Paul Revere Lantern prydnadInspirerad av historien av Paul Revere, beslöt jag att göra Paul Revere lykta till en prydnad. Den verkliga lyktan ligger i Concord Museum i Concord, Massachusetts Jag hittade ett par bilder online att använda som mina modeller. En tänd lykta är utilitaristiskt, men kan också vara dekorativa. Paul Revere Lantern har dekorativa cut outs som tillåter värme att fly, medan du också skapar en dekorativ, reflekterande mönster när lyktan är tänd.

Jag använde 123D för att designa den. Jag är ny på 123D, men experimenterade med verktyg, ofta bort och gjorde om det tills jag var nöjd med det. Jag bad om och fått råd från vänner. De förklarade hur specifika 123D verktyg skulle kunna användas. Jag tror det kom ut ganska bra för en nybörjare!

Detta är hur jag gjorde det:

1. dra i en solid kub till rutnätet. Kontrollera storleken. Du kan använda skalförändringsverktyget för att göra kuben önskad storlek.

2. jag sedan drog i en mindre fast kub och använde verktyget Push/Pull för att driva mindre kuben igenom 2 sidor. De 4 stöder skapades när jag gjorde detta steg.

3. jag drog de välvda ansiktena med hjälp av Spline. Mittpunkten var ett separat klick. Jag valde och utplånat det "extra" materiellt, lämnar kurvan.

4. jag valde insidan botten square och använde verktyget Push/Pull för att sänka det kvadrera skapa en bricka för ljushållare.

5. för att skapa Ljusstake drog jag en cirkel i en annan cirkel på undersidan av lyktan. Nästa, jag Pushed/Pulled upp fälgen. Då jag pressad i mitten av cirkeln och klipp ut cirkeln i botten av lyktan. En lampa på ett snöre av ljus kan skjutas till ljushållare.

6. staplade cylindrar på toppen av lyktan gjordes av skissa 2 cirklar på den översta sidan på designen. Den mindre cirkeln skissades inom den större en. Jag pressad sedan två till önskad höjder.

7. jag gjorde hålet i övre cylindern att hålla ringen. Jag drog i en solid cylinder och storlek det diameter storlek hålet jag behövde. Jag placerade min fasta, smala cylinder över framsidan av innehavaren av ringen och extruderade det genom att göra en fin Tom tunnel.

8. att göra hängande ringen var en utmaning! Min vän hjälpte till att visa mig hur man gör det på ett Skype-samtal. Jag tog anteckningar och försökte om och om igen tills jag fick den. Eftersom fast med hålet är böjda, kunde jag inte skissar direkt på ansiktet. Så jag skissade och extruderade en rektangel för att vara min platt-faced fast på som jag kunde skissa en cirkel. Jag skissade rektangeln så en av dess sidor hit i mitten av hålet. Därefter drog jag en cirkel storleken på ringen jag önskade. Jag dolde material så jag kunde se bara skisser av min lykta. Jag flyttade min skissade cirkel så var det i hålet "tunneln."

9. för att göra ringen har djup, drog jag sedan en mycket liten krets vinkelrätt mot större skissade cirkeln. Jag gjorde vissa i den lilla cirkeln loopas över den stora cirkeln och passa in i "tunneln" hålet med rum att avvara. Med verktyget sopa valde jag profilen och sökvägen. Ringen var gjord! Det var ett spännande ögonblick. Jag hade tillbringat några timmar att försöka få det rätt!

10. jag pressad skissade polygoner på toppen av lyktan som hålen för värmen att fly. I själva verket finns det många mer på verklig lyktan. De är ganska dekorativa och intressantare en vanlig lykta. Jag saknar de kunskaper som just nu för att göra dem, men jag försökte. De såg inte rätt.

11. jag la extruderade polygoner med en liten sfär på toppen av varje att imitera dekorationer sett på verkliga lyktan. På varje framsida jag skissat och extruderade en design med Polyine och Spline verktyg.

12. äntligen, jag valde hela och gjorde det en bit. Jag valde mässing som material.

Jag vet att det har många steg. Tack för läsning. Jag är så glad jag avslutade det!

Relaterade Ämnen

Cykel lykta

dessa dagar lysdioder är en dime ett dussin. Visst de är billiga, ljusa, och de till synes vara för evigt, men om du verkligen vill slå några huvuden på din nästa cykeltur, lämna 200 dollar Cateye hemma och bära några eld på din cykel! *Denna idé bör...

Peeps Diorama

The Peeps Diorama är en händer på projektet. Studenterna använder marshmallow Peeps för att skildra en scen från historia. Studenter måste göra diorama så autentiska som möjligt genom att referera till primär källa fotografier och dokument.Instruktio...

Sequined Halloween prydnad

Jag ville göra något ganska för Halloween i år och jag blev inspirerad av dessa prydnader som Penolopy Bulnick gjorde. Jag gjorde en jack o ' lantern, ett spöke, och en Halloween färgade abstrakt en. Jag tror de blev ganska söta och mycket gnistrande...

Toro sten Lantern Solar Garden Lamp konvertering / hacka

lägga till lite ljus genom att kombinera en solar driv LED till din traditionella japanska Toro sten lykta. Jag hittade denna lykta medan rensa några förvuxna buskar på min bakgård. Jag beslutade att det skulle göra en perfekt dag och natt har till s...

En "Enkel" multi-material 3D tryckt prydnad med Proto-pasta, TinkerCAD och Printrbot enkla metallen

' Tis säsongen för beslutsfattande och 3D-utskrifter är ett bra sätt att fira! Utforska gränslandet mellan konst och hantverk med denna enkla men teknik-kritisk metod för att göra multi-material utskrifter från en enda hot slutet system. Design till...

3D utskrivbara julgran prydnad

Detta är en lätt 3D utskrivbara julgran prydnad.Steg 1: Ladda ner filenHär är det!Steg 2: Skriva ut filenJag använde Maker bot Replicator 2 med PLA glödtråden....

Guldålder Green Lantern

detta är en av mina favorit kostymer. De dyraste objekten är Green Lantern batteri och Ring som du hittar ofta på eBay, men som kommer att köra dig någonstans från $100-$500 i genomsnitt. Ringen ensam du kan få för mycket billigare, men jag gillar at...

3D prydnad

Detta prydnad skapades i Solidworks.Steg 1: Steg 1: skapa amerikanska flagganSkiss amerikanska flaggan och extruderad stjärnor och ränder.Steg 2: Steg 2: skiss på baksidanSkiss julgran och snögubbe på baksidan av flaggan. Sedan skriva "Happy Holidays...

3D trä prydnad w / altoid kan fall

enkelt att göra prydnad kräver endast trä, en laserskärare, ett par program och en bra fantasi. Denna process är inte begränsad till bara design används som ett exempel, liksom trä begränsningar används (. 115).Allt används i processen är som följer-...

Bacon prydnad

detta är en handledning om hur man gör en bedårande bacon prydnad! Det gör en färdig pjäs om 5 x 2 med 3, 5″ knytband hänga den.MaterialRöd filtFärg 2 filt (vit, Beige eller rosa)Röd trådTråd som matchar färg 2Tråd (ca 18″ per dekoration)Band (8 per...

Pärlmix Buster trädgård prydnad

använda upp alla de lämnade över pärlor som du vet inte vad jag ska göra med (även wonky de!) och lägga till lite färg i din trädgård med denna roliga och enkelt projekt ~Steg 1: material Här är vad du behöver:-tråd galgar-sortiment av färgglada pärl...

Duct Tape prydnad/dekoration

som jag sätter upp min julgran, jag insåg att det var alldeles för kala. Jag är min normala billigt själv, behövs för att skapa ett billigt och roligt sätt att dekorera mitt träd. Och så gjorde jag. Jag presentera för er, Duct Tape prydnad. Fina med...

6 volt lantern batteri till D-cellen Mod!

Detta instructable visar dig hur du kan fortfarande använda ditt 6 volt lykta när du bara har D-cellsbatterier. En enda D cellsbatteri är 1,5 volt så 4 av dem är 6 volt. Behöver du ett gammalt batteri 6 volt lantern, 4 D-batterier, och några material...

Brownie mix gåva burk med prydnad

brownie mix burken är ett gammalt begrepp men jag satte en ny vinkling på det och tänkte varför inte dela min idé. Med gåva burk och prydnad ger du två presenter i ett paket och det gör för och bedårande gåva som inte behöver insvept.Steg 1: Komma ig...

Jack-O-Lantern kostym!

jag gjorde denna kostym för min brorson! Jag använde en cirkel kjol mönster. Du vill göra din mönster först.Måste du mäta din * midja / bröstet * lägga 2 inches och sedan dividera med 6.28 2pi.* För en kjol skulle du mäta din midja men eftersom denna...

Jumping Jack-O-Lantern!

Varje år mina barn har nya en nyskapande idéer för "vad" de vill vara för Halloween, men jag vanligtvis måste komma med "hur"! Ett år, gör min son ville vara en Jack-O-Lantern och del av att vara mig aldrig något del sätt. Dessutom är...

Jack-O-Lantern Baby mage

Hej alla,Detta är vår bebis magen skott av min fru. Hon var en bra sport. Denna lätt kostym konst kan göras hemma. Det viktigaste man behöver är en gravid kvinna (helst om 6 till 9 månader prego, ju större desto bättre din jack-o-lantern kommer att s...

3D stjärna prydnad

Detta är en 3 dimensionell prydnad utformad som en stjärna. På grund av att det klipptes ur fjärdedel tum röd akryl, det har en fin festliga känsla och riktigt lyser upp någon plats på en julgran. Om du vill skapa en flashig men förenklade prydnad so...

Söt ekorre prydnad

Detta prydnad tar mindre än 10 minuter! Materialen är så lätt att hitta och det är mycket enkelt att montera!Vad du behöver:En kastanj (torr, halverade)Ett ekollon (ta upp översta locket om det ser ut som en liten hatt)En acorn topp (för hatt)Gamla t...