Lägg till sund reaktiv lysdioder för någon högtalare!Så, det är vad du behöver :)
1-10 LED, valfri färg, alla storlekar (jag använde 2 x 5 mm rött LED)
Borr & LED-storlek (5mm vanligtvis) borrspets
Lilla rasp till filen leds hål att passa med din LED
Högtalare, jag använde Creative TravelSound-högtalare
Skruvmejsel (om det behövs för att ta bort högtalare lådor omslaget)
4 trådar (1-30cm, som handlar om din högtalarstorlek och där du vill placera den lysdioder)

Så, låt oss komma igång! :)

Video om allt detta:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att lägga till sund reaktiv EL Wire till din BoomBox

Detta Instructable kommer att ge några steg för att hjälpa dig lägga EL binda till ett befintligt projekt.Efter bygga min BoomBox, beslöt jag att ljus är den med EL Wire.The EL tråd jag monterat ansluten till en ljud kontrolleras Inverter. Dessa kan...

Glödande tass sund reaktiv laptop

Ive hade denna laptop för en kort stund, och jag gillar det mycket mer än min gamla, men den saknade lite personlig prägel, något som verkligen gjort det min egen.Ive sett så många instructables på gör en lätt upp design som Mac-datorer har, men hitt...

Bass(Sound) reaktiv lysdioder

Hiii alla!! Detta är en mycket enkel, billig och intressant projekt. Ett enkelt sätt att lära sig att fungera transistorer för nybörjare. Måste tyr det, det tar bara 5 minuter till byggt :DEnkla sund reaktiv LED använder en TIP31c Transistor. Den har...

Sund reaktiv RGB LED pianot lyser!

Hej alla! Det är jul, och nyligen jag har spelat runt med lysdioder och min Arduino mycket. Jag fick denna awesome idé av belysning upp min upprätt piano medan mixtra med vissa RGB LED strips. RGB-lysdioder avger ljus som blir reflekteras från väggen...

Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knep

Hej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande f...

Mod Laptop med musik reaktiva lysdioder

Tja, det finns många instructables på att göra musik reaktiva lysdioder några med Adruino, medan andra använder TIP31 transistor. Jag såg en använder OP-förstärkare också. Inspirerad av dem ville jag anpassa min laptop med lysdioder som skulle blinka...

Passiva högtalare, bärbara högtalare och mycket mer! Guide till att köpa delar för bluetooth högtalare

* Uppdatering: ny uppdaterad artikel är upp! *Hej stötarna, så här är mitt första inlägg på Instructables!Så detta är inte mycket av en handledning, utan mer av en guide till att köpa delar för att bygga bärbara högtalare. Under de senaste 4 månadern...

Musik reaktiva lysdioder

Välkommen till min Instructable! Jag bestämde mig att göra mitt rum en lite bättre plats och lite roligare.Det är där idén om att lägga till lysdioder som flash med musik kom in i mitt sinne. Jag sökte här på Instructables om "Hur man gör ett ljud in...

Röst till Arduino: Kontroll lysdioder med hjälp av taligenkänning MIT

Hej, alla!!! Det har varit en tid jag inte hade uppdaterat mitt inlägg här. Idag vill jag dela med er killar ett experiment jag gjorde. Jag kommer att kontrollera lysdioder med MIT app inventor taligenkänning. Åh innan jag glömmer, hade jag också sta...

Hur till ändra den lysdioder i din AT&T Trådlös fjärrkontroll

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du öppnar upp din AT & T fjärrkontroll och sedan ändra de lysdioder som finns på det. För att göra detta behöver du följande verktyg som anges nedan och en lödkolv, lödtenn, flux, din AT & T remote,...

Hur till sätta fast läckande glasögon

detta är inte en långsiktig lösning, och är inte garanterad att få perfekt resultat.Steg 1: Hur man fixar läcker glasögon Detta är för fritids glasögon det läckan där det organ som innehar linsen möter linsen.Steg 2: Vad du behöver Behöver du två hus...

Hur till få Hex koden för någon av färgerna på skärmen

jag kommer att visa dig hur du får den hexadecimala koden för någon färg som bildskärmen visar dig, så att du kan använda dem i HTML-dokument och andra fancy-schmancy datorprylar. Överraskande, använder den laglig programvara.Steg 1: Ladda ner GIMP G...

Hur till Creaste en bärbar IPod/musikspelare Super högtalare!

Många människor tycker om att lyssna på musik, men transportabel och ljudkvaliteten är ett måste ha när du lyssnar på musik.DIY högt SpreakersProdukter:Tejp-föreslå eltejp men någon kommer att göra!högtalarkabeln- eller någon elektrisk tråd röd/svart...

Hur till rädda en Magnet från en högtalare

Om du har några värdelösa högtalare rekommendera jag verkligen dig att göra dettaOm du redan har endast talaren vidare till steg 6Steg 1: De verktyg du behöverUtility knivPhilips skruvmejsel eller en borr eller en borrSpårskruvmejselSteg 2: skärJag k...

Hur till Omvänd Video: göra någon Video baklänges

Omvänd video till skapa några roliga snygga scener är ganska lätt. Denna tutorial ska show dig det enklaste sättet att spela video baklänges med ett enkelt klick. Kolla in....

Hur till göra A billigt sätta av högtalare för en MP3 spelare eller iPod

så, eftersom jag har behövt ett par externa högtalare för min ipod, beslöt jag att göra en. Detta Instructable tar bara minuter efter att du få material.Steg 1: Saker som behövsDessa är de saker du behöver:1. gamla öronsnäckor eller riktigt billiga s...

Ansluta vanliga högtalare till en JBL på Stage IIIp (bärbar högtalare)

HejSå för ett tag sedan jag fick reda på dessa saker som kallas "Boomcases" (http://theboomcase.com/)Men jag gillade priset och utseendet.Så jag bestämde mig att bygga min egen.Men jag ville inte spendera för mycket pengar.Så jag tog tag i mina...

Musikalisk Neopixels (WS2812B)

Jag har nyligen upptäckt Neopixels. Jag lödde ett par, ansluten dem till min Arduino och gjorde dem göra olika ljusmönster. Detta var redan ganska roligt att göra och titta på, men Neopixels har så mycket mer potential!Först av allt, är de mycket små...

Låta Reactive lysdioder

sund reaktiv lysdioder är ganska cool, men du kanske undrar vad de är. Väl där vanliga LED'S Just ansluten till en Transistor till göra dem flash i takt med något elektriskt. Jag tror att dess coolaste för att använda det ansluten till musik. Så jag...