Franska stil potatisFranska stil potatis recept är mycket lätt att göra, lätt på matsmältningen och ganska mångsidig som möjligt serveras som huvudrätt eller en sida skålen bredvid något kött. Jag föredrar det enkla de flesta gånger men ibland jag servera den bredvid grillad fisk eller kyckling bröst. Jag älskar grekisk yoghurt tillägg som ger en fräsch, ljus smak och gräddfil som gör sammansättning binda till en pudding som textur.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Utan stek franska stekt Jo-Jo potatis är gjort på grillen

franska stekt Jo - Jo stil potatis gör en underbar mellanmål och är lätt att göra, men den djupa stekning kan lägga en massa extra FN ville kalorier. Här är ett sätt att uppnå krispigt, knaprigt stekt potatis konsistens utan djupa stekning. Spara de...

Antik fransk Baguette formatruta

en låda som används för att lagra baguetter i fransk stil. Jag såg några online går för runt £75-90, så tänkte jag kan också göra min egen för billigare. Det fungerade!Verktyg och material:-Tall - PVA-Såg - Briwax-Router-hammare och spikHur:Pine styr...

Dremel gravör potatis Carving för Potato Fries

Detta instructable fördes på grund av Power Tool kök tävlingen. Den andra instructables ser jag en massa människor att hitta coola använder för borrar så jag ville försöka hitta en användning för en annan makt verktyg som jag har liggandes. Jag bestä...

Bulle med franska fläta

bulle med franska fläta hår stil Tutorial för nybörjare!Ta en titt på detta Suave och Bedazzled bulle med fläta franska stil som omedelbart glorifierar ditt utseende in i det av en elegant diva. Inte bara det görs är några enkla och lätta steg, men g...

Downton Abbey middag - en avskedsfest

Jag var den lilla flickan som skulle köra ner i korridoren i en lång petticoat att höra prassel, så mycket som jag velat springa och klättra i träd, jag var glad att sätta på en maskeraddräkter. Jag växte upp på PBS-serien som Mystery & mästerverk ti...

Enkel Dessert (Parfait)

jag vet inte vad som hände med mig, men nyligen jag har haft denna intensiva socker och hemsk choklad cravings därför började jag experimentera på olika ingredienser som jag hittade i kylen och hyllor.Idag är vad jag kommer att visa dig hur man gör e...

Hemma gjort batat frites

batat frites är en annan gemensam beredning, och görs av julienning och djupa stekning sötpotatis, i stil med franska stekt potatis.Steg 1: Steg 1Värm ugnen till 450° F. (För mer krispighet, Värm ugnen till 500° c.)Steg 2: Steg 2Skala sötpotatis och...

Regenererat trä Micro Teardrop Trailer

Hej, är detta min bygga av en regenererats trä Teardrop trailer. Jag kallar det en micro bygga eftersom 1) det är 5 x 8 fot i stället för 5 x 9 eller 5 x10-(och det är bara 7 fot vid basen) 2) jag använde endast 2x3s och 2x2s och andra lättare trä fö...

Mini giljotinen

Vad Halloween inredning är inte komplett utan en giljotin? Denna 1/6 skala version kunde göra en fin mittpunkten till dina dekorationer. Precis som familjen Addams!Jag kunde inte hitta gratis riktningar online så jag gjorde mitt bästa jobb för revers...

Smör bakelse - Kouign Amann

I Bretagne över 100 år sedan, en bagare som nästan säkert del trollkarl räknat ut att om du tar en laminerad deg (som en croissant eller smördeg), och tillsätt sedan socker och smör tills det var 147% smör, 112% socker och cirka 41% mjöl (j/k), då de...

Buttercream 101

Hej alla!Detta är min andra någonsin instructable och jag är att ange det i contest Matlagning grunderna och sommar mat och dryck , så om du gillar det, ge det din röst! :)I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en fransk stil butte...

Frisyrer för hår sticker

här är flera frisyrer, samlades från min egen erfarenhet samt olika platser på webben, som visar olika sätt hår pinnar kan användas.Hår pinnar är roliga och faktiskt ganska lätt att använda. Det bästa sättet att infoga en hår pinne är att driva det f...

Bygga och klä en oversize "soffan"

jag byggde detta i utställningslokalen handväska företaget där jag är en designer. Utrymmet var begränsat, men med en hel del improvisation, jag kunde få det att fungera.Steg 1: Samla material Material ges för specifika storlek och form av "soffan&qu...

Att göra ett lager borttagning kockkniv

Först ut på frågorna för den göra med lär bestrida.Vad gjorde du? Jag gjorde en kökskniv västra eller "Fransk" stil, det är en allt runt design som gör allt från hacka grönsaker till skiva nötkött (eller i mitt hus, vilt). Klingan är tillverkad...

Potato Canon ljuddämpare

vill göra mindre än $20 och ungefär en timme av din tid till en enkel tysta enhet för din förbränning stil potatis canon? Läste på.Detta är de grundläggande planer för ljuddämpare som kan anpassas för varje diameter fat din potatis kanon kan ha.Om du...

No-Knead tegel ugn-style Pizza

jag är en kille som gillar sin pizza. Och jag menar inte run-of-the-mill franchise leverans. Jag är lite av en aficionado; Jag gillar enkelhet och äkthet. Och för att få att där jag bor, har du måste lära dig att göra det själv. Förutom att jag också...

3D skriva ut En Plein Air

Blanda 3D-utskrifter, plein air målning, platsspecifik konstoch undervisning-baserade konst tillsammans och detta är vad du får--ett bärbart system som låter dig skapa 3D-modeller från miljön och skriva ut dessa modeller genom att följa kommandona va...

Brödkavel rack

en brödkavel rack är en händig tillägg till ett kök, bakning eller pasta-making. Den stora pluggenkommer inte äta upp låda utrymme eller hitta sin väg till golvet.Om du inte är i marknaden för det hjärtformade, smidesjärn sort, en underbar ersättning...

Sous Vide potatis Ancient Aliens stil

Jag har letat efter någon ursäkt för att använda sous vide controller jag byggde, utifrån detta Instructable. Jag ville också något slående och Halloween-tema att sätta på bordet, och således Gamla utlänningar Sous Vide potatis var född. I mitt recep...