Logga in jojoom du letar efter något roligt för att göra, göra en jojo.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Accelerometer-logger med SD-kort minne

en logger enhet för åtgärd tvingar på en berg och dalbana och spara dem till ett SD-kort.Det är också möjligt att modifiera programvaran i enheten så att den kan mäta annat om det kan vara ansluten till en i2c-buss.Top Thrill DragsterSteg 1: Introduk...

Batch-kontot skapare och logga in med gömd lösenord

Här är en batch konto skapare och logga in program jag gjorde för min första instructable. Detta är en delvis förenklad version av Prof. lurigt gömd lösenord instructable. Lämna gärna förslag eller idéer om vad jag kunde göra en instructable på eller...

125kHz RFID-Logger

vad är RFID-logger och hur det är gjort?RFID-logger kommer från tilldelningen av en av användarna av webbplatsen. Han vill från mig att konstruera, om möjligt, litlest datalogger av RFID-kort för några av sina mål. Efter tio dagar var jag redo med pr...

En fristående Data logga vindmätaren

jag älskar samla in och analysera uppgifter. Jag älskar också bygga elektroniska prylar. Ett år sedan när jag upptäckte de Arduino produkterna, jag omedelbart tänkte, "Jag vill samla in miljödata." Det var en blåsig dag i Portland, OR, så jag be...

Hur man gör en logg Jet

Förvandla en vanlig logg till en rasande inferno!...

Hur man gör en kaffe brand logg

i detta instructable, ska jag visa dig det grundläggande receptet för att göra en kaffe brand logg. Receptet kan fortfarande använda några justeringar, men det är en bra start och ett roligt och enkelt projekt.Steg 1: Samla ingredienser Från mina sök...

Aspen logga barn säng

Jag har nyligen köpt min första hem och har njuter kommer med idéer och mönster för att göra möbler att utrusta min hem med. Jag gillar verkligen rustik design och trä / logga möbler. Jag gillar också att skämma bort min nästan 3 år gammal dotter och...

Gömstället i en logg

Har du någonsin förlorat dina nycklar och låsts ur ditt hus på grund av det? I så fall kommer detta hemliga gömställe förhindra som upprepas.Steg 1: Hitta en logg och utrustning som behövs för * Borrmaskin3/8" borr* 3/8" pluggen* Hand såg* Route...

Logger Shield: Datalogging för Arduino

Data logga sköldHär är en händig Arduino shield: vi har haft en hel del människor som söker en dedikerad och väldesignade dataloggning sköld. Vi arbetat hårt för att iscensätta en billig men väl rundad design. Det är inte bara lätt att montera och an...

Linux installationsprogrammet för SSH lösenord mindre logga in.

Det finns många gånger när jag inte vill alltid fortsätta att skriva i lösenord för att logga in på lokala servrar. Inte bara det, jag inte vill vara att skriva lösenord när folk tittar på. Om du kör en främst linux nätverk som jag gör då detta kan v...

Hur till göra oduglig lösenord logga in i Windows 10

Hur till göra oduglig lösenord logga in i windows 10. Detta är bara en snabb video att visa din hur din kan ta bort ditt lösenord i windows 10.Välkommen att lämna en kommentar & förslag (T.ex. Videor du mig göra). Njut!GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ TE...

Hur du Lägg till logga in PIN i Windows 10

Så Lägg till logga in PIN i Windows 10. Hur man lägger en PIN-kod till ditt konto i Windows 10. Denna tutorial ska show dig hur till tillägga en PIN-kod till ditt konto i Windows 10.Du kan skapa en PIN-kod (Personal Identification Number) använda i s...

Data logga temperatur sond (200 ° C till +1300 ° C)

Jag behövde ta temperaturen vs tidmått för forskning utrustning för att avgöra hur mycket tid i förväg någon bör börja prepping innan de faktiskt avser att använda utrustningen. I det här fallet innebär prepping att kyla ner en metall termisk massa m...

Hur du Mod en bult jojo

grisuppfödningsbranschen är en ständigt föränderlig sport. Det började som en hobby som domineras av slimline lyhörda yo-yos för looping är nu full av wide-gapped fjäril yo-yos som inte svarar alls.Detta instructable kommer att lära dig hur jag mod m...

Hur man väljer en jojo-titta på axlarna (trä/metall/uthärda)

primära yo-yos används i demonstrationen av Luke Renner har skapats av: Russell, Playmaxx, Tom Kuhn, monark och inkluderar en generisk röda och gula plast jojo. Filmen filmad av Andrew Gomez i nordvästra New Mexico 12/30/09. Yo-Yo ämne omfattas i den...

Hur man väljer en jojo-titta på former (traditionella/slimline-mittlinjen-Russell/butterfly)

detta är andra av två delar serie om att välja yo-yos baserat på axeln typer och former. Primära yo-yos används i demonstrationen av Luke Renner har skapats av: Russell, Playmaxx, Tom Kuhn, monark och inkluderar en generisk röd & gul plast jojo (came...

Hur man använder en jojo

En jojo är en leksak som är kul att spela med och detta Instructable visar hur man använder den. Jag kommer inte visa dig alla knep i detta Instructable men ändå, du lär dig grunderna.Steg 1: Timing är nyckelnBilden i detta steg lär du dig att hålla...

Paracord Yoyo (jojo) hölster

när min son blev nyligen intresserad av Yoyo, jag var ombord med honom. Vi leds till leksaksaffären och köpte en för oss. Ju mer han praktiseras, ju mer han började leta nya tricks. Han hittade Yoyo hölster online som kommer att klippa till ditt bält...

Rock The Baby med en jojo

Rock barnet är förmodligen en av de mest kända yo-yo knepen i världen.Det finns många olika sätt att få till en liknande position, men stegen som beskrivs i detta instructable är oftast anses vara den definitiva åtgärder för att göra susen.Jag föresl...