Snickers skarpare godis barerDet finns en ny snickers bar på marknaden kallas Snickers skarpare godis barer. De smakar riktigt bra, istället för att använda en nougat med jordnötter, kola och choklad, de har rice krispies/puff ris. I den här videon kommer jag visa dig hur man gör dem, de visa sig mycket liknande och är super mumsig. Några av mina vänner även gillar hemmagjord version bättre. Med hjälp av enkla ingredienser vi dessa smaskiga Snickers skarpare godis barer. Följ stegen nedan eller titta på den video läraren eller göra båda! Och rösta för det i choklad contest. :)

Om du har några frågor för kommentarer Lägg dem nedan och jag kommer att återkomma till dig.

Ingredienser:

1 1/2 koppar Ljus godis choklad smälter (ca 260 g)

1 1/4 dl Mini Marshmallows (ca 60 g)

1 msk smör (14 g) 2/3 kopp av Rice Krispies rostat ris spannmål (crisped ris) (15 g)

2/3 kopp Osaltat jordnötter (94 g)

karameller 3,5 uns ca 12 individuellt förpackade dem (100 g)

Verktyg:

8 tum x 4 tum limpa Pan fodrad med aluminiumfolie

Matlagning Spray

kniv

skärbräda

gaffel

sked skålar

Bakplåtspapper

Du kan hitta alla ovanstående ingredienser/verktyg på de flesta livsmedelsbutiker. Jag gav också länkar om var man kan få vissa objekt på Amazon.

Alternativ metod: Suppleant smältande wafers med mjölkchoklad bar eller din favorit choklad bar eller choklad, chips, behöver du ca 7 ounces. Ersätta marshmallows och smör med 3 msk av majssirap.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Homemade Baby Ruth godis barer

Baby Ruth godis barer är som Snickers med en dubbel dos av jordnötter - vilket gör dem mitt favoritgodis bar överlägset. Det blir inte bättre än nougat, kola, jordnötter och choklad. Nu kan du göra Baby Ruth hemma - och låt mig berätta, är det hands...

Kola och Nougat godis barer

jag använde Snickers godis barer. ... eller, åtminstone, jag trodde jag gjorde.Jag gillar konceptet. Genomförandet tenderar att vara en besvikelse, men. Billigt, hylla stabil ingredienser och inaktuella nötter gör inte en stor chokladkaka. När jag ko...

Hur man gör personliga godis barer

Förra året försökte jag få godis barer, helt enkelt smält och häll dem men det vände inte ut som förväntat. Jag ville inte ge upp eftersom jag har sett många göra det och det ser så enkelt att göra. Jag var undrande där jag gick fel och slutligen jag...

Gender avslöja godis Bar sveper

dessa skulle vara bra för en baby dusch tjänst, eller som ett kön avslöja, eller ens i stället för en cigarr.Steg 1: Först köpa några Hershey's cookies och grädde full storlek godis barer. (köpa extra för småätande lol)Välja ett papper som passar dig...

Bacon lönn godis barer

ibland känns det som en gris. Ibland du inte.Maple mandel godis barer är bra, men de har inte magin i bacon. Dessa barer gör. De är lite väl magstarkt, så inte kanske du vill äta en hel chokladkaka i ett sammanträde.Obligatoriska ingredienser:Vitt so...

Pumpa hasselnöt och kanel karamell godis barer

på grund av tid på året, jag har tänkt nyligen om recept med pumpa. Så småningom bestämde jag mig att göra en chokladkaka liknar en Snickers, men mer höst/pumpa orienterade. Dessa barer skulle ha en pumpa smaksatt nougat med hasselnötter och rostade...

Snickers Cupcakes

Oh yeah, Snickers är en av mina favorit godis barer och de förtjänar att omvandlas till en ännu mer smarriga skapelse - en cupcake, naturligtvis. Min rumskompis älskade dessa, du kan se själv.Hur som helst försöker jag lista ut vilken choklad cupcake...

Snickers Cupcake

1/2 kopp nederländska-processen kakaopulver1/2 kopp varmt vatten2 koppar alla ändamål mjöl3/4 tsk bakpulver3/4 tsk bakpulver3/4 tsk grovt salt16 msk osaltat smör--2 pinnar1,5 koppar strösocker2 stora hela ägg--rumstemperatur1 stor hela ägg äggula--ru...

Friterad Snickers

ingredienser:Snickers barerCandy pinnar (eller ätpinnar arbete)för smeten:1 1/2 dl standardmjölk2 ägg – slagen1/4 dl vegetabilisk olja1 tsk salt2 tsk socker2 tsk bakpulver1 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 kopp majsmjölvegetabilisk olja – tillräckligt f...

Candy Bar Brownies

Candy bar brownies kombinera läckra brownies och karamell, med läckra mini godis barer. Denna super Chocolaty behandla är svårt att gå upp!För femte året i rad kom trick-or-treaters inte till mitt hus :( Och för det femte året i rad hade jag en stor...

Hemgjord Snickers chokladkaka recept

Snickers godis barer är awesome, men jag ville prova att göra dem hemma utan alla stabilisatorer och tillsatser nödvändiga för en massmarknad, hylla-stabil godis bar *. Receptet är superenkelt, och gör en full kastrull med utsökt hemlagad Snickers go...

Chocolate Bar fyllda choklad Chip Cookies

upp handen om du gillar godis barer? Reese's Peanut butter cups? Nu, vad sägs om choklad chip cookies? Kombinera båda av din söta älskar genom att baka ditt godis barer i perfekt formad chocolate chip cookies. Sweet tooth Nirvana!Steg 1: Ingredienser...

Candy Bar snögubbe

detta är den sötaste presenten till lärare, medarbetare eller någon på din lista! De är så lätta att göra också!Steg 1: Förnödenheter som behövs jag köpte flera 7 uns Hershey barer, men du kan också göra dessa med Mr Goodbar eller någon stor storlek...

Candy Bar paj (för Pi-dagen)

min matte lärare berättade att för pi-dagen (3-14-14) kunde vi göra en paj och ta det in för extra kredit. Bära med mig eftersom jag glömde att ta bilder medan jag gjorde det.Också det bara kosta mig 6$ att göra så om pengarna tryter är en stor öken!...

Twix Oreo Cookie barer

I detta instructable, jag lär dig hur man gör Twix Oreo Cookie barer, dessa godis barer så super mumsig, enkel att göra och se till att imponera på dina vänner och familj. Twix barer är en av mina favorit godis, jag har en instructable om hur man gör...

Lätt och läcker S'more barer

dessa snabb, enkel s'more barer kommer att bli en hit på nästa fest, samla in, eller bara för att ha runt huset!Steg 1: Värm Värm ugnen till 350 grader fahrenheit.Steg 2: ingredienser Samla dina ingredienser. Du behöver:6 Hershey barer1 påse med mini...

Valentine's Candy Bar omslag

detta är ett enkelt sätt att täcka full storlek godis barer och dekorera dem för alla hjärtans dag. Du kan klippa alla tre storlekar av candy bar omslag från en 8 1/2 x 11 pappersark. Vi valde att använda alla hjärtans dag scrapbook papper och lägga...

Gör en godis skål Robot (med en joystick)

jag vet inte vad är fel med min Colombianskt kaffe godis. Jag tog en påse från mitt land och ville ingen äta. I office sa de att de är försiktiga med godis eftersom de är vana att se galna och konstiga godis projekt. Jag hade till främjas mitt godis...

LEGO brick formad gummy godis

i detta Instructable, jag ska visa dig hur man gör gummy godis.Jag gjorde en gjutform godis med Lego tegelstenar. Du behöver inte göra en egen form. Det finns många kommersiellt tillgängliga silikon formar, eller du kan bara hoppa över formen helt oc...