Steg för steg göra bäst någonsin citron Soda att slå värmen.Det är riktigt varmt ute. Du vill uppdatera dig själv, men du vill inte komma ut ur huset. Du minns plötsligt, du har en burk med vanlig läsk. Följ den instructable och njuta av denna cool och klassisk dryck.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Steg in i en värld av kreativitet genom att skapa din egen språngbräda.

Intresserad av sprucing upp din trädgård eller bakgård? Språngbrädor är ett bra sätt att lägga till din personlighet i din trädgård eller bakgård! Hobbybutiker säljer språngbräda byggsatser. Jag har emellertid upptäckt att kvaliteten på material som...

Göra en Bee vakuum som suger verkligen

När jag berättar för människor arbetar jag på att utforma ett bi vakuum svaret varierar normalt från tomt stirrar till chock. Alla vill veta vad sjutton en bee vac är, och varför skulle jag vilja suga de söta luddiga svidande bestar i en shop vac i f...

Ersättande skärmen på en bärbar dator Samsung NP300E5A-A01UB

[Laptop skärm används i detta Instructable erhålls från http://www.LaptopScreen.com]Om du av misstag har skadat din nuvarande skärm eller bara vill byta från en matt skärm till en glansig, kommer att detta Instructable guida dig genom stegen för att...

Hur man gör Tangy alla hjärtans dag choklad

i denna läckra anvisningar, kommer jag att dela med dig de olika stegen som behövs för att skapa syrlig choklad för alla hjärtans dag. Dessa gör också en stor när som helst pick-me-up (bokstavligen) mellanmål!Steg 1: en liten Backstory Först och främ...

Kalibrera din Garmin Edge 500 Batteriindikator

Om du äger en Garmin Edge 500 kanske du har märkt att över tiden batteriindikatorn kommer alltid rapport 100%, oavsett hur lång tid en resa det kan ha använts till protokollföra. På bilden, kan du se batteriindikatorn på min rapporterar 100 procent,...

Surface mount pekskärm för under £60!

Så efter med mitt nya bord/skrivbord för ett par veckor bestämde jag mig för vad jag behövde nästa var en pekskärm med en anständig storlek att göra vissa uppgifter på datorn lite enklare (och eftersom det skulle se cool!).Jag lyckades hitta en 19" e...

Kul Hackable högtalare Timer

detta är en rolig högtalare timer jag gjorde för några kommande konferenser. Det använder en 4-siffrig charlieplexed LED (pseudo 7-segment) display och drivs av en AVR ATMega328 eller en Arduino. Det ger en standardtid att ställas in, kan pausas och...

Kodgenerator för anpassade Android/Arduino menyer att slå Arduino utgångar på och av. Android/Arduino för nybörjare. Absolut ingen programmering krävs

Uppdatering: användare frågade för undermeny support. pfodApp alltid stött sub-menyerna men jag har lagt undermenyer till pfodDesigner. Den instructable Design A Custom menysystemet visar hur du använder pfodDesigner för att bygga en meny med underme...

Däck-spis

detta däck spis byggdes av Daniel, Jesus och Alonso. Syftet med att göra detta däck spis är att göra det så att det kan vara lätt tillgänglig för människor som inte har råd med dyra material som metall tejp och ett däck. Med hjälp av solljus och ett...

UltiFaker²Go 3D-skrivare

Jag föresatte sig för att göra en 3D-skrivare ca 3 månader sedan. Jag hade eyeballing mönster som Prusa i3 eller en delta stil skrivare men jag ville ha något lite mer robust, mindre "hacka jobb" efter, och en skrivare utmanande nog att göra det...

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

Påsk Finger Puppets steg för steg DIY & gratis mönster

påsk var en av min favorit semester som barn. Jakt ägg. Smaska på choklad. Smaska på kokta ägg. Tillbringa dagen med min familj. Gömmer sig ägg över och över med min syster. Vad är inte för att älska? Mellan alla godis och ägg som hade suttit i trädg...

Hur man te-Dye (steg för steg-anvisningar för Dying tyg med hjälp av te)

dessa instruktioner steg guidar dig smidigt genom processen att dö ditt tyg med hjälp av te. Ingen erfarenhet krävs!Steg 1: Förnödenheter som behövsFörnödenheter som behövs:1. vit, bomull-baserade tyg (dvs blad, t-shirt, örngott)2. väskor av svart te...

Bambu stege / hängande förvaring

inspirerad av användningen av en stege för att hänga handdukar på TV, jag bestämde mig för att jag lätt skulle kunna göra en stege för sjalar. Det är super lätt att göra och du får att rustik men ändå enkla utseende.Vad du behöverTvå långa robust bam...

Miljövänliga hem Design: En steg för steg Guide

att vara miljövänlig är mycket mer än en trend-det har blivit en livsstil för de flesta. Vi har lärt oss att återvinna, återanvända och minska vår användning av otaliga produkter. Lyckligtvis har många återförsäljare har hittat sätt att gå grönt själ...

6 steg om hur du använder en bidé

Det finns platser över hela världen där du hittar bidéer. Några av dem är i USA, men flesta av dem finns i andra länder. Detta inkluderar Japan. Om du inte är bekant med en bidé, det kan vara lite skrämmande i början.Bassängen är dock ett bra sätt at...

DIY Home Theater skärmen i 10 steg

bygga din egen skärm för en hemmabio beskyddare kan ge er en utmärkt bild och fortfarande spara du dollar kan du lägga till projektorn eller ditt ljudsystem. Du kan också ha någon anpassad storlek skärm som din situation kan kalla för.Steg 1: Bestäm...

Fyra steg för att bygga en Ambilight för projektorn skärmen

jag byggde en ambilight montering bakom min projektor skärm till typ av duplicera den philips erfarenheten. Detta är självklart för människor att inte sätta upp deras skärmen när inte i använda. Jag trodde jag skulle sätta skärmen upp vägen tillbaka...

Bygg ditt eget bryggeri för Under  £100! -STEG 1 - Mash Tun

gillar öl? Som att laga? Som traditionella hantverk? Försökt Hembryggning? Om svaret på någon av ovanstående är ja, sedan läsa på min vän...Hej, mitt namn är rik men mina vänner kallar mig Chard,Efter att fläder Champagne ca 2 år sedan och sedan bygg...