Ett teleskop stativ förvandlas till ett kamera stativ!Hej, detta är min andra instructables och dess när jag vände ett teleskop stativ till en kamera monter med några starka lim och eltejp så jag hoppas du njuter och glöm inte att kommentera :)
Relaterade Ämnen

Hur man skapar ett kamera stativ från en gammal musikställ

jag hade en gammal "Jupiter" musikställ ligger runt huset och bestämde mig för att ta den i bruk som ett kamera stativ. Även en ny Gorilla Pod skulle vara cool, ville jag också använda gratis material att jag kunde hitta runt huset och inte spen...

Lägga till en kamera i din fjärrkontroll bil

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du lägger till en kamera till din fjärrkontroll bil. Du kan använda detta som en spion bil eller bara för att se världen om du var så liten.Steg 1: Material och verktyg Materialfjärrstyrdakamerabit av...

BEANIE VÄSKA! Hatten som förvandlas till en väska!

Vi har alla haft ett par gånger när vi inte kan hitta våra handskar eller halsduk innan du går ut genom dörren. Kanske de har fallit från våra fickor eller vi har bara missriktad dem.Hur många gånger har vi skickade barnen till skolan alla paketerade...

Inramad bild som förvandlas till en hylla

Det är en bild när du vill, en hylla när du behöver den.Jag har en projektor som är ganska bad-ass, men det är jobbigt att ha projektor och medföljande datorn hogging utrymme i vardagsrummet när det finns människor över. Dessutom det är en smärta att...

Hur man gör en paj... Som förvandlas till en kaka

mycket till min mans förtret, jag ofta experimentera med recept. Ibland är de misslyckanden, men inte till grad att bli oätliga. Jag gjorde honom nyligen Mountain Dew gelé med framgång så jag tänkte jag skulle använda samma principer för att göra en...

Gammal bänk förvandlas till en flowerbench

gamla bänk förvandlas till en flowerbenchSteg 1: Detta är en gammal bänk Detta är en gammal bänk som går in i en blommig bänkSteg 2: Ta bort locket på bänken Ta bort locket på bänkenSteg 3: Ta bort längst ned på bänken Ta bort längst ned på bänkenSte...

Hur man gör en 20 dollar bill förvandlas till twin towers faller

detta är ganska snyggt. Jag kommer att visa dig hur man gör en 20 dollar bill förvandlas till twin towers faller.Steg 1: Första luckan Du måste först göra Ja detta är vad jag kallar det en varmkorv gånger.Steg 2: Nästa luckan Nästa du behov till gör...

Förvandla en Canon-kamera till en växt hälsoanalysen med offentliga Lab DIY Infragram

"Infragram" projektet är en nära infraröda imaging plattform som utvecklats av gemenskapens Offentliga Lab . I detta Instructable, ska vi visa dig hur du kan använda en billig filter (tillgänglig genom offentliga Labs senaste Kickstarter) för at...

Soffbord förvandlas till en barnen Chalkboard tabell

Detta instructable visar hur min fru blev en $5,00 yardsale soffbord till en play tabell för våra barn. Ärligt talat var jag mycket skeptisk till detta! Jag var positivt överraskad med resultatet!Steg 1: Material som behövs... 1 - gamla soffbord2 - s...

Mat Stylist Art Deco morötter praktiskt förvandlas till rosor dekorerade plattan

Material:Mogna tomater eller kiwi frukt vass knivAtt genomföra:Tomater tvättas, de härrörde, skalade.Med en vass kniv, trimma runt tomaterna så att skalet har enhetlig tjocklek och från början till slut är inte bruten.Försiktigt rulla skal tomater, s...

Thedunkiss realistiska Knex AK47 förvandlas till en DRAGUNOV!

Detta är inte en mod men är mer som en omvandling ALL respekt går till Thedunkiss för den ursprungliga idénLolololol så jag hoppas ni uppskattar det oh btw (förresten) det inte skjuta den endast en replikFörlåt!!!Och det är en DragunovSteg 1: på lage...

Nerf Recon förvandlas till "Aliens" M41A puls gevär

detta är ett projekt jag började i början av sommaren 2010. Målet är att ändra den Nerf Recon CS-6 och olika delar av andra nerf vapen i M41A puls gevär från filmen "Aliens".3. bilden visar en photoshopade versionen av pistolen och 4 stycken kom...

DIY papper hantverk: Lär dig hur en hjärtformad papper förvandlas till vackra kuvert i bara 5 minuter!

Letar du efter intressanta Alla hjärtans dag Gåvaidéer? Inte leta längre eftersom jag tar du ett fantastiskt kort på hur ett hjärta förvandlar till en kärlek Card.DIY handgjorda gratulationskort och gåvor göra för fantastiska alla hjärtans dag gåvor....

Hur man gör Taffy... Som förvandlas till Hard Candy, eller Fine Art

återigen ett misslyckat försök från min sida att skapa något. Jag inser vad jag gjorde fel men och guidar dig genom vad man inte ska göra om du vill taffy eller vad man ska göra om du vill ha hård godis.. .eller konst.Steg 1: Kombinera socker och maj...

Hur du enkelt lägger till Wi - Fi till din kamera

Vore det inte bra att skicka bilder och kontrollera din kamera via Wi - Fi?En hel del kameror inte har inbyggd Wi - Fi. Köpa en ny kamera, bara på grund av detta, skulle vara mycket dyrt.Vi har här samlat några lösningar för dig. De flesta är lätt at...

Gammal byrå förvandlas till en råtta Condo

jag ville ha min råtta har massor av utrymme att ströva omkring. Jag slog Craigslist och hittade denna gamla byrå! Denna byrå hade 9 lådor och nu dess ner till 4.Jag valde att bygga denna typ av bur eftersom tråd burar som du kan köpa från en djuraff...

Soffa armstöd förvandlas till en swing plats

Jag har hittat en gammal träsoffa som någon kastade bort; dess armstöd hade en fin form så jag har tagit bort detfrån soffan 's chassi och tog den med migJag undrar vad jag kan göra det...På grund av sin speciella böjd form, har jag beslutat att skap...

TV-ställ förvandlas till lek kök!

Detta är en liten lek kök som jag gjort till mina flickor ur en gammal TV-ställ. En dag jag kommer att lägga en steg för steg när jag räkna platsen ut lite bättre!...

Diffusor Flash till kompakt kamera

Nu kan du gjort makrofotografering med blixt.Bra att E-handel.Perfekt att bilder av glas och stål.Steg 1: Gör hålTryck på linsen på skum, skär med en blyertspenna och korsa linsen på andra sidan.Steg 2: Installera linsSatte linsSteg 3: Installation k...