Mestadels trevlig färg chip jul nautilussom alla andra, verkar det, märkte jag dessa prydnader dinglande runt i hela livsmedel och i min kontor lobby. Och tänkte direkt: Aha! Något jag kan göra med min färg chip samling.

Så, jag satt på det...

Se Steg
Relaterade Ämnen

En "Antik Radio" jul nuvarande

Jag råkar vara en del av de 5% som har svårfångade awesome svärmor. Till jul ville jag göra henne en "Antik radio" som är super enkel att använda och som skulle kunna spela någon "old time radio" typ programmering att hon lyssnade på n...

Bästa någonsin Chocolate Chip Cookie recept

jag testat fem chocolate chip cookie recept för att ge dig vad jag anser vara absolut den bästa chocolate chip cookie receptet som finns.I en uttömmande sökning för att hitta den perfekta chocolate chip cookien - det enda receptet jag kommer att anvä...

Sega Chocolate Chip Cookies

detta är min favorit choklad chip cookie recipie från allrecipes.com subbmitted av ELIZABETHBH. Jag älskar att baka, och av dussintals andra chocolate chip cookie recept jag har provat den här är överlägset bäst. Cookies har trevlig, krispiga kanter,...

Chocolate Chip Cookie

detta är den bästa chocolate chip cookien någonsin! De är perfekta för alla tider på året! De är trevliga och krispiga på utsidan men sentimental och läckra på insidan! Det är den perfekt konsistensen!Santa är bunden för att älska dem ;)Steg 1: ingre...

Jul "Spricka"

om du är en choklad och jordnötssmör aficionado, liksom jag själv, du absolut älskar detta recept. Inga problem, detta recept är lätt uppkallad efter den beroendeframkallande drogen på grund av dess extrem potential för missbruk, tro mig, jag är en m...

Att göra en färgkarta (broderi tandtråd mestadels)

så att du har några nystan av tandtråd (eller garn eller pärlor...). Kan du lista vilka färger du har (det finns en iApp för det: XStitcher); Du kanske vill kunna titta på de färger du har och bestämma om du behöver en annan, mintier, grön. Du kanske...

Jul dekorationer med kaffekoppar

varje så ofta jag söka igenom de tävlingar som för närvarande anges och se om jag har några specifika idéer som passar i linje med riktlinjerna. Några gånger har jag sett en tävling kommer, och bara komma med en bra idé för det i efterhand.Ett tag ti...

Jul godis sockerrör Cookies

jag har baka dessa cookies ända sedan jag var gammal nog att rulla kakorna i polkagrisar. Detta är en av de första cookies som min mamma lärde mig hur man gör och en av de första holiday cookies jag lärde mina pojkar att göra vid jul. Medan de ser li...

Murare burk jul ljus

vet inte vad man ska ge din mormor, mamma eller nära och kära i julklapp, och du har inte fått något ännu...? Väl är här en billig awesome julklapp som alla kommer att älska!--------------------------------------------------------------MaterialMurare...

Omfattas jul Advent bok (ingen sömnad)

Jag fick en jul Advent bok år innan jag hade en familj. När min familj kom, mina barn älskade berättelser inuti och minnas jular förflutna från berättelser och lägga till fler historier.Varje år första efter trädet går upp barnen se till jul boken fo...

Bacon Kettle Chips

dessa endast kräver två ingredienser - bacon och potatis. Enkelheten är vad som gör dem magiska. De är ett bra mellanmål och skulle vara den perfekta oväntade tillägget till en grill eller en enkel smörgås middag. De är krispiga och förvånansvärt lät...

2 Watt LM380 Chip Amp

Hej alla.Så är här hur detta projekt kom till stånd. Jag behövde två, 2 watt förstärkare till en högtalare projekt, och ville inte gå och köpa amplifyed datorhögtalare och rippa förstärkaren ut som jag ser vissa människor gör, så jag bestämd till bui...

Hur att transplantera RFID-Chips

RFID (radiofrekvensidentifiering) system är runt omkring oss. De hjälper oss att få genom toll booths snabbare. De hjälper butiker hålla ordning på lagret. De är även i en massa leksaker.Men det finns ingen anledning varför RFID-chips behöver bo i de...

DIY ROOM DECOR till jul! Vinter kottar! Decorating idé!

❤Please prenumerera på min channel❤!https://www.youtube.com/user/MORENADIY/featuredSteg 1: Material som krävs! ♡ Hey guys! Jag är så glad för julen! Jag börjar in semester videor med en DIY semester Room Decor!Steg 2: När hon gick igenom hantverk but...

Tropiska katt jul "Träd"

Julen i tropikerna är precis het, hot, HOT! Vi drömmer om snön och renar men solen är allt vi har.Varför inte göra en skuggig jul "Träd" som katter älskar att leka och sova under. Visst slår värmen!Du kan göra detta projekt som festligt som du v...

Krispiga & Sega Chocolate Chip Cookies

krispiga. Sega. Chocolately.Läcker. Ljuvlig. Farlig.CHOCOLATE CHIP COOKIES!Jag tror det är säkert att säga att nästan alla älskar chocolate chip cookies. Vissa människor gillar dem hårt och krispigt. Andra ooey sentimental. Jag gillar dem krispiga på...

Mexikanska Hot Chocolate Chip Cookies

eller som min pojkvän kallar dem: peppar-doodlesOavsett om man kallar dem, är de verkligen läckra kakor med lite av en kick. Jag kom upp med idén om dessa cookies efter att få en chili infunderas chokladkaka i butiken på skoj och blev kär. Jag skrek...

Ultimate Chocolate Chip Cookie erfarenhet

dessa mjuka och sentimental Chocolate chip cookies smaka vattnas i munnen läcker när de går från stekpannan till magen. Högen varma kakan med lite vaniljglass och toppa med en cherry för en läcker och iögonfallande dessert erfarenhet.Steg 1: Cookie i...

Triple-Chocolate-Potato-Chip-Ice-Cream-Cookie smörgåsar!

Med sommarvärmen sparka i, en bra fryst behandla något ofta söks efter. Många leverantörer gör sitt bästa för att mätta av dämpningen av en kall dessert på en varm dag: glass lastbil mannens superhjälte dyker, en whosawhatsa super antioxidant smoothi...