Knex kamp gevär


Detta är en cool kamp gevär jag gjort, dess fortfarande på att utarbetas, jag kan lägga upp det, det är inte säkert, men berätta vad du tycker, Vänligen Betygsätt och abonnera
Relaterade Ämnen

BR55 kamp gevär (halo 2)

jag har precis avslutat det kamp geväret med halo 2 och jag är så nöjd med det, den har några ändringar så det kunde göras, men det är helt upp till fjällx2 omfattning är en faktiska funktionsdugliga omfattning och var så enkel att göra en gång efter...

Knex halvautomatiska gevär V2.0 instruktioner

Första bilden är de ursprungliga, killarna. Detta är min Knex assualt gevär. Det är en sann halvautomatiska knex pistol. Att hålla sex beskjuter (kulor) och är jam gratis. Denna pistol är också mycket tillförlitliga och av min egen design.Med små.64...

Extremt kraftfull Knex slangbella gevär

detta är en knex slangbella gevär jag byggde det använder 5 gummiband och kan skjuta en uppskattningsvis 100 fötter med sipriani gevär V20 ammo jag ger 50% kredit till owenmon för kroppen och ratchet och handtag...

Lätt knex harpun gevär

detta är min första instructable, en knex harpun gevär!(det var takeing mycket tid att ladda upp fotots.-_-)Steg 1: fat 1 och 2: göra några av dessa, hur mer, hur längre.3: gör 3 av dessa.4: göra 1 av denna, för ryggen.5: gör också 1 av den här, dett...

Knex m4 gevär. skjuter band och knex.

detta är min knex m4 gevär hoppas ni gillar den.Steg 1: bygga 2 av dessa.Steg 2: bygga 3 av dessaSteg 3: bygga 2 av dessa.Steg 4: bygga en av dessa. (samma som sista steg på ett stycke har ändras)Steg 5: bygga en av dessa (trigger)Steg 6: bygga elest...

Knex pistol gevär

knex pistol gevär...

Knex halo3 kamp gevär som dmr

en br som dmr (utsedda marksman rifle) jag gjorde. främst för ser ut som det är en rbg. men dess sturdy har en bipod och jobbar på ett scope som monteras på den....

Den ultimata Knex (Autoload) geväret

så detta är min favorit design av alla min knex gevär och den första jag har postat på denna webbplats. Detta gevär använder en hopper att ladda om. Oftast gjorde jag min Trattar av en plast eller kartong material som fungerade mycket bra. Men oodalu...

Knex mini gevär

detta är en mycket enkel, enhetlig skott block trigger, knex gevär.Steg 1: Samla bitar. Dessa är de bitar du behöver för detta gevär.Steg 2: Bygga fat. In this step you will build the barrel and the trigger.Steg 3: Fat extention. Build this.Steg 4: B...

Knex Bullpup gevär

denna bullpup byggdes bara för ett syfte, att visa upp en starkare mekanism att bana väg för längre skytte bullpup gevär. Jag måste erkänna denna pistol är det fulaste jag någonsin har gjort med knex. Skjuter ca 45 fot. Alla mekanismen är en förstärk...

Knex LR gevär

Hej till alla kolleger Knexers och nykomlingar gurkor. min nya skott, lång räckvidd knex gevär, med verkliga omfattning, fällbara GEVÄRSSTÖD, sanna trigger, någon ammo shooter, 1.20m lång, 110ft sortiment med oodammo (röda kvällarna med vit stav bifo...

Knex halvautomatiska gevär: KLS V.2

Hej Instructables gemenskapen!Se mitt senaste projekt: KLS V.2, eller den kinetiska sista stå V.2. KLS V.2 är en semi automatisk Knex pistol som har en platt utbud av ca 40 + ft och har 6 skott flyttbara horisontella tidskrifter med inre langare. För...

Knex överfall gevär g36c

detta är min knex gevär g36cDet är en bult åtgärd och skjuter blå stavar botten lastatser mycket vältitta på del lista befor du gona gör knex g36cGlöm inte att betygsätta och posta en kommentar om du vill veta någotoch om du fick en bild på en snygg...

Knex mk45 gevär

denna knex gevär är min största knex kanon det här skjuter långt.lång stång 40ftgrön stavar 30ftsvart stång 25ftoch om du har några mods för tis knex pistol berätta gärna.Steg 1: avtryckaren utlösaren är ansluten till en blockerare så när avtryckaren...

Knex bullpup gevär T.A.R 21

här är min första bulpup gevärDet är en T.A.R 21 bullprup gevär (att meens att mag är bakom handtaget)Jag använde dunkis utlösa systemet (slimd det)Jag använde även en trevlig matlagning system du kan easely lägga det i det inte falla ur pistolen och...

Falcon knex assualt gevär

detta är min första knex vapnet jag någonsin har byggt. Jag ville hålla det enkelt, så du inte kommer hitta mycket, om någon innovation i denna pistol.Det har en robust, bekväm lager, sanna trigger och en icke-flyttbar mag.Här är några bra gamla förd...

Knex Assualt gevär

Hi guysDetta är min nya assualt gevär...dess kinda like en mp5funktioner:Fore grepp18 runda blå rod magsyn (kan bifoga räckvidd)beståndethär är det...

Knex M4A1 gevär

kredit ges till Raz1r Knex Bull3t för design...

Knex liten gevär

Alpharex här, med min senaste skapelse!Det är den nya gevär!Fördelar: Ljus, småAnständig utbudDET BRÄNDER VITA! GASP!Använder lite delarStora MagMag jam inteSANNA TRIGGER! : DNackdelar:Dålig handtagBeståndet kan göra dra ram staven tillbaka svårt. (D...