillning under de senaste åren, med utmärkt resultat. Folk frågar alltid vad min hemlighet är för pe...

Rörig drog fläsk Tacos

Vad du behöverFläsk axelnTorr gnida kryddor (brunt socker, chilipulver, spiskummin, salt, peppar)Röd lökVitlökJalapenosTomatGrön paprikaKorianderBasilikaMajsOlivoljaKryddor (kummin, lökpulver, vitlök salt, vitlökspulver, paprika)Mjuka TortillasRiven...

Cochinita Pibil (långsam kokta drog fläsk) - The ställa in det och glöm det sätt.

Cochinita Pibil görs vanligen i söder om México (Yucatan), även om jag är i långt norr delen av Mexiko över till gränsen, min mamma brukade göra en trevlig vinprovning Puerco Pibil eller i en lerkruka potten.Detta recept kommer att vara min mammor sä...

Lätt rökt Paprika drog fläsk recept

detta recept fick jag av min morbror som fick den från sin vän i Kalifornien. Det är en bra maträtt för fester, middagar familj, eller ens hålla i kylen och att göra smörgåsar ur det! Jag gjorde det nyligen till min mammas födelsedag middag och det g...

DROG vitlök kyckling recept som smakar som vitlök HOT WINGS

drog vitlök kyckling recept som smakar som vitlök HOT WINGS...

Tryckkokare drog fläsk recept

Denna tryckkokare drog fläsk är verkligen häpnadsväckande - det är gjort i cirka en timme! Min ugn drog fläsk recept kan ta timmar och timmar att göra, så detta är en stor snabb version.Plus gör det en egen sås eftersom det kokar, så du vet det komme...