Knex Pistol, Weekly spela utmaning postdetta är min post knex kanoner weekly spela utmaningen. Det har en trigger som blockerar bakom handtag mag. Pistolen har också en detatchable oodammo tidskrift. Det bränder grå one-slot kontakter.
Relaterade Ämnen

CKP kompakt knex pistol V2!

CKP kompakt Knex Pistol V2Hej alla, det har varit ett tag sedan jag har postat en knex pistol så här är min nya version av CKP. Det var typ av junky ute men jag gillade namnet, så här är det, min nya knex pistol. Den har en bra mängd kraft IMO för de...

Kompakt Knex pistol

detta är min 1: a instructable och även min 1st knex pistol.Höjdpunkter:Skjuter vita stavarRunt 20 ft utbud (med 2 gummiband)Kompakt (som titeln antyder)Använder endast 30 bitar (T.ex 2 gummiband och inte mods)Steg 1: Vad du behöverKontaktdon10 vita6...

Knex pistol - M93 Raffica

Hy alla, jag är holländska så min engelska är inte riktigt bra. Jag hoppas du gillar denna pistol.Detta är min första pistol jag post.Det är en kraftfull knex pistol som ser ut som en M93 Raffica.Fördelar:-kraftfull-bra noggrannhetsklass-bekväm-sträc...

Nybörjare enkel knex pistol

detta är en knex pistol som jag gjorde för nybörjare på att göra knex kanoner som skjuter ca 20-30 ft och du kanna mod att vilket sätt du önskar. Om du har några moddar skicka dem i ett meddelande eller en kommentar och berätta hur du gjorde det. Om...

"Blueprint"-Standard knex pistol för oerfarna knexers.

jag är trött på att se dessa enkelskott blockera trigger pistoler med avtryckaren så långt upp på fat som du behöver sträcka sig tummen 3 miles för att göra det skjuta, sedan det skjuter bara halva längden av Justin Biebers grenen eftersom avtryckare...

Alla knex pistol älskare! Titta här!

föreslår jag en utmaning för alla er kollega knex pistol beslutsfattare ute! Vad sägs om ser vi vem som kan bygga och bokför världens första KNEX BFG (BIG F ** KING GUN). här är några bilder av vad det ursprungliga vapnet ser ut som så att använda de...

24 skott knex pistol

detta är min knex pistol som skjuter 24 skott på en gång. Det är ganska mycket det. PS ledsen för den dåliga belysningen.Steg 1: fat detta är del av vapnet som innehåller alla 24 skott.Steg 2: Ram tis is the part of the gun that shoots out all 24 bul...

5 fot dubbel fat knex pistol

denna knex pistol är 5 fot lång har två utlösare och två fat och två 40 runda tidskrifter. Det skjuter gula spön. Om tillräckligt många människor lämnar kommentarer som bör jag lägga en instructable för det. jag kommer. Detta är min första instructab...

En unik Knex Pistol!

Detta är min knex pistol, dess nya ingenting egentligen men den använder en ny 2 piece sant utlösare!...

AP-320 knex pistol

detta är min första guide där ill Visa u hot att bygga AP-320 knex baserade pistolen bilder kan vara en bit blurey men du kan fortfarande räkna ut vad pices du behöver1.) sido2.) framifrån3.) andra sidan Visa focousin på avtryckaren4.) andra sidan wi...

AVAMGERR: Anti Vechile Anti Material Gun w\ Extra rekyl minskning: en riktigt stor knex pistol

uppdatering: 16 Juli 2009 i morgon en ny bildspel kommer att släppas som innehåller ny information och bilder om både AVAMGERR och SPARCCS. Det innehåller också information om en ny kompakt shotgun sidearm av mig, och några allmänna nyheter om knex g...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, av bannana uppfinnare.

Detta är en kuk-shoot stil knex pistol wth en 9 runda magasin. Tidningen är jam gratis, och bränder grå gemensamma kontakter. NJUT AV :DSteg 1: Bygga handtaget. Bygga och Anslut handtaget som visas.Steg 2: Bygga tidningen Bygga och ansluta tidningen...

Automatisk Knex Pistol

detta är min automatiska knex pistol. Det kan hålla upp till sju dart. Mycket kraftfull. Det skjuter rakt. Fråga mig instruktioner på kommentarer...

Min mest kraftfull Knex pistol som någonsin gjorts! 120 ft +!

Hej killar,Detta är min knex pistoldet skjuter mer än 120 fot!Jag tror att detta är den mest kraftfulla knex vapnet någonsin gjorts, om någon vet en mer kraftfull knex pistol skicka mig en bild eller instructable.det skjuter med 20 gummiband och är m...

"Brusier" Knex Pistol

detta är min första knex pistol. Detta är en liten pistol som skjuter 13' +.Proffsen: skjuter 13' +Är bra för nybörjare.Del sparare.Nackdelar: Trigger och ram kan sylt.ganska litet handtag.Steg 1: På handtaget Följa bilder läsa bild anteckningar.Steg...

Sanna Trigger sköt en kraftfull Knex Pistol!

Äkta Trigger en sköt nybörjare Knex pistol. Detta är min första pistol och instructable så snälla inga hårda kommentarer.Steg 1: hantera Detta är verkligen lätt allt du behöver göra är att ta några gröna connecters och 2 gula barer och sedan... göra...

SANN semi-auto knex pistol

detta är min nya verkligen halvautomatiska knex pistol och som innebär att inga fler behöva dra tillbaka slagstiftet eftersom när du drar i avtryckaren det drar tillbaka slagstiftet och skjuter det! Thiis är en helt ny knex pistol design aldrig använ...

Full Auto Knex pistol

så jag letade på myomys full auto teori och tänkte, han gör detta sätt att komplicerade. Så jag la några ändringar och används en enkel utlösare för att göra den första fullt fungerande full auto knex pistolen. 9 skott skjuter det i mindre än en seku...

Helautomatisk knex pistol (uppdaterad)

först ut: vill inte bygga denna pistol, ITS A prototyp!Denna pistol är baserade bort av bakenbitz idé och jag förbättrat den och ändrade det runt. Dess helt automatiskt. Det fungerar genom att veva. Jag gjorde denna pistol skjuten airsoft bbs men det...