Piska gräs / ogräs CutterMin familj och jag ändrat bara från hyra lägenheter att hyra ett hus på en liten tunnland hel. För första gången i vårt äktenskap fann vi oss i behov av gräsmatta utrustning. Har just betalat alla dessa insättningar och rörliga avgifter, hade vi nog kvar för en push reel gräsklippare och en kratta. Om du någonsin har använt en push reel mower, du vet tall ogräs och crabgrass skratta bara åt dig när du rullar över toppen av dem. Förvaltningsbolaget hade inte gjort mycket för att underhålla gräsmattan så jag behövde hitta ett sätt att slå ner alla dessa trångsynta, 3 fot hög crabgrass stjälkar. De var inte skratta när jag vevas ut min piska RDNK-2000 gräs / ogräs skärare!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör pizza med en plasma cutter, en grävare och en hög med lera!

Efter flera år av bakning i North House Folk Schoolvedeldad tegelugn, bestämde jag mig att bygga en ugn av min egen. Jag gick lite crazy med extra funktioner (slab foundation, valv, aska dump, skorsten, dörrar, vedfack) och dekorationer (kalksten run...

Den otroligt över bakåtkompilerade namnbricka – hur jag gjorde en namnbricka med en Laser & Vinyl Cutter

Här är bilder och steg för steg-anteckningar om hur du använder en laser & vinyl cutter göra en namnbrickaMed hjälp av CAD-programvara, en $18.000 laserskärare och en vinyl cutter, gjorde jag en handfull namnetiketter för arrangörer av New England Ve...

Farkosten Cutter Tips och Tricks

Här är några tips för att använda din hem craft-skärmaskin. Dessa tips täcka material och tekniker som inte ser jag dokumenterat mycket ofta på Instructables i förhållande till craft-fräsar. De inkluderar några efterbehandling tekniker plus några sät...

Hur man gör kretsar med en Roland CAMM tecken cutter

etsning PCB hemma skapar en massa giftigt kemiskt avfall, men det kan ändå vara skönt att inte behöva skicka iväg för en PCB. Detta instructable handlar om hur man använder den en Roland vinyl cutter göra en vinyl cut krets.Material som behövs:CAMM-1...

Vinyl cutter stå för billiga

jag har en Roland Stika-12 plotter cutter. Jag använder det för att skära stora mängder sätta på sidorna av bilar till återförsäljaren jag arbetar på. Jag skära ett nummer på gång, sedan rada upp dem när jag satte dem på bilar. När jag går att göra e...

Enkla siluetten Cutter grunderna

Del av lärande något verktyg är att bara prova det, ibland vi inte, ibland lyckas vi, men om vi lär av våra misslyckanden sedan dess aldrig värdelösa.Och om du lista ut några regler på Silhouette porträtt (eller cameo), hittar du mestadels framgångar...

Hur man får en bra dekal - vinyl cutter styrka och snabbhet inställningar

hur man få en bra slutprodukt med grundläggande hastighet och skär styrka inställningar. Se till att testa inställningarna innan styckning kommer att producera en bättre sista bit både för ogräsrensning bort extra vinyl och slutlig ansökan.Jag gjorde...

Hur man göra egna klistermärken (CNC Vinyl Cutter)

som en del av mitt mentorskap med Spark (SparkProgram.org) jag lärde mig att göra klistermärken på Vinyl fräsen på TechShop (techshop.ws)Här är processen för att göra egna klistermärken:1. till att börja med utformat vi klistermärken på datorn i Adob...

Klistermärken med GraphTec Vinyl Cutter

Tar en vektor eller bitmapp bild och förvandla det till en vinyl dekal med GraphTec Vinyl fräsen. I det här fallet använder vi vissa hjärtat labyrint lager bild jag stal från internet. Få din egen bild (svart och vit fungerar bäst) och bli upphetsad...

10 tips för bra Vinyl Cutter dekaler genom försiktig verktygsval

när arbetar med dina verktyg det är en bra idé att göra en testutskrift inledningsvis att se till att inställningarna på maskinen som stämmer med de verktyg som du har. En testutskriften på maskinen kommer att skriva ut en stjärna som ser ut som denn...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...

Avancerade cookies cutter generator

Hej alla,Här är en enkel guide till hur design och 3D print sin egen cookie cutter!Min första 3D cookie design blev en 5 tum lång dinosaurie med 6 cookie limmas ihop med koncentrerad mjölk. Det var ganska skrämmande och välsmakande!Detta skript tillå...

Papper Butterfly Garland (silhuett porträtt Cutter projektet)

Skapa denna vackra svärm av fjärilar för runt barnets huvud eller som en annan typ av färgglada dekoration!Steg 1: Material som behövs Silhouette porträtt elektroniska cutterDator med programvaran Silhouette Studio installeradNågra flexibla tråd (jag...

Dead Space: Schofield verktyg 211-V Plasma Cutter

"Grattis till ditt köp av en Schofield verktyg 211-V riktad energi Plasma Cutter! 211-V kombinerar kraft och tillförlitlighet i en portabel formfaktor, vilket möjliggör enhandsfattning.Den Plasma Cutter levererar en sammanhängande puls-ström, eller &...

OST CUTTER TABELL ELLER NYCKEL HÅLLARE.

I TAKE A PINE WOOD OF 5 1/2" WIDE AND 11 1/2" LONGEN KVADRAT KAKEL 4 "X 4".4 MÄSSING KROKAR.LIMMET.TRÄ KITT.WOOD SEALER.JAG KLIPPTE AV TRÄ MED HANDTAG I EN SCROLL SAW.MED EN ROUTER, JAG SKÄR TRÄ FÖR KAKEL, OCH GÖR INLAGA KAKEL.JAG SLIP...

Hur gör två en piska!!! (IT Cracks):2)

först vill jag ha två säger att det gör jag inte acceptera något ansvar för skada eller skada .(också ledsen för stavfel eller skiljetecken jag är bara 13 år gammal)Som min första Instructable jag tror att detta är en bra sak att börja av med efterso...

Att göra en Paracord piska

det finns många typer av piska, men de mest populära för sport sprickbildning och målet skärning är den australiska Stockwhip och Bullwhipen.Detta är en 12-fläta, 6-fots stockwhip med ett 18-tums, 16-fläta lager. Längder i amerikansk sedvanliga enhet...

Hur att ange Instructables och Universal Laser Cutter tävling

vinnare tillkännageshär!Finalisterna har meddelat [/ blogg/BKYNJDDFB11L462/här]!Vad tänkte vi?!?Semestern är en perfekt tid att avsluta din Laser Cutter tävlingsformulär, och vi vill inte döma under våra semestrar familj.Så, vi förlängning av tidsfri...

Hur man gör en Jigg för Epilog laser etsare/cutter.

Först, jag ska anta att du redan har erfarenhet med att använda epilogen laser etsare/cutter. Dessutom antar jag också att du har viss erfarenhet med Corel Draw X 5 eller är bra med programvara i allmänhet. Jag gjorde detta på TechShop i San Francisc...