Vegan hemgjord vit choklad kokos barerIgår, uppfann jag dessa läckra vegan hemgjord vit choklad kokos mjölk barer! Toppning är super läckra aka det är hemmagjord vegansk vit choklad & kokta cookien bas är riktigt mumsigt också! Mellan dessa 2 lager smaka du på härlig kokosmjölk med extra vanilj frön! Riktigt läcker! :)

De göra en utmärkt mat gåva också! :) En bar verkligen fylla också! Hastigt en innan du går till jobbet eller njuta av 1 eller 2 med en bra vegan café latte eller med en härlig kokos te, varför inte unna dig själv? Dessa är roliga att göra, någorlunda frisk & super mumsig också! :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör choklad kokos Bars

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Chocolate-Coconut-BarsKokos & choklad går ihop precis som sött & salt. Det är bara en smak i munnen. Detta enkla recept 4 ingrediens är bra att göra med dina barn eller ensam. Det t...

Ätlig vit choklad-kokos isbjörn på socker kub Igloo skulptur

Vintern är alltid kul med snöiga dagar. När jag var brukade liten jag tänka att sockerbitar skulle vara häftigt att göra en igloo men aldrig en gång gjorde det. Nu när jag är alla beslutat vuxit upp (fortfarande ett barn på hjärtat) jag äntligen var...

Vit choklad dekadens Bars

ingredienser:Vit choklad barer:1 c. smör, mjukt1/2 c. vit choklad, hackad4 ägg, slagen2 c. socker1-1/2 c. alla ändamål mjöl1-1/2 tsk vaniljextraktVit choklad Frosting:1/2 c. smör, mjukt1/3 c. vit choklad, hackad3 c. pulver socker2 msk tunga vispgrädd...

Hemgjord Graham kex med vit choklad Frosting

Jag kände vagt av någon anledning som graham kex var tänkta att vara en "nyttig" mat. Jag är inte säker på om det är något jag fick höra från min barndom eller en tro som innehas av samhället eller vad. Detta har alltid förvirrat mig eftersom de...

Vit choklad och kokos grädde glädje ft hallon (GF)

Om du gillar denna video och detta recept, det skulle vara grymt kul om du kunde prenumerera min YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/DarnyouglutenfoodSteg 1: Hur man1. Placera den hackade upp vit choklad i en värmetålig behållare, hetta upp gräd...

Schwarzwald Pizza med vit choklad sönder toppade

jag älskar grillning pizzor, jag typicaly knäppa en cookie blad upp sidan ner på rosten, vrid grillen upp till full blast och placera min pizza pan på toppen efter grill temp har maxade ut. Min favorit är en getost med sauterad lök och rostad vitlök....

Vegan glutenfri fig mini cheesecake barer!

Igår morse, hade jag de första 9 mogna fikon från mitt fikonträd! Så gjorde jag dessa skönheter från förra året! Nr-baka Vegan glutenfri mini fikon cheesecake barer! Du kommer att älska dem också! Kolla in dem!De göra en välsmakande mat gåva också! X...

Choklad kokos rom omfattas jordgubbar

choklad är ett måste på alla hjärtans dag! Och vem älskar inte choklad täckt jordgubbar?Denna dessert kombinerar tre smaker (choklad, kokos och jordgubbar) i små bita stora bitar som kan göras i bulk och ges till alla dina valentines i år eller bara...

Vit choklad tryfferade Nutella Cookie dyker

lätt 4-ingrediens cookie dyker för din favorit Valentines!Steg 1: ingredienser • 5 msk Nutella• 20 Oreo cookies (eller liknande - jag använde Joe-Joe's)• 10 oz vit choklad• blandade alla hjärtans dag strösselSteg 2: förfarande Lägga till cookies att...

Choklad pingvin lådor fyllda med vit choklad snöflingor

lära sig att göra din egen helt ätbar choklad pingvin rutan och fyll den med vit choklad snöflingor att ge till någon speciell. Här du görs med enkla former sätta ihop att bilda en jättesöt pingvin. Basen och locket på lådan är fast choklad medan sid...

Vit choklad ben!

Varje år när Halloween rullar runt dessa choklad täckta ben är en av de mest önskade fester i mitt hus.Lyckligtvis för mig, dessa superkul behandlar är super lätt att göra!Steg 1: Samla dina ingredienserDu behöver bara ett par saker-Kringla pinnarVit...

Vita + choklad Marble tårta

Denna kaka har sådan en underbar struktur, så att du kan klippa det tunn eller så tjock som du vill... det är fantastiskt Hursomhelst. Det innebar att serveras vanligt, men varje sockerkaka fungerar bra med antingen en hallonsås, vispad grädde och av...

Mörk choklad vit choklad bit kakor

jag älskar bakning med min brorsdotter och brorson! Du ofta laga mat med barn?Recept från Ina Garten: http://bit.ly/3LPLp0Ingredienser:1/2 pund osaltat smör i rumstemperatur1 kopp ljusbrunt socker, packade1 dl strösocker2 tsk rent vaniljextrakt2 extr...

Saltade havremjöl vit choklad kakor

jag är normalt inte en bagare. Jag har inte tålamod för exakta mått och som ett resultat, de saker jag bakar oftast hamna alltför segt, felaktigt stigande eller helt enkelt inte rätt.Men jag ska göra ett undantag för dessa cookies. Jag ska kämpa geno...

Vit choklad vispad grädde kakor: mellanmål till efterrätt

först och främst en ursäkt. Många av er undrar varför jag bad om ursäkt en kommer vara sittande tänkande "bara få till receptet" men jag känner att jag ber om ursäkt för att vara borta så länge. Det har varit månader och även om jag tvivlar på a...

Vit choklad hallon Cupcakes

Dessa är fyllda cupcakes! De är läckra och fuktig.Du kan använda din favorit vit, choklad eller citron tårta recept. Laga muffins enligt recept och cool.Steg 1:För hallon fyllning behöver du:-16 oz påse sötad frysta hallon, tinade, mosade. (Om du int...

Mini vit choklad Cheesecake

överseende enskilda vit choklad cheesecakes toppad med färska hallon och vit choklad lockar. Dessa nr-baka behandlar är en barnlek att piska upp en fancy efterrätt med kort varsel.Jag är i allmänhet ett fan av bakade cheesecakes men jag måste säga at...

Den enklaste och bästa vit choklad Bröd Pudding någonsin!

Thanksgiving har kommit och gått för i år, men planera framåt genom att hålla på att detta recept för resten av semestern. Denna rätt kan inte vara enklare! Dina vänner kommer att tigga för receptet, men tag på-åtminstone för ett bra pris. Med alla d...

Vit choklad nudlar/spaghetti

Jag älskar att skapa och presentera mat och desserter på ett unikt sätt.Denna gång var spagetti till en sweettoothI denna lilla café i Schwarzwald (Tyskland) jag råkade snubbla på en efterrätt som liknar spagetti men består av choklad. Jag var ganska...