Survival Kit / idéerSe Steg
Relaterade Ämnen

E.D.C pocket survival kit (inte Altoids tin)

detta är en liten kompakt survival kit i en första hjälpen kit låda från Dollar Store, har:Brand: 1 te ljus ljus, 2 böcker av matcher, 8 Strike anywhere trä matcher, 1 brand börjar sticka (kan brytas i massor av små)Verktyg: En halv penna lindade med...

Gitarr Survival Kit - akustiska 2

detta är min udgrave av min första survival kit.Den enda förändringen är en annan mottagare och en mer peg. Jag tar denna tuner för i min elgitarr kit, inte kunde den här passar inte.Det också pocket sized!För att göra detta behöver du:-En låda-En mu...

Gitarr Survival Kit - elektriska

detta är min gitarr survival kit. Här är några saker finns det mycket praktiskt att ha med dig om du spelar elgitarr.I kit kan du hitta:-En adopter-En mottagare-En tumme plocka-3 normala plockarOm du har en akustisk gitarr, se till att kolla in min a...

Kall Survival Kit - Sucrets Tin

har du någonsin befunnit dig med en kall, men kunde inte hitta eller hade inte din kall medicin/leveranser, och hade inte tid att omedelbart springa till apoteket för att få lite? Eller kanske bara behövs ett bekvämt sätt att transportera en dag värd...

Bike säte hemliga fack/Survival Kit

Om du har en osund besatthet hemliga fack som jag, någon gång har du nog tittat på din cykel och undrade, "där kunde jag gömma saker i som?". Om du inte har en ohälsosam besatthet du förmodligen har inte, men sannolikt kan se värdet av ett dolda...

Kanin jakt + matlagning/survival kit

Hej. I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man sätter ihop en kanin jakt + matlagning/survival kit som är liten och lätt att använda. Hoppas du kommer att njuta av!Steg 1: material Här är några saker du behöver:1. en liten tote låda2 .sma...

Skolan Survival Kit (ficka storlek)

Har du någonsin haft en situation i skolan var du önskat att du hade något? Eller behöver du ett paket med objekt får du genom dagen? Jag vet jag har, så jag gjorde detta! Denna ficka storlek survival kit är en bra grundläggande school survival kit....

Altoids tin mot tristess survival kit

har du någonsin haft att vänta i kö i en butik, eller någonsin sagt till dig själv, "Man, jag önskar jag hade ___ just nu." Bra med denna enkla instructable känner aldrig du som sätt igen.Du behöver:En Altoids tinGummiband6 inches av 6 inches av...

10 euro Survival Kit (Challenge)

Hej Instructables gemenskapen,först av allt jag ber om ursäkt för att hoppa sista veckor utgåvan men det har varit en hektiskt två veckor så jag hoppas förlåt mina abonnenterna mig för det ;)Denna gång jag visar dig min strategi 10€($10) Survival Kit...

30 objekt Ultimate Altoids Tin Urban Survival Kit (inkluderar solglasögon, en kortlek med kort och ketchup)

det finns massor av dessa survival kit flyter runt Instructables och resten av Internet och även om jag älskar att göra kit som inkluderar fiske krokar och sy uppsättningar, mina chanser att bli i en överlevnad situationen där jag faktiskt behöver de...

En survival Kit för både Urban och vildmarken

okej, så har du en survival kit, oavsett om det är en av de Altoid storlekarna, eller en som tar upp hela huset. Men vilken stil är din kit? Hur vet du för att planera för något som har ännu att hända? Där går du när något annat än en kärnvapenexplos...

Altoid survival kit!

Du kanske vill ha en bärbar survival kit och kan inte passa in det i din ficka, men nu kan du!Steg 1: De saker du behöver!du behöver: Tyvärr jag inte har bilder. Förlåt.1. Altoid plåtask2. band aids3. fisk krok4.yarn/sträng5. schweiziska armékniv ell...

Altoids Pocket Survival Kit

detta är min survival kit jag gjort. Mycket användbar i camping resor och överlevnad situationer.Snyggt, fickformat och redo att gå!Steg 1: innehåll -Fiskekrok-Nål-Servett-2 eld strikers-6 halm brand förrätter-Aluminiumfolie-2 bandage-Mini Multi tool...

Altoids Smalls Survival Kit

Altoids burkar har varit populära i DIY världen en stund, att vara den perfekta storleken för många projekt. En av de mest populära användningsområdena för Altoids burkar är miniatyr survival kit. Jag har tittar på de otaliga instructables ett tag oc...

Altoids Survival Kit 2.0

Hej jag är BudgetBugout och i detta Instructable jag visa er min nya och förbättrade Altoids survival kit! Även om detta kit är anpassad efter mina behov och miljö anser jag att grunderna i detta kit är tillämpliga för alla! Välkommen att lämna komme...

Altoids Survival Kit och nyckelring överlevnad

Wow, instructables.com har en hel del människor som ger deras idé vad är en perfekt survival kit. Tja, det är bara bra. Så blir detta survival kit som resten...Steg 1: Introduktion till efterlevandeKom bara ihåg kunskap och överlevnad är nyckeln. Om...

Altoids Tin Survival Kit

göra en altoids smalls tin till en survival kit!Steg 1: objekt Dessa är alla saker du behöver lägga till också lägga till matcher och en anfallare.Steg 2: Sätta det hela iSteg 3: multiverktygEtt multiverktyg kan göra olika överlevnad aktiviteter håll...

Altoids survival kit 2!

Detta är den andra altoid box survival kit, probly eftersom den senast jag gjorde hade inte bilder.Har du någonsin tappat? Vi är du rädd? MEN har du har din speciella en av en slag altoid survival kit? Sedan överlevde du!Steg 1: Överlevnad saker!Jag...

En faktisk Altoids Survival Kit för billiga

inte nämna några namn, men ofta gånger jag ser kit som ser ut som de väger 500 pounds och inte ens passar i din ficka. Detta kit är helt innesluten i burken, utom ranger bandet. Dock ranger bandet faktiskt ytterligare kompresser i kit, vilket gör det...

En annan Altoids Survival Kit

detta är en annan survival kit som jag satt ihop. Jag var mycket uttråkad. Detta innehåller-2 pinnar tuggummi-4 Gem-en kvart storlek ziplock påse-en liten multiverktyg med en inbyggd ficklampa-en kompass och en spegel-en penna-några ihopvikt papper-n...