Flaska-botten te ljusHej alla och tack för besöket! Några av er kanske har använt återvunnet glasflaskor tidigare för craft-projekt. För er som inte har, bör du prova det! Det finns massor av chanser för begagnade glasflaskor göra intressanta och användbara artiklar för hela hemmet. Jag fick förslaget från min flickvän att det kan vara snyggt att göra ett värmeljus i botten av en gammal vinflaska bas. Detta är en ganska snabb projekt som skapar ett unikt ljus.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flaska-abra Accent ljus

Välkommen! Detta instructable täcker hur man gör en flaska-abra Accent ljus.Detta anges även i "DIY Halloween Contest 2007" och "Mosar det tävling".Tanken på detta ljus kom från marc_alain och hans Small-eco-footprint-living-room-light...

Omvandla en flaska till ett ljus

Efter att ha följt dessa instruktioner, har du återanvänt en tom flaska (öl, vin eller andra) och gjorde den till ett vackert ljus med hjälp av mestadels husgeråd. En glas cutter, vax och vekar är bara icke-hushållskunder artiklar som behövs för dett...

Flaska botten telefon Stand

En lätt telefon stå förvandlas från en tom PET-flaska för min 6.3" skärm Samsung Mega telefonen.Material:En 2-liters PET-flaska av någon läsk. Urval av flaska storlek kan variera enligt telefonens storlek.Verktyg:SkärareSaxSteg 1: Skär flaskan i form...

Hänge gjuter med flaska botten.

Det var en min kära väns födelsedag och jag ville gåva henne en lera skapelse av min egen.Jag har inte ugn att baka terracotta så jag föredrar att använda luften torr terracotta/lera.Min kreativa safter flödar och jag kom på idén att använda botten a...

Vackra flytande veke ljus från dricka plastflaskor

min fru gillar att gå till loppisar, och hon tog hem ett par flytande ljus innehavare utan de flytande saker som håller vekar. Jag försökte att göra vissa flytande veken innehavare vinflaska kork, men som visade sig vara en röra som verkligen inte fu...

4 enkla steg till att skapa en unik vin flaska lampa

att göra en tabell lampa från ett vin (eller någon typ av) flaska verkar vara en mycket populär craft-projekt. Dock lyktorna jag såg nätet var OK, jag alltid betraktat dem lite mer än en nyhet objekt. Det var då jag bestämde mig att ta en spricka på...

Tron Legacy Kool part ljus kostym

jag var ute efter en Halloween party butik nära Montreal Kanada som hade en anständig Tron Legacy kostym...Jag hittade den typiska en men gissa vad! Jag passade helt och jag försökte alla storlekar! Fan... också det gjorde inte lyser upp på alla (pas...

Aluminium flaska alkohol spis

En alkohol spis tillverkad av aluminiumflaskorDet finns massor av aluminium kan spis designer ute. Här är olika i att det inte görs från aluminiumburkar utan från aluminium flaskor (aluminium ölflaskor vara specifik) efter bygga några kaminer kan sjä...

Upcycled läsk flaska med dragkedja penna fall!

Upcycled läsk flaska med dragkedja penna fall!Göra ett uttalande med denna fantastiska blixtlåsförsedd penna fall...gjorda av återvunna läsk/vatten flaskor!Jag använde min för skolor leveranser... men detta skulle kunna fungera för något! Lägg till r...

Solar 7-up: sol telefonladdare i en flaska

meddelande i en flaska. Ande i en flaska. Fartyget i en flaska.Sol telefonladdare i en flaska.Det är dags. Dricka ett livligt valfri dryck, eller dränka dina sorger av dränering en flaska Johnnie--göra vad det tar för att få en tom flaska. Och följ d...

Kartong Fort med Solar flaska lampa

jag gjorde detta för mina barn att leka med inomhus på vintern.Box veck plan för enkel förvaring när den inte används."Solar flaska lampa" ger ljus inne i lådan och håll den tillsammans.Dörren är en av viftar med låda på botten och stänger från...

Läsk flaska blomma Kotor LED bordslampa

Upcycled läsk flaska bordslampa med IKEA LED sträng ljus.Steg 1: Material / verktyg Material:# Soda flaskor (20 fl oz): 8Annat märke använder flaskor med olika former. Det inte måste vara 20 oz flaskor men bättre att hålla sig till samma märke flasko...

125 kaffe kopp ljus/Konsten anmärker

för the Paper Cup Challenge jag ville göra något som skulle använda mer än bara ett par koppar åt gången, eftersom mer koppar krävs för att göra något betyder att mindre kommer att kastas bort. När jag tänkte upp saker att göra av koppar mindes jag s...

Boka ljus

så såg jag nyligen boken ljuset att Typerwriter Boneyard sätta ihop och gillade det... Med undantag för $140 prislappen. Så jag bestämde mig att göra min egen. Detta var inte en mycket teknisk bygga men var tidskrävande att få ledningar kanalerna skä...

Återvunnen flaska Live mus fälla

Hälsningar, andra beslutsfattare och hantverkare (och kvinnor!)Är ditt hus ibland besöks av ovälkomna gnagare? Organiserar du underground mus slagsmål? Eller kanske du har fått nog av brända ratatouille?Om du har svarat "Ja" på någon av ovanståe...

Dr Who TARDIS pannband med blinkande ljus och ljud effekt

Så är min vän en enorm som fan (som jag). Hon har TARDIS klänningen och strumpor och allt. Hon sa att de säljer även en TARDIS pannband med lite ljus på toppen. Men ljuset är bara plast och tänds inte. Det var lite för dyrt för bara en plast pannband...

Ljus - från husgeråd!

Custom CandlesSteg 1: Välj ett objekt i ditt hus, som du skulle vilja göra ett ljus av.Steg 2: Vi använde ComposiMold - LT som en form att göra material, eftersom det är säkert för använda på leksaker och är helt återanvändningsbara.Steg 3: Spraya en...

Pocket jul ljus

Vad händer om en dag, du är på Mount Everest, på din kompis eller bara hemma och sedan plötsligt vill komma in i julstämning, men du har inte fått en fin levande ljus vid din sida? Frukta inte! Pocket jul ljuset är här!Steg 1: Vad du behöver Behöver...

Bottel gräs ljus

Maker: Siddharaju, KjellPlats: Banjarapalya E4D Maker utrymmeMaterial:flaskaLED-ljusGräsAluminiumfolieVerktyg:Tuggummi tejpWireSteg 1: Sätta fast aluminiumfolie till flaskaFixa aluminiumfolie till flaska med tejp som visas i bilden.Steg 2: Lägga gräs...