Hur man gör en iron man Markera 1 hjälmså för detta projekt jag behövde vara lite billigare men det fortfarande ser riktigt cool.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man Markera den mellan nummer i MS-OFFICE (EXCEL)

HUR MAN MARKERA DEN MELLAN NUMMER I MS-OFFICE (EXCEL)MS-EXCEL ÄR DEN MYCKET ANVÄNDBAR PROGRAMVARA FÖR REVISOR FUNGERAR I OFFICE...

Hur man Markera ett år på tidslinjen mellan verkligen stor skillnad år

Hej idag jag ska berätta hur man Markera ett visst årtal på tidslinjen mellan till bugg avstånd år.Steg 1: Hur man gör en tidslinje Först göra en linje sedan göra 2 kanter Skriv ett år på varje och välja vilket år du vill markera. För den här gången...

Hur man markör Render

Här kommer jag visa dig hur du skapar en enkel markör rendering som kan användas för design presentation styrelser. Huvudmännen i handledningen kan användas efter objekt/former.Steg 1: Till syfte och fina foder Först måste du börja med att dra ut det...

Hur man Mark spelkort - instructable

lära sig professionellt Markera en kortlek och lura dina vänner varje gång.Steg 1: Material reqired (1) kortlek Bicycle (tm) rider tillbaka(1) exacto kniv, eller en vanlig rakhyvel kniv räcker(1) timme av din tid - 45 min om du har galna fokus färdig...

Hur man Markera Your Face

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/How-to-Highlight-Your-Face denna video visar dig hur du definierar ditt ansikte genom att belysa.Steg för steg:1. om att lyfta fram: I mitten av pannan; ögonbrynsbenet; kindbenet; bron i näsan; jawline...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man bygger en Arc Reactor Mark VI

denna tutorial ska show dig hur man bygger en Mark VI arc reactor prop. Detta prop kommer också att kunna passa inuti en anpassad Iron man kostym. Specifikationer för som kommer att införas vid ett senare tillfälle.Steg 1: Material och verktyg som kr...

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Iron Man Mark VI kostym

detta var min Halloween kostym från förra året (2011). Jag arbetade på det från juni 2010 till oktober 2011. Jag bär det igen för Halloween i år (2012) eftersom jag tillbringade en stor del av tiden på det, jag tänkte att jag skulle få några löpande...

Hur man gör en Iron Man Mask

detta instructable är en av två delar beskriver hur man bygger en bågreaktorn och en iron man mask. Båda arbetar tillsammans men skrivs som separata instructables klarhet. Denna del är för Mask och du kan hitta bågreaktorn här:Du kan köpa dessa maske...

Iron Man Mark 7 bärbar Hand-monterad Auto-kopplad Repulsor/Coilgun/Tazer

Hej alla i detta instructable jag ska visa dig hoe att göra en repulsor av en kamerans blixt, vissa puls växlar, magneten binder och ett par mer saker. Medan jag försökte göra detta jag gjorde 3 repulsor, en tillverkad i plast (inte vände ut riktigt...

Hur man gör en Iron Lung för växtbaserade bruk

en iron lung är en 2 liters skära på botten och tapeing och bröd påsen i botten och sedan du klippa hålet i du lock som passar en hitter.when u få alla att detta är hur man använder det sätta din örter i en torped och sätta en torped tätt i kapsyl (s...

Hur man gör en markör/pekare för Windows

Hej, detta är min instructable för att göra en grundläggande markör. Jag vill inte bara visa dig huratt göra en markör/pekare, men jag kommer också att visa hur man ansöker markören som du gjortpå windows. Det kommer att visa sig något sådant.Steg 1:...

Iron Man Mark VII Papercraft

detta är min Iron Man Mark VII modellDesign: Julius PerdanaMönster: http://paper-replika.com/index.php?option=com_content & view = kategori & layout = blogg & id = 140 & Itemid = 204796Det tar mig ca tre månader till slut!!!...

IRON MAN (MARK 1 FACESHIELD)

hur man gör du egen Iron Man säkerhet FaceshieldSteg 1: Faceshield En ansiktsskydd Faceshield, tejpa den främre skölden med blå tejp frihand ögon och mun sedan använda en Dremel för kapning.Steg 2: limpistol använda en limpistol för att göra det ser...

Hur man gör en markör med Photoshop

detta är hur man gör en markör med photoshop.Jag kommer att göra min mobiltelefon som en markör.Steg 1: Öppna Utforskaren Först hämta bifogade plugin och lägga den i katalogen C:\Program Adobe Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins\File format.Steg 2: Öppna Ph...

Hur man färg med markörer: Copics, Promarkers, ect.

I den här videon kommer jag förklara hur man färg med alkohol baserade markörer och i den andra delen kommer jag visa hur man färg en illustration steg för steg. Jag hoppas du njuter!...

Hur man bygger en arc reactor mark 1 stil

HIOK låter komma igång,Info:Jag spenderar 3 dag bygga denna bågreaktorn... Ja inte hela dagen, jag gjorde detta under veckan på min fritid efter jobbet, jag arbetar i en järnaffär och snubblade på en "hur man gör en arc reactor tutorial" video f...