Små Gaming PC skrivbordJag köpte en liten gaming stol från Wal-Mart och beslutade att bygga ett litet skrivbord för den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skräddarsydda, små gaming skrivbord - maximera ditt utrymme.

På grund av utrymmesbegränsningar har jag bara rum för en liten gaming skrivbord. Frågan med de flesta små skrivbord är mängden ledigt utrymme när bildskärmen är på plats. De flesta bildskärmar har en stor bas som konsumerar mycket av tillgängliga om...

Enkelt arbeta/gaming skrivbord

Hi Instructables, detta är min post för förbättra ditt rum ungdom Design utmaning!Det är utformningen av ett enkelt skrivbord, användbara för att arbeta eller bara koppla av. Viktigaste funktioner är:Dator och tillbehör (tangentbord och mus, högtalar...

Industriella gaming / arbeta / everithing skrivbord

har du någonsin varit trött på mat, skivning, bränning, målning, etc.ing märken på din arbetsplats?är din battlestation använder samma plats som den tidigare namnet arbetsstation?wel denna enkla instructable är för dig.Detta låter dig skapa en behagl...

Extrema Office/Gaming skrivbord!

Efter vi avslutat renovera vårt hem, det finns mycket överflödigt trä/plywood kvar och jag tänker på vad ska jag göra till den. Efter mycket tänkande och att föreställa sig, bestämde jag mig att uppgradera mitt skrivbord, tänkte jag det är dags att b...

Aluminium plåt skrivbord med LED-belysning

är du intresserad av att bygga ditt eget skrivbord? Denna guide ger detaljerade instruktioner av struktur och sammansättning av metall-plåt skrivbord, med scheman du kan ändra för att passa dina behov. Ingen gimmick design, men en praktisk, full stor...

Exakta Gaming Wiimote ratt

jag antar alla försökt att använda en Wiimote som en «virtuella» ratt, och erfarenheter som sig själv kan vara sisådär. Det är inte mycket pratictal i bästa, och vissa spel verkade inte mycket lyhörd eller exakt.Även om det blir lite «gamla» och mind...

Ultimate RGB anpassad PC skrivbord

Detta är mitt dröm Custom PC-skrivbord & tanken bakom bygga detta skrivbord är själv inspirerad. Detta skrivbord är gjord av mig & min bror (Ashish Kumar) & vi har tagit nästan 48 dagar. Vi har avslutat detta projekt i September 2015 men då ja...

Hur man bygger ditt eget skrivbord

Hej DIYers! Det är Gaige och idag jag ska visa dig hur man bygger ditt eget skrivbord. Om det är för spel eller är det för arbete, visar jag vilka delar du behöver! Jag kommer att lista 3 möjliga delar. Eftersom vi inte är alla gjorda av pengar, komm...

Soffbord skrivbord Arm

Detta är min första instructible så låt mig veta om det finns några ytterligare info/bilder du vill och jag ska kasta dem upp ASAP.Efter upphakning min stationära dator till min huvudsakliga TV som ett media center/gaming system insåg jag snart att d...

Universell Chat Mic--DIY Gaming/Comm Headset

Jag gillar prata med människor på nätet och har headset för Skype, chatta i Multi-Player online spel, etc. Men jag har också fina hörlurar jag skulle mycket hellre använda på grund av bättre ljudkvalitet, komfort, och i vissa fall, uppfällbart bärbar...

Billiga lätt utmärkt dator skrivbord kabelhantering

Jag arbetade ut ett sätt att få makt styrelser och driver packar under min dator upp från golvet för mindre än $10. Det ser ut och fungerar lite som de dyra kommersiella lösningar som fancy kontor har.Nu irritera kablarna inte mina tår när jag spelar...

Enkel och effektiv Gaming tillbehör vägg rack

Om du är trött på ditt skrivbord är belamrad med gaming tillbehör, varför inte göra en gaming rack? Detta är ett enkelt sätt att få saker organiserade. Skicklighetsnivå - nybörjare.Material:12mm MDFTråd, plastöverdragen galgarBlackboard vinylKrymplan...

Perfekt skrivbord för ett perfekt rum

detta är perfekt skrivbord för en dröm rum.Mitt dröm skrivbord skulle vara en kombination av en office/gaming station och en verkstad.Datorn är office/gaming station där jag kunde arbeta, spela och viktigast bläddra instructables:).Men när det kom ti...

Omvandla Bar skrivbord

Bor i en liten lägenhet innebär att behöva göra ett val: skrivbord eller bar? Du kan ha både med Transforming baren / skrivbord!Konstruktionen omfattar en kork med bakomliggande vägg på baksidan av skrivbordet som pivots på trä pluggen inlägg på sido...

AMD APU GAMING RIG

Material lista1 - PC Gaming Tower1 - Fm2 + moderkort2-1 x 4 gigabyte DDR 3 1866-2400MHz RAM.1 - 450-500 Watt ATX Power SupplyKvalitet räknar stora tid här.1 - Bluray kör (tillval som windowsDu kan installera från USB-minnede flesta alla spel och film...

Fantastiska $1500 GTX 980Ti Gaming PC - 4k

Denna PC körs alla spel i 4k och 1440 p! Välkommen till den nya tidsåldern av PC GAMING. CPU: Intel Core i7 - 4790K 4.0GHz Quad-Core ProcessorMotherboard: MSI Z97-GAMING 5 ATX LGA1150 MotherboardMemory: g. Skill Ripjaws X serie 16 GB (2 x 8GB) DDR3-1...

Analog PC Gaming Headset hacka

Jag började med ett Turtle Beach Earforce XL1 headset som ursprungligen köptes för Xbox360. Sladden in headsetet var bruten och inte användbara utan reparation.Steg 1: Jack det uppNästa jag isär volym control unit och rensad det av all elektronik, RC...

Montering en liten Gaming dator

Det kan vara dyr betala för en dator att spela spel. En hel del gaming datorer kommer förmonterade genom leverantörer. Ofta är det mycket billigare att köpa delar och bygga den själv. Svåra är att veta hur du kommer igång. Dessa instruktioner kommer...

Bygga en Gaming dator

dag jag kommer att visa dig hur man sätter ihop en awesome speldator. Visst, det är inte mycket annorlunda än att bygga en vanlig PC men det finns några tips och rekommendationer jag har för er. Innan vi börjar, låt oss diskutera vad du behöver.~~~-C...