Hur man röker drog fläskPulled pork är ett bra sätt för nybörjare att lära sig att röka kött eftersom det är så svårt att förstöra. Det tar den billigaste köttbit du kan hitta och omvandlar den till en läcker måltid. Detta Instructable fokuserar på tekniken för att göra bra drog fläsk och mindre på gnugga eller BBQ sås recept. Om du inte har en rökare kolla min Instructable för att bygga din egen trumma rökare. Mer information om hur du använder läsa en rökare min fula Drum rökare FAQ
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man ansöker om kinesiskt visum i Hong Kong

detta är fir du om du vill resa till Kina och behöver visum eller om du redan är i Kina och ditt visum går ut.Den enklaste lösningen är att huvudet över till Hong Kong att tillämpa eller ett kinesiskt visum.Varför Hong Kong???Eftersom-maten är fantas...

Hur man ansöker om ett patent

Du kom bara med en lysande idé. Det är aldrig gjorts tidigare, och du är säker på att det kommer göra dig en miljonär... Om du är som mig, är din första reflex att berätta för alla om det och skriva en instructable. Tyvärr, om du vill ha en bild på d...

Hur man söker ett riktigt lås för att säkra ditt hem - en guide för att förbättra din säkerhet

Detta var tänkt att vara en Instructable utan bilder, men jag var tvungen att inse utan det är svårt att förstå, så jag lagt några bilder samt videoklipp.Jag har stora problem att hitta länkar till bilder av kilspår som har ingen upphovsrätt på dem o...

Hur man röker ostron hemma

jag älskar att äta ostron, jag älskar dem rå på halva skalet, djupa stekt, kokt, rökt eller i en paj. Jag har också fått en önskan att prova nya saker så när säsongens första maritima ostron slog livsmedelsbutiker beslutade jag att prova min hand på...

Hur man ansöker återanvändbara silikon proteser - Tutorial & Trailer!

Tom visar hur man tillämpa och måla silikon proteser för en riktigt skrämmande Halloween look!...

Hur man felsöker/återställa en automotive glödlampa

Detta instructable kommer att fokusera på en del av diagnostisera en bil belysning krets; testning och (givet dess inte utbränd) återställa en automotive lampa. Jag kan göra en Följ upp instructable om om att gå efter dessa steg om du fortfarande int...

Drog fläsk: Hur man röker en ben fläsk axeln

Jag är från Texas, där BBQ handlar om nötkött. Fläsk är vanligtvis begränsad till revben (se min thailändska Reservdelar revben Instructable för en icke-traditionella ta på dem). Första gången som jag hade en riktigt bra Carolina stil drog fläsk smör...

Hur man gör drog fläsk. Ett klassiskt låg och långsam.

Hej och tack för att ta tid att läsa min handledning.Drog fläsk, tillsammans med bröstbenet, är revbenen och hel hog hörnstenarna i låg och långsam BBQ. När du gör din egen drog fläsk smörgås kommer du aldrig besöka en annan BBQ gemensamma igen. Unde...

Hur man besöker Halifax, Nova Scotia

detta är din guide till bästa besöker på östkusten... Halifax, Nova Scotia! Var att gå, vad att se, hur du reser, svaren är alla här...Steg 1: resor Huvudsakligen tre val av resor är tillgängliga för nordamerikaner som önskar att vandringen till Nova...

Hur man röker lax

de här instruktionerna gäller för rökning lax i ett Rökeri.Min pappas syster i Alaska är drottningen av rökt lax. De växte upp på en strand i sydöstra Alaska, fiske och äta lax, så att de vet vad god lax smakar och alla i stan går till henne för lax...

Hur man ansöker fast lotion

Visst, ansöker lotion verkar vara en enkel uppgift. Det finns dock bra, bättre, och bästa sätt att få ut mesta möjliga av din fasta lotion stick eller solid lotion bar.Solid lotion har snabbt blivit ett går till sätt att återfukta huden på grund av e...

Hur man ansöker vinal dekaler, några användbara tips, knep och tricks.

Steg 1: Föremål för att vara uglified. Om att sätta din grafik. jag lämnade en cykel hjälm och blev ombedd att göra en Eddy Merckx logotyp på den.Jag fick frigående att göra vad jag dock skulle se bra ut som hjälpte som för detta jobb grafiken skulle...

Hur man röker en Cheeto

det är bara ett skämt, inte gå alla liberala på mig.Steg 1: material Du behöver sax, Cheeto, lättare.Steg 2: Steg 1: skär Cheetos slutar utanför. Rakt fram som det låter.Steg 3: Steg 2: rökning jag sett människor på Youtube gör detta, det är lustiga....

Hur man gör en stående och Music Workstation

IntroduktionDetta bygga inspirerades av min önskan att få all min musik utrustning organiserad och lättillgänglig. Jag designade denna skrivbord att ha massor av yta och massor av utrymmet under huset ett digitalpiano, amp och andra våningen-bundna m...

Hur man bygger tyst (HT) PC

Att göra en helt tyst dator är en dröm för de flesta av oss och en utmaning för många av oss. Ideal PC körs så kallt som möjligt. Jo är det möjligt genom att lägga till fans för att flytta kallare luft PC fallet. Eller att göra PC vätskekylda. Detta...

SMIDDA tyger: hur man gör high-end specialitet tyger för couture, textilkonst, gobelänger & modedesign

SMIDDA tyger: Hur man gör HIGH-END specialitet tyger för COUTURE, TEXTILKONST, GOBELÄNGER, MODEDESIGN och mer!Jag får så mycket inspiration från material.När jag ser ett material som gör mig upphetsad, mitt sinne lopp med idéer om vad jag kunde göra...

Hur man skörda och koka musslor

Musslor web över klippformationer i fläckiga mönster med hjälp av trådar kallade "byssus' och utsöndrar ett slags superlim; dessa bi-ventiler dominerar övre del av mellan tidvatten zoner-sjöstjärnor äta dem i de nedre delarna. Sina trådar och lim, fö...

Hur man gör en markör/pekare för Windows

Hej, detta är min instructable för att göra en grundläggande markör. Jag vill inte bara visa dig huratt göra en markör/pekare, men jag kommer också att visa hur man ansöker markören som du gjortpå windows. Det kommer att visa sig något sådant.Steg 1:...

Hur man drar en buckla från en plast stötfångare täcka

detta Instructable visar dig hur att dra en buckla från en plast stötfångare täcka. I det här fallet buckla var en 2007 (eller däromkring) Honda Civic, men jag är säker många andra bilar är liknande. Jag hade inte en kamera händig när jag gjorde dett...