Från verktygslådan till Art CartOK, nästa källaren projekt är att göra ett hörn för konst & hantverk (eller dagis Korner). Under det senaste året jag har målat, bindande böcker och har delar för att göra en tryckpress. Jag behöver en plats för alla att. Och lagring. Min första hantverkare verktygslåda har suttit på ett firehall bord för det sista året, samla mer skräp. Ett av hjulen var bruten, så jag hade tagit dem alla bort. Som jag har varit på en återanvändning kick, gissa vart detta är på väg? Jag ska bygga en förvaringsbox för under verktygslådan och sätta några färska hjul där. Den tidigare nedre rutan blir krämig fyllning, och toppen, toppen är väl fortfarande en topp. Men med en extra borsthylla.
Av för att göra blond botten. .
Se Steg
Relaterade Ämnen

Verktygslådan sadelväskor för under $20

kontrollera ut den reviderade versionen: Gång på gång finner jag mig behöva packa mitt regnställ med massor av andra div. artiklar i min ryggsäck och hoppas alla får plats.Jag har alltid visste att jag ville använda sadelväskor till att lösa probleme...

Verktygslådan restaurering och ombyggnad

Jag är en student vid Georgia Tech, väg att ta examen och flytta ut min egen. Jag älskar att göra saker, men har mestadels varit med min fars verktyg i sitt garage fram till denna punkt. Så min farfar gav mig en gammal verktygslådan fylld med gamla v...

Hemligheten till den perfekta verktygslådan

Hello fellow byggare, jag har designat detta för bärbar arbetsbänk comp jag bara bygga med kartong lysdioder och en jävla massa eltejp. Jag gjorde också detta på en Budget $5. $10 om du buckla har allt. Jag skulle också älska en Patch orsak jag har N...

Mobila verktygslådan och arbete stationen

Som de flesta av killarna där ute, vi har inte lyxen av en stillastående och hängiven arbetsbänk i garaget butiken, men vi måste använda en hel del verktyg när vi i ett projekt, således organiserar verktyg (och att kunna hitta dem som du behövde) är...

Återvunnet verktygslådan vedspis för Under $20

Enkel och snabb upcycle är perfekt för husbilen, överlevare eller prepper. Det kostar under $20 och kommer att hålla dig varm samtidigt som camping eller ens kan användas i en fisk koja. Det brinner oerhört effektivt.Steg 1: Vad du behöver för detta...

Flyg-fall verktygslådan och Workstation

Min verktygslåda är ett uttryck för min att göra praktik. Den har utvecklats under de senaste 5 åren som mina behov och förmågor har förändrats som en fabricator och konstnär. Några av verktyg som är specifika för typ av arbete jag vanligtvis gör, vi...

Uppdaterad: DIY verktygslådan solar: radio + laddare + ljus för emergency!

Lägga till 28 mars 2015: Jag gjorde min verktygslåda för nödsituationer, och nu när min stad begravdes i lera. Som erfarenhet kan jag säga att jag tjänade för laddning av telefoner och lyssna på radio.En gammal verktygslåda? en gammal pc-högtalare? e...

Verktygslådan Cake

denna kaka gjordes för manager i våra lokala Lowe's store (en vän till familjen) på hans födelsedag. Han blev mycket förvånad, och han älskade det!Verktygslådan är gjord av kakan, staplade hög och snidade i form av en verktygslåda. Vi omfattas det he...

Modded verktygslådan: Flaslight, LED testare och 5v regulator

i början av denna mini projekt av mina började med mig ta min lilla verktygslådan med mig till arbete till arbete med min arudino på natten SKIFT och att inte somna på dem. På grund av att komma hem klockan tre på morgonen, och det är nästan pitch bl...

Propan verktygslådan BBQ

detta är min första Instructible, så vänligen inte döma mig för hårt på den. Jag beslutade att bygga en bärbar bbq att hålla i min arbete lastbil. (Jag jobbar för AAA.) Och var trött på att alltid bara med smörgåsar till lunch eller ta tag lite snabb...

Reviderad: Verktygslådan sadelväskor för under $20

jag har uppdaterat min verktygslåda sadelväska från sin tidigare version tunn design till något mycket mer strukturellt ljud och lite mer konventionella.Den nya designen inkluderar att få bli av kylskåp rack & pipe klämmor och ersätta dem med Conduit...

Verktygslådan socket, skiftnyckel, tång låda brickor på ett billigt och enkelt

Någonsin vill hitta alla dina uttag på en gång? vill inte att spendera stora pengar på lasrar eller blåsa gjuten låda skär?Steg 1: Grunderna:Jag vet inte om dig, men jag är inte gjord av pengar. Om jag hade råd med en "laser" som Dr Evil att skä...

Verktygslådan solenergi Generator

Okej, detta projekt byggs för mig att kunna ha makt oavsett var jag är på det bör Camping eller arbetar på vår jakt egendom.Steg 1: Samla ditt materialJag kommer att använda1 x 4, ca 8 fot1 pall eller några extra plywood1 laddningsregulatorHögtalarka...

Sugru - verktygslådan bekvämt grepp

om du är en stor, tuff byggnadsarbetare eller en liten prinsessa, du kan uppskatta att hålla din känsliga lilla händer förhårdnader-fri.Medan jag arbetar inte längre på en webbplats för jobb, jag fortfarande använda dessa verktygslådor att packa mina...

Japanska verktygslådan från Make:

först, låt mig ge kredit för design och planer. Detta projekt är direkt från denna resurs i gör: http://makezine.com/projects/make-34/japanese-toolbox/Jag gjorde detta projekt eftersom jag behövde en verktygslåda stor nog att föra min borr och divers...

DIY-bärbar verktygslådan Grill - förbättrad!

Min idé för en stor familj semester inte inkludera fancy hotellrum eller fina restauranger. Gubbe och jag är bokstavligenglada och lyckliga sov under ett tak av stjärnor och en lugn lägereld att tända på natten.Varje höst, tar vi en roadtrip söderut...

Ultimata verktygslådan

Hej, allihopa!Jag har att skjuta upp utstationering en instructable i år och nu är det här! min alldeles egna bluetooth aktiverade webbplatsen radio/verktygslådan!har du någonsin varit på jobbet och:-din telefon batteri dör?-din e-cig batteri dör?-di...

Verktygslådan kompatibel cykel betjänt med gaffel fästen för Pickup bilar

har du någonsin undrar hur du skulle kunna passa din cykel i din lastbil utan krångel? Har du en verktygslåda och/eller en shortbed pickup och har inget sätt att transportera din cykel än dessa pesky plasmabungeen binder med rep? Ser längre, eftersom...

Verktygslådan radio

kan göras billigt om du har reservdelarna. Jag använde bara en gammal bil stereo och 2 5 x 7 högtalare och en dator strömförsörjning.Steg 1: kontrollera ledningarna för radio och makt leverans. först och främst måste vi att driva denna sak rätt??? vä...