Pokeball örhängen: En super effektiva present till vänner och familj!En födelsedag för en vän till mig kommer upp snart, så jag bestämde att jag skulle ge henne något speciellt. Eftersom hon älskar att samla örhängen, var det enda logiska för mig att göra att ge henne ett unikt par örhängen som hon inte kunde få någon annanstans. Jag ville göra örhängen för henne som inte bara var handgjord, men också tema efter hennes favoritspel: Pokémon.

Men varför hålla processen att göra pokéball örhängen en hemlighet? Varför inte dela processen med världen så att någon kunde göra ett par pokéball örhängen också? Det är där detta instructable kommer i. Jag har dokumenterat varje steg i processen från början till slut för alla att se så att du kan också göra ett par pokéball örhängen för de människor du bryr dig om alltför.

Detta gör "super effektiva" gåvor för årsdagar, födelsedagar, eller bara som en enkel symbol för din uppskattning för en annan persons vänskap.

Så, utan vidare, låt oss börja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fågeln, till vänner och familj...

En sida av familjen har jul helgen innan och alla gåvor gå i mitten, alla får ett kort, och lägsta väljer först. Du kan antingen ta en gåva från mitten eller en från en annan person. Det avslutas när den sista presenten är öppen från mitten. Min sväg...

10 galna upptåg till spela på dina vänner och familj!

10 galna upptåg till spela på dina vänner och familj!...

DIY en söt present till dina föräldrar

Jag har mitt eget barn 2 år sedan. Jag trodde att det är lätt att vara förälder när jag var ung. Men, du vet, när du får en baby, du kommer aldrig samma känsla.Jag är långt ifrån min föräldern när jag var på college. Ibland kommer de kalla och fråga,...

Super effektiv Joule tjuv DIY

En joule tjuv är en minimalistisk Armstrong själv oscillerande spänning booster som är liten, billig och lätt att bygga, vanligtvis används för att köra lätta laster. Det kan använda nästan alla av energin i en enskild cell elektriska batteriet, även...

En Super vaga Guide till brygga öl

En Super vaga Guide till brygga ölInga detaljer men om du letar efter en allmän uppfattning om vad som händer i hem brygga öl sedan denna video är för dig...

Hello Kitty klocka - present till April #3

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Jag har en 6-åriga brorsdotter som älskar Hello Kitty, så jag beslöt att göra en en av ett slag present till henne. Min Hello Kitty klocka design mosar konsten att Vedeldning med den nya tekniken för 3D-utskrif...

Present till familj (lätt) hantverk projekt

glad mors dag instructavillians! Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel present till dina nära och kära!Jag kommer att be om ursäkt i förväg, mitt sparade exempel fastnade i min arkivskåp och har sett bättre dagar!Detta projekt ä...

Treasure Chest, present till min flickvän

Hej där,Detta är en Tresure bröstet i´ve gjorde för min flickvän som en gåva.We´ve hittade den här gamla steelbox på en fleamarket för några år sedan, min flickvän älskar verkligen används utseendet på den gamla box.Tja som sagt detta var år sedan oc...

Hur man gör en 365 låda. Bästa Present till din fru eller flickvän!

Whats up killar! Jag gjorde denna 365 låda för min frus födelsedag. Dess gjord av valnöt och butternut med 15 graders nedskärningar att bilda en cirkel. Jag skrev 365 anteckningar för henne att sätta i den så hon kan läsa en per dag för ett helt år!...

Fars dag present till krydda kungar!

Flera månader sedan jag läste en nyhetsartikel på yahoo om Heinz att göra en ny ketchup. De har inte lagt till en ny produkt till sin linje i 10 år. Den här artikeln inspirerade mig att göra min egen eftersom jag inte kunde hitta det i mitt område. J...

Protetiska helmask - del 2 tillämpa mask och färga

Hej alla,Syftet med detta instructable är att ge dig en inblick i hur färg och tillbehör en grundläggande en bit latex helmask.Det finns många olika tekniker att färga masker och protetik med ett stort utbud av flexibla färg och airbrushing, men de k...

Super kondensator ficklampan med anpassade laddare och spänning Booster

Hej alla!KOLLA IN VÅR SUPER KONDENSATOR FICKLAMPA KICKSTARTER KAMPANJ:http://www.Kickstarter.com/projects/172204344/The-Forever-rechargeable-Talking-Super-Capacitor-f?ref=LiveJag är lite av en super kondensator fanatiker, och jag har gjort dussintals...

Super Yard gunga för barn (och pappor)

Om du är som mig, älskar du ett bra projekt, särskilt en som kan göras med dina barn. Jag har en 2 och 4 år gammal som alltid är ivriga att hjälpa till med ett projekt, men som ni kan föreställa er, deras kapacitet ibland begränsa vad vi kan göra til...

En nybörjare Guide till Raw-filer och Raw-bearbetning

En av de första sakerna jag lärt mig om i fotografi var om en filtyp som kallas en Raw-fil. Ofta när någon börjar i fotografi, inser han eller hon inte potentialen i Raw-filer. Först såg jag inte användning för raw-filer, de tycktes erbjuda något som...

En Guide till RC grunderna och var du ska börja (bygga ditt första RC-plan)

Bygga RC flygplan är massor av kul, men räkna ut var du ska börja är tuff. Målet med denna Instructible är att komma igång i hobby och förvandla dig till en framgångsrik hobby. När du väljer elektronik för ditt nya scratch byggt rc plan finns det mån...

Hur vill radbryta sista minuten presenter gjord på Pasta och rester av valnötter

Hej kära besökare på min sida,Samtidigt fundera på hur man limma min pasta lappar ihop, hade jag börjat bryta valnötter och äta insidan. Men inte kasta bort resten... Jag trodde att sätta dem i ett projekt...Steg 1: Hur jag har gjort snöflinga från g...

Hur du ansluter ett elektronisk balans eller skala till en PC och Läs vikt värden direkt till Excel

de flesta elektroniska vågar och laboratorium saldon har en RS232-kabel (seriell) eller en USB port men inga instruktioner finns normalt för att visa dig hur man korrekt ansluta den till din PC eller hur att indatavärden vikt direkt i program som Exc...

Projektet 1.1: Introduktion till Digital teknik och FPGA styrelser

Detta är först i en rad projekt med Digilent material som skapats för EE214 vid Washington State University. Dock beslöt vi att vi ville göra dem mer tillgängligt för allmänheten, så jag skapar dem här. För mer Digilents pedagogiska material, se Lär...

Snabb Digital termometer med billiga USB till TTL omvandlare och DS18B20 - utan Arduino eller Raspberry Pi

I min tidigare instructable jag gav en introduktion till Digital termometer med DS18B20 och ESP8266 nodemcu ombord med SPI OLED-skärm och programmering använder Arduino IDE. Det krävs kunskaper i programmering, grundläggande elektronik och krävs lite...