Mini S'mores Grilljag har min yngste son att tacka för detta Instructable. Han ville S'mores, men ville inte marshmallows i mikrovågsugnen. Han ville ha äkta, rostade-på-en-öppen-flame S'mores.

När jag berättade för honom att jag inte ville verkligen skjuta upp grillen bara för att göra ett par S'mores, föreslog han en mini grill. LYSANDE!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini S'mores

Steg 1: Vad U behöver behöver du mini marshmallows, vanilj wafers, Hershey kisses och mikrovågsugnSteg 2: packa upp Packa Hershey kisses och lägg dem på en tallrikSedan mikrovågsugn i 15 sekunderSteg 3: MARSHMALLOWS Sätta marshmallows i en tallrik oc...

Hur steka morötter

Rostade morötter är en bra sida skålen - rostning gör dem caramelize och få super söta och smakrika. Mycket nyttigare än kokande också, eftersom du inte kastar ut alla bra grejer med vatten.Detta är ett bra sätt att använda upp gamla morötter eller m...

Lätt stekt S'mores recept

här är ett enkelt recept att göra stekt s'mores.S'mores är en av mina favorit desserter. Jag gör dem i mikron hela tiden! Jag beslutade att ta det ett steg längre för stekt dagen fredag @ Instructables och se hur de skulle smaka stekt i kaka smet.Ste...

S'mores koppar

på en vilda hår idag bestämde jag mig att inte bara försöka komma på en ny mellanmål/efterrätt för min S'more kärleksfull hustru, men jag trodde jag skulle göra min första Instructable. Jag hoppas du gillar dessa så mycket som vi gjorde.Kom ihåg jag...

Drog fläsk smörgås på Kamado Grill (Big Green Egg klon)

Denna drog fläsk förblir en av helgen favoriter. Det tar lite tid att förbereda som fläsk axeln måste vara i till Kamado eller Big Green Egg spis i ca 8 timmar på 200 till 225F. Den goda delen om den låg och långsam matlagning är att det finns mycket...

Mor till alla sömnad lådor

År sedan, när min mormor dog, ärvt jag en stor och underbar samling av sömnad kit småsaker som hon hade skaffat sig genom åren, en del av det klart samlas in från sina föräldrar och farföräldrar. Jag anmärkte på gång, "Jag behöver en allvarlig sömnad...

Solar ugnen S'mores

solugnar är stora saker speciellt om du gillar camping, vandring, picknick och småätande! Dessa snacks smak precis som snacks som du kan köpa i en butik för mycket mer pengar och plus, kan du säga att du gjort din snacks med kraften i solen!S'mores ä...

Mikrovågsugn S'mores!

När de flesta människor tänker på S'mores, de tänker på varm choklad och marshmallow smaken sitter runt en lägereld. Inte alla har camping, så tyvärr för dem, de kan inte komma att njuta av den underbara smaken av S'mores. Med detta recept, kan du nj...

DIY-bärbar verktygslådan Grill - förbättrad!

Min idé för en stor familj semester inte inkludera fancy hotellrum eller fina restauranger. Gubbe och jag är bokstavligenglada och lyckliga sov under ett tak av stjärnor och en lugn lägereld att tända på natten.Varje höst, tar vi en roadtrip söderut...

Tegel brett Rocket spis

Extra brett rocket spis. Jag försökte mindre en halv tegelsten skorstenen men behövde en större värmezonen. Fungerar bättre för mig.Steg 1: Bas platta min spis var inställd på en trädgård turf patch. Jag inset plattan genom att skära en turf patch oc...

Avväpna spelet

denna avväpning spelet gjordes för min dotter Moraḯtika traditionellt tema dag (TTT-dag). Årets tema var "James Bond möter Austin Powers möter Chuck" (två International Men of Mystery och en All American nörd). En aktivitet runt avväpna en (uppe...

Sprida kärlek med robotar

en byggsats för kärlek...Idén om en "kärlek Robot" ursprungligen planterades i mitt huvud av min dotter Moraḯtika arbete "En Robot gjord av kärlek och med kärlek", som visas i den tredje bilden nedan. Så jag började göra små robotar so...

Gluten fri kokos glaserade kornbröd

Jag ville göra något lite annorlunda för min fru mors dag. eftersom min fru har aldrig haft kornbröd tänkte jag skulle ge det ett försök. Detta recept är min skapelse det tog mig ett par försök att få det rätt.Jag försöker min hand på rätter med männ...

Utbytbara stämplar

Jag kom med denna idé när jag skrev ett brev till min grand-mor. Jag ville dekorera papper men jag hade inte en apropriate stämpel. Så började jag tänka hur jag kunde göra kom en stämpel som hon vill och idén om en utbytbara uppsättning stämplar till...

PC Case Mod / Redesign / översyn

inte alltför länge sedan jag blev besatt av personalisering och anpassning av varje sak jag kunde få mina händer på, och det tog mig lång tid för att inse min tråkiga gamla dator fall kan använda en "make-over", så det är precis vad jag gjorde.D...

Koppar spröjsade franska dörr

Har en gammal fransk dörr som du vill blåsa nytt liv i? I detta Instructable, skapad av min underbara mor och jag, ska vi ta en vintage franska dörr och omvandla den till en vacker koppar panelade dörren!Låt oss komma igång! Först upp: allt du behöve...

I desperat behov av någon organisation!

jag har så många idéer för min lilla vardagsrum utrymme men inga rum eller fonder i mitt liv att sätta mina idéer för testet. Jag arbetar heltid 10hr SKIFT 4 dagar en vecka och gå till skolan de andra dagarna jag har av och mellan omsorg för min diab...

Pretzel rolo jul thingies

min salig mor lärde mig detta tre jular sedan. Billiga och enkla men läckra.Här är listan över nödvändiga saker:Cookie bladMini pretzelsRolo godisVax papperpekannöt halvorHavssalt (valfritt)ugnelektricitetVARNING: DESSA INNEHÅLLER NÖTTER! OM DU HAR M...

Arduino 8 AC Outlet (plug-in) Timer / Vampire Killer

En enhet som ständigt använder makt, även när inte i använda benämns ofta som "Vampire" anordning, eftersom det alltid suger kraft.Saker som mobiltelefon laddare, iPod/iPad/iPhone laddare, Laptop power supplies/laddare etc. är de vanligaste exem...