Knex Bullpup gevärdenna bullpup byggdes bara för ett syfte, att visa upp en starkare mekanism att bana väg för längre skytte bullpup gevär. Jag måste erkänna denna pistol är det fulaste jag någonsin har gjort med knex. Skjuter ca 45 fot. Alla mekanismen är en förstärkt Mek i någons (jag glömmer vem).
Relaterade Ämnen

Knex bullpup gevär T.A.R 21

här är min första bulpup gevärDet är en T.A.R 21 bullprup gevär (att meens att mag är bakom handtaget)Jag använde dunkis utlösa systemet (slimd det)Jag använde även en trevlig matlagning system du kan easely lägga det i det inte falla ur pistolen och...

Birgitta (Sharir1701 är fantastiskt Bullpup gevär)

YAY!!! Detta är min tionde ' kompatibel!REDIGERA: YAY!!! den fantastiska nya tidskriften är ute. denna nya tidning har en inre mag pusher, att helt eliminera ack så irriterande lång stav stack ut botten (yttre mag pusher). också, till skillnad från d...

Knex halvautomatiska gevär V2.0 instruktioner

Första bilden är de ursprungliga, killarna. Detta är min Knex assualt gevär. Det är en sann halvautomatiska knex pistol. Att hålla sex beskjuter (kulor) och är jam gratis. Denna pistol är också mycket tillförlitliga och av min egen design.Med små.64...

Extremt kraftfull Knex slangbella gevär

detta är en knex slangbella gevär jag byggde det använder 5 gummiband och kan skjuta en uppskattningsvis 100 fötter med sipriani gevär V20 ammo jag ger 50% kredit till owenmon för kroppen och ratchet och handtag...

Knex Bullpup

Hej instructables och jag ger dig min nya knex bullpup. Kom ihåg när jag sa på min senaste bullpup att jag inte gillar dem? Jag ljög Tja, jag älskar denna bullpup. Det känns precis rätt. Även jag ser av denna pistol mycket bättre än min förra. Jag sk...

Stroker A Knex Bullpup

detta är min nya knex bullpup. Jag har försökt en bullpup ett tag men detta var det första jag fick jobba. Ärligt talat gillar jag inte denna kanon eftersom det är väldigt ful och jag gillar inte hur du tar bort mag bakom handtaget som gör det en bul...

Lätt knex harpun gevär

detta är min första instructable, en knex harpun gevär!(det var takeing mycket tid att ladda upp fotots.-_-)Steg 1: fat 1 och 2: göra några av dessa, hur mer, hur längre.3: gör 3 av dessa.4: göra 1 av denna, för ryggen.5: gör också 1 av den här, dett...

Knex m4 gevär. skjuter band och knex.

detta är min knex m4 gevär hoppas ni gillar den.Steg 1: bygga 2 av dessa.Steg 2: bygga 3 av dessaSteg 3: bygga 2 av dessa.Steg 4: bygga en av dessa. (samma som sista steg på ett stycke har ändras)Steg 5: bygga en av dessa (trigger)Steg 6: bygga elest...

Knex pistol gevär

knex pistol gevär...

Den ultimata Knex (Autoload) geväret

så detta är min favorit design av alla min knex gevär och den första jag har postat på denna webbplats. Detta gevär använder en hopper att ladda om. Oftast gjorde jag min Trattar av en plast eller kartong material som fungerade mycket bra. Men oodalu...

Knex mini gevär

detta är en mycket enkel, enhetlig skott block trigger, knex gevär.Steg 1: Samla bitar. Dessa är de bitar du behöver för detta gevär.Steg 2: Bygga fat. In this step you will build the barrel and the trigger.Steg 3: Fat extention. Build this.Steg 4: B...

PARMBR (Pump-Action, avtagbart-Mag, Bullpup gevär)

Hej, jag har nyligen börjat en knex pistol och det fungerade mycket bra, så här är det :)Fördelar:-Pump action (snabb bränning)-Flyttbara mag med skjutreglage lås-Bullpup-Bra range(40-50ft)Nackdelar:-Är lite stora-Är lite tung-Använder en hel del bit...

Knex LR gevär

Hej till alla kolleger Knexers och nykomlingar gurkor. min nya skott, lång räckvidd knex gevär, med verkliga omfattning, fällbara GEVÄRSSTÖD, sanna trigger, någon ammo shooter, 1.20m lång, 110ft sortiment med oodammo (röda kvällarna med vit stav bifo...

Knex halvautomatiska gevär: KLS V.2

Hej Instructables gemenskapen!Se mitt senaste projekt: KLS V.2, eller den kinetiska sista stå V.2. KLS V.2 är en semi automatisk Knex pistol som har en platt utbud av ca 40 + ft och har 6 skott flyttbara horisontella tidskrifter med inre langare. För...

Knex överfall gevär g36c

detta är min knex gevär g36cDet är en bult åtgärd och skjuter blå stavar botten lastatser mycket vältitta på del lista befor du gona gör knex g36cGlöm inte att betygsätta och posta en kommentar om du vill veta någotoch om du fick en bild på en snygg...

Knex mk45 gevär

denna knex gevär är min största knex kanon det här skjuter långt.lång stång 40ftgrön stavar 30ftsvart stång 25ftoch om du har några mods för tis knex pistol berätta gärna.Steg 1: avtryckaren utlösaren är ansluten till en blockerare så när avtryckaren...

Knex kamp gevär

Detta är en cool kamp gevär jag gjort, dess fortfarande på att utarbetas, jag kan lägga upp det, det är inte säkert, men berätta vad du tycker, Vänligen Betygsätt och abonnera...

Falcon knex assualt gevär

detta är min första knex vapnet jag någonsin har byggt. Jag ville hålla det enkelt, så du inte kommer hitta mycket, om någon innovation i denna pistol.Det har en robust, bekväm lager, sanna trigger och en icke-flyttbar mag.Här är några bra gamla förd...

Knex Assualt gevär

Hi guysDetta är min nya assualt gevär...dess kinda like en mp5funktioner:Fore grepp18 runda blå rod magsyn (kan bifoga räckvidd)beståndethär är det...