Plants vs Zombies
Mina pojkar älskar att spela "plants vs zombies" TV-spelet så jag bestämde mig att göra sina kostymer.
För Zombie: jag papper mached en 12" ballong och fogades med hjälp av tidningen och maskeringstejp. Jag målade med akrylfärg och skära ut hål för ögon och mun. Jag använde styrofoam bollar för ögonen och lyftas ut några tänder ur några fler frigolit som jag sedan täckt med maskeringstejp och målade. För konen jag använde skumplastskydd säljs på hantverk butiker. Jag gjorde räder mot min mans garderob och tog en gammal skjorta och slips och limmade kragen och knyt till nacken basen. För att slutföra kostym, jag hittade och gamla jacka och slet upp jeans.
För Pea shooter: jag papper mached en 9" ballong och målade med akrylfärg. Jag limmade svarta knappar för ögonen och för tråd och en skum boll har det kommit ur sin mun. För att få min två år gamla så bekväm som möjligt, jag sydde en huvudet bit av filt och limmade pea shooter på toppen.
Relaterade Ämnen

Conehead Zombie kostym (Plants vs Zombies)

min sex år gammal, som mest små pojkar, älskar TV-spel. Ett av de spel som han gillar att spela på datorn är Plants vs Zombies, där du sparar ditt hus från en zombie invasion genom att plantera olika sorter av växter i din trädgård. Så denna zombie k...

Hur man bygger en LEGO Yeti från Plants vs Zombies

Gott Nytt År! Bäst är YETI komma :)Om du spelar spelet "Plants Vs Zombies" på din iPad eller telefon kan du njuta av denna roliga handledning om hur man bygger en LEGO Yeti. Yeti, även känd som den avskyvärda snögubben, visas i spelet då och då....

Hur man rita (Plants vs Zombies) Zombie sitter i en pumpa.

Växter vs Zombies halloween ritning.Steg 1: Rita pumpa Starta genom att dra kanterna på pumpan. Lägg till baksidan av pumpa, och linjer på framsidan.Steg 2: Sila-NOLLA-Lykta Dra Jack-o-lantern ansikte och lägga till rader så att det ser 3d.Steg 3: Zo...

Bygga en växter Vs Zombies Planter

jag hade denna gamla Nintendo GameCube som tog upp något utrymme inne i min garderob så jag bestämde mig att antingen kasta det eller använda den för något. Inte vill slösa något gick jag med det senare. Det kom ut ganska häftigt, om jag säger så sjä...

Växter vs Zombies kostymer

denna Halloween min son Peter gick som en Threepeater från spelet Plants vs Zombies med en kostym som jag gjorde med min fru Terri. Hans ärt skyttar sköt små gröna bollar och han samlade in godis i en plantern vi gjort, med integrerat ljus att se i m...

Växter vs Zombies Epic skiss

i detta instructable jag visar dig hur du skapar din egen Plants vs Zombies skiss. Jag använde skiss boken pro 6 rättegång och några photoshop. Jag använde bara några olika borstar för lätt följande av handledningen! Kan komma igång.Steg 1: Grundlägg...

Plantera vänner

jag älskar helt enkelt "Plants vs Zombies" och jag älskar också att dekorera mina (real) växter eftersom jag tycker att det är så mysigt att titta på."Flower vänner" kan också användas som blomma dekoration för gåvor.Steg 1: Vad du beh...

Slugitronics - skydda växter med chibitronics

När våra härliga vänner på Leicester Hackspace bjöd in oss till deras Chibitronics bygga natt, visste vi att vi ville tänka utanför boxen. Chibitronics är elektronik komponent dekaler som är mycket tunna och självhäftande, så att du kan bygga kretsar...

Skylanders magnetiska leksak part tjänst

detta "vänners kompatibla tar dig genom skapandet av en lätt, förvånansvärt underhållande magnetiska leksak.PROLOGENRyggen historienKaiden kommer att vända 4 denna månad och han visste att nu var det dags att besluta om hans parti tema. Han visste at...

Knakande POPCAP Games Demos (endast för Windows XP)

har du någonsin vara ledsen eftersom din 60 minuter för demo av ett spel klar och du kan inte spela den fulla versionen eftersom du inte kan betala för det?!? Ja, jag ja. Det är därför jag undersökt och nu jag kan ge dig han sätt att har den fulla ve...

Plants vs. Zombies: Amigurumi trädgård olika Zombie

denna amigurumi "Trädgård olika Zombie" från Plants vs. Zombies gjordes utifrån pojke mönster i boken Complete Idiot's Guide till Amigurumi, med ändringar av huvud, ben och kläder. Huvudet har justeras till konto för gapande mun och utstående ög...

Plants vs. Zombies interaktiva plysch leksaker!

Brains!!Om nom nom....Har du någonsin velat ha en verklig version av zombie från TV-spelet? Tja, nu kan du!Denna zombie reagerar till den andra objekt, hjärnan, vägg-nötter och Pea Shooter.BRAAIIINNNSS av zombie är Arduino. Den går från ett 9 volts b...

Vakna död Zombie!

Jag gjorde detta Walking Dead inspirerade Zombie med mina barn för Halloween. Det är ett riktigt enkelt projekt och billigt att göra.Jag använde material jag hade kvar från andra projekt och det enda objektet jag köpte var en dollar store mask för hu...

Zombie feer

Så jag tänkte; inte alla som har utrymme för en full storlek kyrkogård full av mänsklig zombies, så varför inte börja litet och växa en zombie älva i växt-kruka?Göra några uppsättningar, och du kan plantera dem i dina grannars blomlådor, office-kruko...

Uppväcker den Zombie orkidén: det är inte död än!

Jag älskar orkidéer! Lyckligtvis för orkidéer i mitt liv är jag inte särskilt uppmärksam när dem - som för det mesta fungerar till deras fördel (se lätt framgång med orkidéer). Tyvärr för några av dem får ibland, jag lite alltför försumlig, som hänt...

Hur man överlever en zombie ut paus!

Detta är en sann överlevnad metod som faktiskt håller dig vid liv och inte skruvas i slutet.Steg 1: Vad kommer att diskuteras i detta instructable... Kommer vi att gå över de åtgärder som måste vidtas för att överleva.Så låt oss sätta stämningen...St...

Hur man överlever en Zombie Breakout

allt är möjligt... rabies gör ganska mycket djur till zombies, vilket får dem att skum vid mynningen och drivas att bita andra och sprida sjukdomen. Hur är det olika från zombies i filmer? Beroende på din situation, kan denna guide hjälpa dig att för...

Zombie manneqiun huvud

HALLOWEEN!!! Min favorit semester! Jag älskar festligheterna kretsar kring denna tid på året. Hemsökta hus, majs labyrinter, kostym fester, klä upp som en (oavsett vad du är) och gratis godis! från främlingar...En sak jag inte gillar är alla prislapp...

Campbell Planter - fullt 3D tryckt själv vattning Planter

Varje dag vi generera ton avfall, kasta vi bort saker som kan vara riktigt bra i rätt sammanhang. Start från denna punkt, jag har försökt att kombinera potentialen i 3D-utskrifter med en av de vanligaste typerna av avfall: mat och dryck burkar. Resul...