M41-A puls gevärnr Halloween kostym i år, men jag gjorde nyligen en prop för en vän. Se, en kartong replik av M41-A puls gevär som kan ses i filmen utlänningar... slags. I min iver att avsluta det, det finns några mindre detaljer som jag glömde, liksom svart klipp saker på tidningen, men totalt sett är ganska exakt. En felbedömning från min sida gjorde den grenade launcheren större än originalet, men jag tror det gör det ser mer bad-ass :) Jag beklagar att inte ta bilder under processen, men jag är väldig frestad att bygga en för mig själv eftersom det är så jäkla coolt att hålla en, så håll utkik för en full Instructable senare även om nog inte innan våren.

Stöttan är 95% kartong, byggd på en 1:1 skala på bästa sätt. Utlösare gjordes från plast kläder stift och kan dras. Tidningen kan dras ut och håller på plats när sköt tillbaka. Lastning bulten kan dras tillbaka (tillverkad av en toalettpapper rullhållare), öppna shell utmatningsporten. Den grenade launcheren kan pumpas tillbaka för att öppna lastningshamnen. Allt som allt, är det ganska mycket en fullt fungerande leksak.

Relaterade Ämnen

Göra m41-A puls gevär

här kommer jag visa dig hur man gör M41-A puls gevär som kan ses i Aliens.Det är en 2 timmar i totala process men längre om du gör mer detaljer. Det är en snabb puls gevär för en sista minuten Marina kostym och består av kartong och tejp. Njut!Steg 1...

Utlänningar: Nerf puls gevär

"Hej Ripley, oroa dig inte. Mig och min trupp av ultimate badasses skyddar dig! Kolla upp det! Självständigt inriktning partikelstråle falangen. Vwap! Fräs hälften en stad med denna valp. Vi fick taktiskt smart missiler, fas-plasma puls gevär, rollsp...

Bygga en prop puls gevär (från kort)

efter att ha avslutat strålpistol prop, talade jag med modellen för Android bodypaint serien och vi beslutade att en sexig tjej Sci-Fi behövde en riktigt stor pistol. Så ställa jag om att bygga någon form av puls gevär.Detta har förvandlats till ett...

Nerf M41A puls gevär (bygger bort den filmen utlänningar)

denna mod är inte skapad av mig men en av mina vänner som jag pratade med en hel del över detta projekt som vi båda ville göra en NERF puls gevär från utomjordingar. Han avslutade sin innan gruvan som när jag är klar kommer jag också att lägga.Obs: d...

Nerf Recon förvandlas till "Aliens" M41A puls gevär

detta är ett projekt jag började i början av sommaren 2010. Målet är att ändra den Nerf Recon CS-6 och olika delar av andra nerf vapen i M41A puls gevär från filmen "Aliens".3. bilden visar en photoshopade versionen av pistolen och 4 stycken kom...

Aliens Ripley med puls gevär

göra väg för Lt.Ellen Ripley från utomjordingar!Denna dräkt är min senaste skapelse. De flesta av dräkten är sparsamhet butik kläder som jag satt ihop. Jag hade turen att hitta ett sortiment som arbetade tillsammans. För färgningen jag använde kaffe,...

BIONICLE Dead Space puls gevär

Steg 1: Delar krävsSteg 2: Observera Du kan växla mellan dessa två, båda fungerar.Steg 3: Hur man bygger Steg 4: Och gjort! Tack så mycket grabbar. Det är ni som inspirerar mig att göra dessa. Vänligen favorit om du gillade det och följa om du vill h...

M41A puls gevär [modell]

beslutat att göra en av dessa själv oneday men aldrig fått runt till det, men nu när jag har, tror att whaddya? Om du vill att jag ska bokföra det som en instructable säga så, det är bara en modell det DOESNT skjuta, men vill du mod den när jag lägge...

Utomjordingar APC - Radio kontrollerade

"självständigt inriktade partikelstråle falangen. Whap! Fräs hälften en stad med denna valp. Vi fick taktiskt smart-missiler, fasas-plasma puls-gevär, RPG'S. Vi fick sonic eee-lectronic ballbreakers, vi fick kärnvapen, vi fick knivar... vassa pinnar....

Ditt första svarv projekt: M40 granat från "Aliens"

detta är en utmärkt Startern projekt för den metall svarven; Det kräver flera olika operationer, kräver en minimal uppsättning av verktyg, det kan göras i lätt "fri bearbetning" aluminium, och bortsett från ett par viktiga platser noggrannhet in...

Logik kärlek hjärta

Hej alla :)Detta är en logik kärlek hjärta jag skapat för en gammal flamma i år (vi har ett barn och vi är fortfarande bra kompisar, plus att jag gillar slingrande upp henne).Vissa säg kärlek är inte logisk, Tja det är nu! Så luta dig tillbaka, ta en...

En sista minuten (typ av billig) Assassin's creed parti kostym

här kommer jag visa dig hur man gör en Ezio Auditore cosplay från Assassin's Creed: Brotherhood.Det verkade min puls gevär var gillade så jag hoppas att du uppskattar mina ansträngningar att ge dig en annan instructable.Steg 1: hitta delarna. du behö...

Hur man bygger ett ALIENS(c) fartyg loggen

om någon har sett utlänningar och serie av Alien -filmer som du vet att de flesta av tiden människor går för att undersöka, detta är bara en simulering av ett fartyg loggen de kan se när du undersöker.också detta är min första oförstörbar så Im öppna...

Hur man väljer rätt Airsoft Gun och enkla spel rådgivning och taktik

okej, så när jag kom i airsoft, var det första jag ville veta, "var kan jag få en av dessa"? sedan "som man vill jag?" Tja, hjälper detta dig att välja.Steg 1: Billiga vs dyra & typer av vapen Tja, det beror på vad du kommer att an...

Gaussisk gevär

en gauss gevär som är lätt att göra, men fungerar inte så bra.Material: trä dymlingar, trälim, tejp, magneter, kullager.Förfarande1. ta två träpinnar, pressa dem tillsammans med tegel på varje sida och sätta trälim i en mitt i den inre söm.2. tejpa n...

3 fas likriktare (6 och 12 puls reactifier)

Rättelse är i grunden den process där vi konvertera AC signal till DC signal. En AC-signal har två cykler en positiv och en negativ cykel. Men en DC har bara en positiv cykel. Men de flesta av er vet redan vad jag talar om och många av er vet mycket...

Fallout AER9 Lazer gevär

här är vi! En annan instructable, och det är inte en hjälm, det är en annan prop från fallout 3 och fallout new Vegas, det är den aer9 lazer geväret, förmodligen en av de bättre lazer vapen från spelet,Det var lite av en utmaning för mig, det var ock...

Från hög drivs gevär till kameror

detta Instructable handlar om människor som spenderar mer än fem minuter i vildmarken och ja vissa av dem är jägare och fiskare.Information om vilda populationer, arter, utrotningshotade arter och biologisk mångfald är viktigt att miljön Agencies.Oth...

Kamouflera ditt gevär med en GunSkins Vinyl Wrap

Jägare och soldater har visat effektiviteten i kamouflage i hundratals år. När du är i området, skulle det vara död ge bort om din rostfritt stål omfattning skiner i solljus eller svarten finish av bössan sticker ut mot de naturliga färgerna av miljö...