K'NEX iPad 3 ståObs: Jag vet inte om det fungerar med den ursprungliga iPad eller iPad 2.

Fördelar:
-Robust
-Secure
-Alla knappar fortfarande tillgängliga
-Nice lutningen för titta på videor och skriva
-Lätt att glida in och ut iPad
-Relativt låg bit greve
-Du kan ladda medan iPad är fortfarande i montern

Nackdelar:
-Främre kameran blockerade/har k'nex framför den
-Använder en hel del tan lås och roterande kopplingar (Y-clips)

Stativet är mycket användbar, och jag rekommenderar du bygga den om du har bitar.

På tal om lappar,

Bit räkning: (kan vara något oriktig.)

Blå kontakter---23
Vita stavar---34 (eller 35. Se steg 1)
Gula kontakter--28
Gröna stavar---83
Röda kontakterna---1
Vita kontakter---1
Orange kontakter - 6
Grå stavar---5
Tan klipp---23
Y - klipp---12
Gångjärn---4
Blå stavar---12
Blå distanser---20
Grå distanser---4
Blå Clips---7
Gröna anslutningsdon---3

Se Steg
Relaterade Ämnen

Två-vinkel justerbar K'NEX iPad Stand

Detta är min första post för en användbar något (hoppas jag!). Jag vet att det hade varit många K'NEX iPad står bokförda men detta är också min design som jag använder dagligen och mina döttrar heter "awesome", så det är värt bokföring antar jag...

K'nex ipad stand

du behöver...pinnar:10 vita4 blues4 röda3 gula10 grönaAnslutningar:6 lila2 blues6 gula16 röda2 gröna4 greysoch två hjul (valfritt)Steg 1: gör sidorna Göra två av dessa...Steg 2: göra ryggstödet göra dettaSteg 3: få dessa bitar ihop får dessaSteg 4: k...

Enkel K´nex Ipad Mini stativ

Steg 1: Bas Steg 2: Stöd Steg 3: avsluta!...

K'NEX IPhone/IPad/IPod Stand V.2

Du kanske inte har sett min andra Instructable, men här är K'NEX IPad/IPhone/IPod stå V.2. Utan någon ytterligare adjö, låt oss gå rakt in i instruktionerna.Steg 1: Vad du behöver!Här är de saker du vill ha till hands (jag skämtade med mustaschen)Ste...

Kompakt kaos - en kompakt K'Nex Sniper

Välkommen till Instructable för kompakt kaos, en kompakt prickskyttegevär och min första K'Nex pistol som faktiskt fungerade. Med några #64 gummiband var jag kunna nå ca 30 meter och tränger lätt igenom en tom drycker kan. Jag ber om ursäkt för hur b...

K'nex Tablet Case

Grattis! Du är stolt ägare till en helt ny tablett! Du plockat rättvis upp från butiken, sinne surrande med alla roliga tekniska tider framöver! Den mjuka, slanka linjer och överlägsen gränssnittet för din nya tablett har du stirrar förundras varje g...

Kartong iPad Case - med Zotebook

Jag behövde några iPad skal för klassrummet iPads för att användas med en laserskärare.iPad covers är inte billiga och jag insåg att vi kunde göra några hårda skal som kunde stå upp till barnen med återvunnen kartong.Zotebook var rätt app att Designa...

Bas para iPad casero

un pequeño tutorial para hacer una base caseraSteg 1: PRIMEROS PASOS Conseguiremos madera de Björk de 1/8"guantes de latexCinta de mediresponja para pintarlápiz para trazarpegamento blancopoliuretanoy aerografoSteg 2: Comenzaremos... Comenzaremos tra...

Varje storlek tablett, iPad/iPhone/iPod Stand (mycket billigt och lätt att göra)

detta är hur man gör ett lätt stativ för nästan alla Tablet PC-enhet som en HP Touchpad, Asus eee pad transformer, Samsung galaxy tab, BB Playbook och naturligtvis Apple iPad. Det är mycket lätt att göra och kostar absolut ingenting!...

Ansluta en gitarr till en Ipad

Hej i detta instructable jag ska visa dig hur du ansluter din gitarr till din ipad!Om du ansluter din gitarr till din ipad kan du: Använd din ipad som en förstärkare, finjustera det enkelt, spela in din sköna gitarr låtar på din ipadSteg 1: Du behöve...

3D-utklipp Halloween dekorationer med iPad Sketchbook Pro

du plötsligt inser att Halloween närmar sig, och du behöver en dekoration för bordet! Vad gör du? Kort (och kul) svar... ta en iPad 1 och en kopia av Sketchbook Pro för iPad, eftersom du kommer att göra dem själv!Steg 1: Den första sidan Börja med at...

IPAD väggfäste bredvid sängen

jag gillade tanken på att ha en vägg monterad hållare för min ipad medan du ligger i sängen och efter att ha sett detta gjort av veryken bestämde jag mig för jag skulle ta ett skott på att göra min egen. Jag köpte samma innehavare för Ipad från Stand...

K'nex ersättning hund ben

Idag i vår MakerSpace klass instruerades vi att bygga något som hänför sig till ett djur som kunde bara ha 50 K'nex stycken. Vi tänkte utanför boxen och utarbetat en plan för att skapa konstgjorda hund ben. Även om detta inte är ett verktyg som visat...

IPad uppfinnarens Kit

Vi alla älskar att spela med pekskärmar, men vissa oss (särskilt barn) kan få sugas in i de grafik och finger swipes i timmar i sträck, således helt glömma de rikare fysiska sätt att interagera med den verkliga världen.Har ingen rädsla! IPad uppfinna...

1-shot K'nex RBG

här k'nex pistolen är en pistol som du måste ladda om mellan varje skott. I grund och botten du dra gummibandet från en punkt till en annan, trycka av och upprepa. Kritik är välkommen, men vara konstruktiv, vänligen.-Robust-Inte troligt att jamma (me...

12-flaska K'nex vinställ

kommersiella vinställ kan vara sanslöst dyrt. För roligare satte jag ihop ett vinställ helt i K'nex. Det är inte Thom Seaman, men det tjänade mig tills jag kunde bygga en trä en.Denna rack rymmer nio flaskor horisontellt och visar tre på toppen.Steg...

2 häftiga Tricks att hjälpa K'nex byggare

detta kan hjälpa dig att göra något coolt.Steg 1: material Kan du förmodligen använda hand pennvässare men jag tror de som de använder i skolan är bättre.Steg 2: Vad gör det Detta fungerar bara för orange och grå en kortplats kontakter.Steg 3: Lätt a...

23 stycke äkta Trigger K'NEX pistol

du någonsin undrar, "vad skulle någon göra om de hade ungefär 23 slumpmässiga priser liggandes?" Ja nu vet du! Jag tror detta är den minsta möjliga sant spolhandtaget utan att använda gummiband för att hålla hela ihop. Njut!Steg 1: Fat Dessa bil...

25 kaliber K'nex Assault Rifle / AR25

25 kaliber K'nex överfall gevär aka AR25JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR ALLT DU GÖRMin första k'nex pistol så kritisera allt du vill = DEndast person som visste var jag arbetar på detta var DSman195276Stats:50-60 fot i genomsnitt med en lång gummiband denna...