En handhållen en tum knappen mall - jag gjorde det på TechShop San Josejag vilja göra en tum knappar för vänner och främlingar, men ofta gånger, folk kommer storlek bilderna felaktigt och deras knappar ser ut som... Kan väl bara säga att jag föredrar att arbeta med en bild som kommer att se ut som den är utformad för att passa en en tum knapp.
Sedan slog det mig att ge dem en knapp för att hålla sin konst upp till inte skulle fungera, på grund av att en stor del av knappen visas inte och det är svårt att bedöma vilken del av bilden kommer att linda runt kanten, så efter skrubbning webben för en tum knappen mallar jag har kombinerat bäst av mina favoriter och gjorde en genomskinlig guide som folk kan hålla upp till en utskrift att se om de har storlek sin konst korrekt, även anger var texten skulle gå om du ville det längs kanten.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra en paus isär puzzle schackbräde - jag gjorde det på TechShop San Jose

blev jag ombedd att göra en snabb och enkel schackbrädet att passa en chess set med bitar som hade två tum baser.Jag designade den ursprungliga styrelsen med Adobe Illustrator, med två och en halv tum torg, men insåg att det inte skulle passa inom pa...

En snabb och enkel gåva för en kreativ matlagning hushåll - jag gjorde det på TechShop San Jose

jag har varit medlem i San Jose TechShop sedan de öppnade sina dörrar, det är en underbar plats att skapa och/eller förstöra (med avsikt att återskapa något bättre, mer om det i en annan ' ibble). Det är också en fantastisk resurs för snabb och enkel...

Skapandet av en klistermärke Critter och transmogrification av sin själ till en multi-purpose digital fil (aka skärning, scanning och Live-spårning i en vektor fil) - Jag gjorde det på TechShop San Jose

jag upptäckte nyss att jag inte kan dra tillräckligt väl för att tillfredsställa mina egna förväntningar, men jag har alltid varit riktigt bra med mina händer. Jag jobbar på ett FedEx-kontor, och märkte att när vi ser ett paket, systemet skrivs bara...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...

AutoCAD Trotec laser - jag gjorde det på TechShop!

Jag har sett många awesome modeller som skapats på Trotec gravörens som medlem Techshop. Dessa projekt omfattar mönster som är både skära och etsade i olika material inklusive plywood, lucite och glas. Efter att ha tagit en klass på Trotec laser, var...

Segelbåt vinsch omslag. Jag gjorde det på TechShop

detta är en instructable som visar hur man gör omslag för segelbåt vinschar. Detta är verkligen dyrt om du måste gå och köpa dem från en traditionell duk shop eller generiska de från WestMarine. Enkelt de kommer att ställa dig tillbaka $30-$50 varder...

Laser etsade askfat jag gjorde det på techshop.

Detta är en kort hur till så du kan se hur enkelt det är... Jag gjorde det på techshop.Steg 1: Samla din bildStäll in din bild för utskrift... Bilden kan överföras från nästan alla program som har en funktion för utskrift.Steg 2: Välj PrintVälj Skriv...

Hur jag gjorde en uppsättning av fyra tärningarna. Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsTärningarna är antika och kraftfull slumpgeneratorer. Vanligast, är dice förknippade med spel för kul eller fritid. Spel av tärningarna har dock började och slutade wars, flyttade civilisationer och beslutade många ett öde. Dett...

Balsa kasta segelflygplan, jag gjorde det på TechShop

detta är en enkel hand kasta glider gjord av balsa. Det kan kastas normalt, diskuterade kastade eller av rubberband/bungee katapult. Den är tillverkad av 1/8" ark balsa. Detta skapades som ett projekt att öva 3D-modellering ett flerdelat objekt om Au...

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...

Polotröja till Vest-jag gjorde det på TechShop!

jag gjorde det på TechShop! Idag använde jag deras seende maskiner. Maskinerna är lätt tillgängliga tillsammans med oavsett material är runt (dvs. tråd, saxar, nålar, järn, spray stärkelse), tillsammans med en stor fungerande utrymme. Jag började gen...

Ägget Carrier - jag gjorde det på TechShop

Detta är en enkel ägg bärare. Jag gjorde det på TechShop Pittsburgh!Detta ägg lufttrafikföretag hjälper mig att få mina ägg hem från marknaden utan att bryta dem.Den är tillverkad av 4 tums solid PVC avloppsrör och 4 tum gavlar.Detta rör säljs i tio...

Gör en enkel vattenpass Jigg för kniv slipning (ala bubbla jig). Jag gjorde det på Techshop

så vid slipning av kanten på en kniv, en av de hårda bitarna är att hålla vinkeln du håller blad på consisteant när du går tillbaka och tillbaka på båda sidor, särskilt vid slipning av den böjda delen.Detta gäller särskilt platt slipning.Om du inte v...

Gör en duk segelbåt cover - jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att gå igenom processen att sy upp en duk segelbåt cover. Du kan använda den industriella rak söm eller gå fot symaskin tillgängliga på TechShop Detroit. Detta är en cover som är för en 14 fots Collegiate FJ segelbåt.Jag gjo...

Motorfäste låda för radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på Techshop

detta instructable går igenom processen att utforma och bygga en motorfäste låda för montering outrunner stil motorer på framsidan av en radio kontroll flygplan. När du bygger ett plan som ursprungligen utformades som en glöd motor drivna plan måste...

Hur pulverlack en aluminium landningsställ för en radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att omfatta hur man pulver rock en generisk aluminium landningsställ som många radio kontroll flygplan kommer med. Jag gjorde detta för att planet titta lite bättre då den normala kala aluminium look som de flesta flygplan h...

Gummi Powered motorbåt "Jag gjorde det på TechShop"

detta är en Instructable om hur man gör en gummi powered windup motorbåt. Jag har sett många vind upp flygplan med hjälp av en propeller. Jag har sett en hel del variationer på paddelbåtar varav en jag gjorde för en annan instructable. Paddla hjul lä...

Trädgård bänk (jag gjorde det på Techshop)

Detta är ett ganska lätt projekt och till minimal kostnad. Jag gick den extra milen och sprang styrelser genom en snickare och hyvel, sedan routered kanterna. Det här är ganska låg på marken, ca 8", men ändå ganska cool.Steg 1: Trädgård/uteplats bänk...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...