Vändbar Monster Tuque & halsduk ställabära dina känslor med dessa uttrycksfulla monster tuques & halsdukar. Jag tillverkade denna uppsättning med en brodermaskin, men liknande resultat kan uppnås (långsamt) med hand broderier eller applikationer.

För att starta, måste jag varna er att jag är kanadensiska. Eh. Som sådan, använder jag tekniskt det metriska systemet för allt. Men jag använder verkligen oavsett vilket system är lämpligt för särskilda verktyg jag använder, så jag växla mellan metriska & imperial. Ber om ursäkt.

Verkligen inte känner för sy eller brodera, men vill att utseendet? Jag antar att du kunde köpa en tuque och limma vissa googly ögon på. Eller köpa den från min butik (www.klixcreations.etsy.com). Helt ett alternativ.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Monster huvor! Hålla sig varm och ser AWESOME i kallt väder!

Monster i huven.Jag ville göra Monster huvor ett tag... det tog baranågra dagar av minusgrader att motivera mig!Alla utformade egna huvor.Vi alla kom in på roligt!Och som vanligt finns det massor av bilder! Spänne upp!Steg 1: Skissa på din idé! Att b...

✄ Vändbar LUVTRÖJA halsduk (3 modeller) ✄

jag tuff om att göra annan version av min huva halsduk, eftersom jag alltid bära det och gillar det verkligen.(Om du gillar det kan du rösta på mig i tävlingen? Tack!Steg 1: gjort! Du är klar! Du kan bära den i både färg. De är verkligen beroendefram...

Fuzzy Monster

precis i tid för Halloween denna roliga lilla varelse är lätt att göra även om en lite tidskrävande. De kan göras med olika färger och i alla olika storlekar också :)Steg 1: leveranserMaterial:Aluminiumfolie (valfritt)Skrot leraFärg (eller färger) av...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...

En rektangulär tetrahedronen

när du vet hur, detta är ett enkelt projekt - förvandlar en platt rektangulär bit papper till en full tetraedrisk solid.Steg 1: 36 av fem Det är hemligheten - behöver du en rektangulär bit papper eller ljus kort med sidor i ranson av 36:5.Det kan var...

Pussel och drakar Nybörjarguide (uppdaterad till version 8.6)

Jag passerade nyligen min 500: e dag på pussel och drakar och jag kan bara sluta inte. : DFör er inte säker är vad pussel och drakar, ta en titt på den officiella hemsidan. Det är ett pussel baserat Pokemon-ish battle spel där du bygger lag av monste...

Göra en naturlig storlek Batmobile Tumbler och Batman tema Halloween display

här är de steg för steg-instruktionerna om hur man bygger en fullskalig prop i tumlaren från Batman Begins/Dark Knight filmer. Jag har också inkluderat viss information för att göra en hela Batman tema displayen med saker som en liv stora animatronic...

UFO invasionen på Area 51-2.0

om du letar efter något av denna värld, har du kommit till rätt ställe. Detta är de stegvisa instruktionerna för att bygga din egen version av en full skala UFO invasionen på Area 51. Det är en komplett marken upp redesign, återuppbygga och omstart a...

Kul med linjal och passare - grundläggande geometriska konstruktioner.

Med förekomsten av ritprogram, jag har märkt att vissa färdigheter verkar vara bleknar bort.Detta Instructable är resultatet av en begäran * för en disposition av några av dessa färdigheter. Om du redan kan använda en linjal och kompass, detta är int...

Hur man "Marmor" Dye ganska sidenscarfar

En Fiberartsy.com handledningHåller du inte älskar en vacker, färgglad sidenscarf? Visste du att det är faktiskt mycket lätt att färga din egen? Allt du behöver är rätt verktyg och vissa grundläggande kunnande.Det finns många, många olika tekniker fö...

Några Kiting Grunderna

en massa nyttiga kite-saker jag skrivit, samlade på en plats.Steg 1: Single-Line drakar: en grundläggande ordlista.Drakflygning är en populär hobby med många ansikten: traditionella familj pass-tid; Art form. traditionella hantverk; vetenskap; extrem...

Gjutning objekt i Sugru (gör din egen stearin och metall LEGO minifigurer!)

Varför kasta i Sugru?Denna guide visar dig hur man gör en billig och enkel form av en silikon förening kallas Sugru. Från denna värmetålig mögel kan man skapa en tenn gjutning, för smycken och sådant. Även om en professionell gjutning kommer att leve...

DIY Smallpipes (membran säckpipa)

Jagf du gillar detta, glöm inte att favorit, följa oss och kolla ut oss på Facebook!Efter att ha spelat highland säckpipa för ett par år nu och har precis avslutat en kurs om underhåll, var jag mycket intresserad av att bygga min egen uppsättning rör...

3D Duck pappersmodell modell

Eftersom du har sett i några av mina senaste verk, har jag haft en trend för att skapa pappersmodeller av hotade djur. I detta Instructable, jag slags paus från trenden genom att släppa en pappersmodell av ett djur som har inte precis fara: anka.Denn...

DIY formsprutning att reparera hörlurar * uppdaterad *

stort tack för alla som röstade på mig i FIX IT-tävling. Tack vare dina röster vann jag andra pris. Det var förvånande för mig eftersom jag har aldrig vunnit något utomlands (endast lokalt) det betyder mycket för mig att jag vunnit något. Igen tack....

Hemliga Usb överstrykningspenna

En snabb 5 minuters jobb att skapa en hemlig usb penna driva.Steg 1: Hitta en lämplig pennaTa en standard highlighter; Det behöver inte nödvändigtvis vara en highlighter som det kunde vara någon skriva genomförandet som har stor nog utan laga kraft a...

PET-första hjälpen set - enkel, billig och effektiv

För några år sedan på en av de kallare nätterna i januari min fästman "och jag hittade en liten förlorade valp längs vägen. Efter att ha sökt högt och lågt för hans ägare utan lycka beslutat vi att ta honom som vår egen. Sedan dess har han varit en s...

Välkommen till djungeln - Elephant Head Papercraft

Elefanten är en mycket elegant och majestätiska varelse, trots dess enorma storlek. Tyvärr, många elefanter är olagligt pocherad för elfenben. Alltså, jag designade detta pappersmodell hyllning till utrotningshotade elefanterna. Detta vackra papper h...

Hemma Reme-te

Avvänjning enkla åkommor hemma kan vara så enkelt som att sätta på en kanna te.Det finns många sätt att kombinera vad du hittar i din egen skåp eller krydda rack som kan vida överskrider andra vanliga behandlingar effektivitet, enkelhet och överkomli...