Green House projekt

min post för Jack Daniels oberoende projekt tävling.

Födelsedatum: februari 2,1963

Relaterade Ämnen

Geo-Dome Green House

Geo-Dome Green House 11,6 fötter diameter x 9 fot hög. Utformad från två olika triangel storlekar.Kupolen måste täckas med 6mil plast för att kontrollera temperatur och luftfuktighet.Kommer har inbyggda vattning spraysystem som är utformat i en cirke...

Plast bottle green house

Hej där, här har vi en 2 mtr x 2 mtr x 1.8 hög bottle green house, form 2 "x 2" virke och cirka 1000 plast vattenflaskor! allt du behöver göra, för din steg för steg guide att bygga din egen, är att kontakta mig på kalipadoproducts eller lägga m...

Green House-projektet

Gröna huset projektet var en plan att min fru och jag kom upp förra året på grund av frosten hade vi februari 2015 som dödade några av våra palmer och växter. Vi beslutade att köpa Palram modell # 702422 Internet # 204471274 seger orangeriet 10 ft. x...

Enkla Green House/Seed Starter

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel grön hus av en klar plastbehållare.Steg 1: material -frön-smuts-klar plast behållare-hushållspapperSteg 2: Pappershandduk Vik en pappershandduk så det passar in i plastbehållare. Kontr...

Mini Green House

detta är en mini grönt hus som används för att starta plantor och groning mikro greener. Vi bor i zon 10 så vi inte behöver en dörr. Vi behöver skydd från tropiska stormar, regn och vind under sommaren. Detta är ungefär lika solid som du kan göra den...

En Hydropic Green House

TFT...

Green House

Jag ville plantera en trädgård eftersom jag hade idén av växande hälsosam mat att göra maten jag äter hälsosammare. Jag ville också hjälpa de människor som inte kunde köpa färsk frukt och grönsaker har möjlighet att äta dem. Min plan är för oss att v...

Indor Green House

mig och min pappa behövde ett sätt att starta några växter mitt i vintern och detta är vad jag kom fram till med de flesta delar kommer från min garrage och runt huset. Detta är min fisrt instructable också, så låt oss hoppas att det blir bra.Steg 1:...

Återvunnet 2 liters Green House

göra en fantastisk liten grön hus av en 2 liters flaska eller vattenflaska!Steg 1: objekt Du verkligen inte behöver mycket, bara:2 liters flaska eller vattenflaskafrön, (naturligtvis du inte plantera ett apelsinträd i detta, så något små.)kniv eller...

Stank Bomb recept

En kul packade vetenskap projekt för alla er med en elak sida... Vuxna och tonåringar kommer att njuta av denna lilla skönhet. Det kommer att vara mycket bra för alla er "Trick eller Treaters" ute särskilt som det är nästan den tiden på året när...

Backyard hönshuset

jag gjorde denna lilla kyckling lada för några år sedan att hysa 3-5 värphöns på min bakgård. Jag är i stan och hade att utforma en "ganska" en att hålla folk från att ha en kyckling kupp (ha ha). Den här var inspirerad av vissa Kansas lador jag...

Bästa sol ugn

Solugnar använder värme från solen att laga mat, städa, och desinficera olika material. Solugnar är koldioxidfri, vilket innebär att de inte utelämna green-house gaser som skadar miljön. Solugnar kan hjälpa utvecklingsländerna att laga mat och spara...

Upcycled fönster stomme halsduk arrangör

så har du ett gammalt fönster och du inte vet vad man ska göra med det, men du vill göra något listig? Bra vänner, jag har en lösning för dig - upcycled fönster stomme halsduk, väska och tillbehör display! Läs vidare om du vill gå från att ha en gamm...

Djupa stekt Ice Cream

Im ganska säker på att djupa stekt Ice Cream är den 8: e underverk i världen. Och den faktiska fritösen själv är den 9: e. Bredvid bacon är djupa stekt glass den enda anledningen att min pojkvän pinnar runt. Jag ber honom att göra alla möjliga house...

BALAR verkstaden

Varje så ofta, jag ska få en riktigt fin komplimang på min verkstad... layout, organisationen, den övergripande känsla, etc.Ibland får jag även frågor om min verkstad... har jag ytterligare information om en butik tillverkade jigg, en särskilt verkty...

Cling Film + kläder hängare växthusgaser

detta är hur jag skapade en klädhängare & Cling Film Green houseMaterial:-Klädhängare-Cling Film-Rensa tejp-Duck TapeJag gjorde detta för några år tillbaka så jag har inte en bild av alla steg, men jag är även en bild som skapas i Sketch Up med klädh...

Automatisk Touch-free toalettpapper Dispenser.

Hej alla.På detta instructable kommer vi byggt en automatisk touch-free toalettpapper dispenser som du ser på kaféer eller sjukhus. Våra inbyggda:Är billigare än den ready-to-buy dispensererDet betyder att du kan använda hemma.Är baserat i material s...

Ljud aktiverat 4 X 7 RGB ledde matrisen

detta instructable är på en ljudet aktiverat RGB ledde matrisen från RGB Led och hus hålla objekt. LEDDE matrisen använder tre 4-bitars binär räknare och ett 4-bitars SKIFT register (för marken leder på RGB lysdioder) för att göra lampor gå i en röri...

Saw Blade skåpet

Det är fastställts att jag har vissa OCD när det gäller renlighet och organisationsfrågor. Jag har en relativt liten/smala butik (9'x 25') och när allt har sin plats, det stannar stilrena och förbättrar mitt arbetsflöde och effektivitet.Detta utrymme...