Strippning och krydda gjutjärnDetta instructable visar dig hur du remsor och säsong gjutjärn utan att använda en stor mängd lut. Dessutom kryddningen är smart och tar [relativt] kort tid att tillämpa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nanny Tates socker och krydda Cookies

Varje år i mitten av December, när jag besöker mina föräldrar, gör min mamma och jag min mormor "Socker och Spice" cookies. Min mamma drar den gamla och gulnade registerkort med min farmors handskrift ur asken och vi Vispa ihop ingredienserna, r...

Grundläggande Gas blåsa tillbaka airsoft pistol underhåll: fältet strippning och smörjning.

Om du äger en gas blåsa tillbaka airsoft pistol, du bör insmörjning minst var 3000 skott du eld för att upprätthålla noggrannheten som vapen och förlänga livet på din pistol, kommer detta instructable visar dig hur till korrekt fält remsa din pistol,...

Brunt socker och krydda Cookies

göra utsökt krydda cookies för din jul semester. Dela med vänner och familj, eller njut av dig själv.Prep tid bör ta ca 20 minuter.Grädda tid bör ta 7-9 minuter.Gör cirka 36 kakor.Steg 1: ugn Värm ugnen till 350 grader.Steg 2: ingredienser 1/3 kopp m...

Polska honung och krydda pepparkakor (piernik)

här är min version av den traditionella polska piernik - en Pepparkaka smaksatt med honung och kryddor-perfekt för Thanksgiving och jul. Detta pepparkakor varar i minst en vecka och verkar också för att förbättra i smak med tiden när kryddor har haft...

Ersätter och krydda upp din Xbox Controller

har du knappar på din xbox controller som stick och strula till ditt spel? Är du trött på att titta på tråkiga standard svart eller vit handkontrollen? Vill du imponera på dina vänner med en bländande, sexig controller? Om du svarat "ja" på någo...

Bästa sättet att säsongen gjutjärn kastruller - lin Seed Oil

jag försöker använda gjutjärn köksredskap när så är möjligt. Det har utmärkt värme spridningen egenskaper, livslång byggkvalitet och en inneboende förmåga att laga mat med exceptionell kontroll vid både höga och låga värmer. Det fungerar på alla type...

Potatis täckt, bleucheese och bacon fyllda hamburgare

jag hoppas min hjärtläkare aldrig se är detta! Här en slå inte ut som jag tänkt, det är inte för att säga att det inte var välsmakande! Jag tittade på en matShow som var att göra potatis täckt havsabborre och jag tänkte "som skulle göra en stor hambu...

Spenat-fyllda Spaghetti och köttbullar

Fan-favorit spaghetti och köttbullar har gått gourmet. Denna enkla spagetti och köttbullar recept är inte din genomsnittliga SpaghettiOs, men en fem stjärna hemlagad pastarätt.Steg 1: ingredienserDe ingredienser du behöver för att göra detta är:Tomat...

Järn-stekpanna krydda & ändring

uppdaterad, förbättrad, och mycket, mycket mer effektivt och spara energi. Förändringar är på steg 7.Jag har länge tyckt att den klassiska standarden av amerikansk kök, järn stekpanna krävs lite arbete. Lodge gör bra billiga stekpannor och andra gjut...

Stranden kompis: 3-i-1 sol telefonladdare, Boombox och solbränna Timer kalkylator

Föreställ dig den perfekta strand resan. Solen skiner, himlen är blå, vattnet är varmt och luftfuktigheten är låg. Du och dina vänner har allt du behöver för att njuta av solen, sanden och surfa: en kylare fylld med drycker och snacks, solskydd, flip...

10 minuters räkor Pasta med paprika, citron och spenat

jag absolut älskar detta recept, det är mycket lätta och smakrika. Perfekt för en lunch som du inte vill ta en tupplur efter... Jag gjorde detta en eftermiddag när jag var bara matlagning för en och det var så mumsigt, jag satte den på min lista över...

Glutenfria Quinoa med sötpotatis och torkade tranbär fyllning

Quinoa, sötpotatis och torkade tranbär fyllningIngredienser1/2 kopp röd quinoa1/2 kopp ursprungliga quinoa [vit]* 3 medelstora sötpotatis, skalad och tärnad1/2 medelstor rödlök, hackad* 1 vitlöksklyfta, hackad* 1 msk extra virgin olivolja* 2 tsk spis...

Gröna bönor med kikärter, rödlök och kummin-kryddad yoghurt

Hoppas du njuta av denna smaskiga recept och om du gör det måste du ta ett foto och placera den i kommentarerna. :)Steg 1: Vad du behöver:1 rödlök2 msk röd vinäger1/2 tsk strösocker450g fina gröna bönor 400g burk kikärter, avrunna och sköljasför kryd...

Bechamel sås och potatis

jag var i trängande behov att skapa ett recept på mellanmål mat tävlingen så jag tänkte jag skulle prova något original (eller delvis ursprungliga åtminstone) och bestämde mig att försöka göra potatis med BECHAMELSÅS. Receptet är ganska enkel och lät...

Bästa vinter recept: mycket enkel Burghul och linser soppa

det är energisk, välsmakande och hälsosamma recept som jag vill dela med dig.Utmärkt för kallt väder och lätt att göra.Steg 1: Samla alla ingredienser. Behöver du:× 1 kopp av linser.× 1 dl frysta ärter.× 1/2 kopp burghul.× 1/2 kopp tomater puré.× 1/4...

Bacon och öl bakverk

Bacon och hem bryggt öl!Jag gjorde detta för en väns Superbowl fest i år. Min vän är en Karl Homebrewer, så jag beslöt att göra en förrätt som använde bacon glaserade med min Homebrewed Amber Ale och krydda. Det var en stor hit!För att starta, får fö...

Hälsa fördelar från Papaya frön och manliga preventivmedel och mer

Förra veckan min granne stannade och frågade mig om jag skulle torka en papaya för henne och läste jag en artikel från hennes smarta telefonen om alla de stora fördelarna från papaya frukt och frön. Den del som väckte mitt intresse var informationen...

Pumpa krydda spindel Muffins!

Pumpa krydda spindel Muffins.De är så läckra och lätta!Det är i grunden en fuskare recept, menger dig alla smak av yummypumpa och krydda!Steg 1: ingredienser. Behöver du:15 uns av konserverad pumpa (1 liten burk eller 1/2 stor kan Libbys pumpa... int...

Grädde Scones med blåbär och citron

grädde scones är helt enkelt bäst, period. Lägg bara till din favorit torkad frukt och citrus zest.Steg 1: Kombinera torra ingredienserTorra ingredienser2 koppar mjöl1/3 cup socker1 msk bakpulver1/2 tsk saltAlternativ~1/3 kopp torkad frukt (blåbär, t...