Sliceform ägg med silhuettTidigare i våras jag tänkte jag skulle ta under säsongen med framställningen av nytt liv - ägget! Jag såg ett ägg online, men blev besviken i mallen, så jag skapade mitt eget. Ursprungliga jag klippa för hand (ca 30 minuter med en X-Acto kniv). Men Instructables förutsatt att vår makerspace med en siluett som gör det så mycket snabbare!

Ladda ner den bifogade filen att ladda till din siluett.

För er som inte har en siluett och vill klippa för hand, är här en PDF-version

Se Steg
Relaterade Ämnen

Runda vykort korg med silhuett

Jag ville göra en pappers korg, och jag kunde inte hitta några mönster online som var för runda korgar som inte också kräver lim av något slag att hålla längst ner. Så gjorde jag min egen.Inte luras av antalet steg. Det är lätt att göra, och snabbare...

Dekorerade krukor med silhuett

Jag älskar att göra min egen skönhet och välbefinnande produkter - för mig själv och som gåvor. Och jag gillar att se till att förpackningen är så härlig som produkten inuti! Vinyl skära med en siluett cutter är en perfekt stencil för att dekorera bu...

Hur man gör en produktmärkning med silhuett

Första: n tack vare siluett och Instructables för att stödja lokala hackerspaces. I denna tutorial ska jag visa hur enkelt det är att skapa en produktetikett om du vill göra din produkt sticker ut. Vi började med siluett porträttet för detta projekt...

Animation blädderbok med siluett porträtt cutter

Detta instructable är en del av den Juli Instructables bygga natt med silhuett på den Taipei Hackerspace.Steg 1: Design och klipp ut de siffror du ska animera Vi bestämde att vi skulle skapa en scen från boken "The Missing Piece," av Shel Silver...

Mystery Science Theater 3000 T.V. Overlay styrelsen

vem älskar inte tittar på Mystery Science Theater 3000 göra narr av dåliga filmer? Har du haft några filmer som du hade önskat att de riffed? Efter en idé dök in i mitt huvud, jag gjorde detta: en styrelse som kan placeras över TV-skärmen för att för...

DIY Solder Paste Stencil

De flesta människor lär sig throughhole lödning innan du tar steget att gå in i SMT (ytmontering teknik) lödning. När jag först fick rådet att prova min hand på SMT lödning, min omedelbara tanke var, Oj, det är alldeles för liten! Jag ska få löda kli...

Vanellope Von Schweetz kostym

för Halloween jag bestämt som Vanellope Von Schweetz, aka ordförande Fart-fjädrar, aka, baronessan Boogerface.Jag älskar vraket-It Ralph så jag var bara tvungen att vara Vanellope Von Schweetz för Halloween! Hon är rolig, hon är galen och hon var per...

Anpassade blekmedel Splatter skjorta

Anpassa din egen t-shirt med en edgy blekmedel splatter effekt! Ingen rörig tyg färgämnen behövs. Helt enkelt skapa en stencil för din t-shirt sedan spraya blekmedel blandningen på tröjan för en iögonfallande mönster.Förnödenheter som behövs:Blank t-...

Multipel-exponering Guide

Hej jag är Joshua, och jag är en amatör fotograf i mitt sista år i gymnasiet. I min Media Arts klass, vi för närvarande omslagen upp vår fotografering enhet och slutliga projektet är att ta en bild med en viss fotografering teknik. Jag har beslutat a...

Spooky fönster silhuetter med följer-mig ögon

Halloween är nästan här. Men du har fortfarande tid att sätta ihop några riktigt kusliga dekorationer. En bra typ av dekoration är fönstret silhuetten. Allt du behöver för att göra detta, ställer upp ett monster utklipp i ditt fönster. Detta blockera...

Inkscape: Vektorisera silhuetter (med Paint Bucket) för laserskärning

I denna tutorial vandrar vi genom en metod för att förvandla en siluett bild (i oavsett format, t.ex BMP, JPG, PNG, TIFF) till en vektorritning i Inkscape, så att du kan skicka det till laserskärare.Steg 1: Importera din bild till InkscapeTitta runt...

Anpassa bokmärken med lysdioder och silhuett

Skapa ett personligt bokmärke med en LED och Silhouette klistermärken är en lätt och spännande introduktion till kretsar.Steg 1: Skapa din siluett klistermärken Du skapar siluett klistermärken, Välj från ditt bildbibliotek eller köpa mönster från Sil...

Att göra en kul papper lykta med skärmaskin silhuett

Så här går vi igen med en annan siluett Instructable. Vad en fantastisk maskin! Denna gången gjorde jag en cool papper lykta, perfekt för party dekorationer eller cool accentbelysning.Detta projekt använder en bit svart konstruktion papper. En bit pe...

3D-tryckt tacksägelse spel dekoration från 2D-bild med Tinkercad

Ja, en 3D-tryckt 2D sak. MEN - som innebär att bara om någon bild kan vara pressad och givit djup!Obs: Jag använder en Mac och ge dessa kortkommandon i detta Instructable - PC kommer verkligen bara vara annorlunda med CMD + _ genvägar.Jag fick en för...

Begreppet konst Inspiration med alkemi

Du vet vad jag älskar? Sitter i timmar i sträck stirrar på ett tomt pappersark för inspiration för min digitala konst.Inte.Lika många artister kan veta; Detta kan vara bane av ditt liv.Inte något mera.Hört talas om alkemi?Så var kommer till voodoo du...

Att göra en Slot bil med 3D-utskrifter.

Hej, och Välkommen till min handledning om hur man 3D skriva egen slot bil. Eftersom projektet beror starkt på vad du vill göra, brukar jag få in alltför detaljerat där det inte behövs.Så, utan vidare adeu, låt oss komma igång!Steg 1: Hitta en refere...

Skärande applikationer med siluett porträttet

Jag har varit en quilter under många år. Jag älskar utseendet på applikationer mönster, men hatar den tid det tar för att göra alla hand arbete som döljer de råa kanterna av tyget. Ca 6 år sedan, upptäckte jag MistyFuse™, en lätt smältbara webb som ä...

Oil drum trädgård eldgrop med en skyline..!!

Jag hade ett oljefat som sitter utanför rost under de senaste åren och jag aldrig verkligen nya vad man ska göra med det..! Det var tills jag hade en snilleblixt och bestämde mig en eldgrop för trädgården.Jag ville ha något vi kan alla sitta och håll...

Papper Butterfly Garland (silhuett porträtt Cutter projektet)

Skapa denna vackra svärm av fjärilar för runt barnets huvud eller som en annan typ av färgglada dekoration!Steg 1: Material som behövs Silhouette porträtt elektroniska cutterDator med programvaran Silhouette Studio installeradNågra flexibla tråd (jag...