Vegan stavat fig falla sönder!Idag, gjorde jag denna härliga vinnande vegan dinkel gingered fig falla sönder! Igen, jag hade en hel del fikon från min egen fikonträdet! Denna gång, stavat min man Peter & jag ville smaka på dem i en härlig hemmagjord falla sönder! Detta är hur vi gjorde det och vi serveras det med en varm vegan hälla vaniljsås! ;)

Recept: för 4 portioner

Ingredienser:

* För falla sönder toppning:

100 gr vit spelt mjöl

100 gr kallt, direkt från kylen, vegan smör

40 gr kokos socker

60 gr mandel flingor

* För ingefära fig fyllning:

400 gr rengöras, hejda skära av, färska fikon, varje en skära upp i 6 klyftor (vägd när skära upp)

2 tsk ingefära pulver

50 gr kokos socker

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rabarber & röda vinbär stavat falla sönder

Igår, skär jag några fina rabarber stjälkar från trädgården. Jag också hade en massa färska röda vinbär & ville skapa en härlig dessert med dem båda. Vad skulle jag göra? Jag visste direkt vad med dem att göra. Detta är vad jag skapat! Älskar du ocks...

Vegan stavat choklad chip Philadelphia cookies

Idag, har jag gjort dessa fantastiska uppfann vegan stavat choklad chip färskost cookies! Du vet, ett tag sedan, jag gjorde dessa awesome välsmakande vegan nr-baka grädde ost fig barer & hade 1 kruka med japansk (vegan, mejeri-fri & glutenfri) fär...

Tropicle falla sönder!

Detta är en härlig smulpaj med tropiska inslag! Jag uppfunnit en helt ny smulpaj recept för denna särskilda en & min älskade ananas lyser här! :) Och det är vad vi vill! :)Jag gjorde min smulpaj toppning & frukt combo några timmar aka 4 timmar inn...

Jam falla sönder

Jam sönder har en sentimental innebörd för mig. Min mor och jag brukade göra detta tillsammans när jag var barn. Dessutom är detta idag efterrätten jag bakar mest när jag träffar mina vänner. När du får stegen, är det ganska lätt och snabbt att baka...

Vegan glutenfri fig mini cheesecake barer!

Igår morse, hade jag de första 9 mogna fikon från mitt fikonträd! Så gjorde jag dessa skönheter från förra året! Nr-baka Vegan glutenfri mini fikon cheesecake barer! Du kommer att älska dem också! Kolla in dem!De göra en välsmakande mat gåva också! X...

Vegan stavat pumpa chocolate chip muffins!

I eftermiddag, jag gjorde dessa läckra lätt för att göra vegansk fullkorn dinkel pumpa choklad chips muffins! Ja! Det är rätt! Det är en munsbit, hey? Jag gjorde dem inte så söt så man kan äta dem som en härlig bärbara frukost, ett hälsosamt mellanmå...

Vegan stavat double chocolate chip cookies!

Igår gjorde jag dessa gudomliga underbara utstansade cookies! De är mycket enkla att göra! De är knapriga kakor & jag lagt hackad vegan vit choklad & hackad vegansk mjölkchoklad till allt! Så de är som himlen! ;) De är utmärkta som en härlig mat g...

Vegan stavat pecan pie!

I morse gjorde jag min första uppfann pecan pie! Jag såg många ohälsosamma recept på internet & på andra Bloggar så jag försökte göra det mycket friskare & jag tycker jag lyckats! Den enda inte så hälsosam ingrediensen här är vegan smör! ;) Detta...

Lätt Chocolate Chip Cookies som råkar vara Vegan

För en klass bakat en vegan vän tog nyligen chocolate chip cookies. När bara sentimental smulor var kvar, berättade hon klassen de var vegan. Människor såg chockad över att finna att vegan cookies kan vara så läcker. Och när jag frågade henne om rece...

Pie Crust - Vegan och Gluten-Frigテカr

När någonsin jag går till en husmanskost, det finns glutenfria och vegan kost. Oftast väljer att ta med efterrätten, jag föredrar att baka vegan och glutenfri när jag kan, hur kan du förneka någon paj! Många söta paj fyllningar redan är vegan och lät...

Vegan glutenfri trippel kokos mandel smör mjuka kakor!

Dessa gudomliga mjuka kakor är Vegan + glutenfri! De är en bra frukost, en härlig mellanmål eller en bra efterrätt! De är också fina med lite god kokos te på sidan: dubbel yum! De gör också ett utmärkt mat gåva, alla fint insvept!Jag försäkra er om a...

Hur man gör den bästa Vegan burgaren

Veganska hamburgare är enhörningar av världens mat: lätt att göra, kan anpassas till din smak och läckra. Nyckeln till att göra den bästa vegan-burgaren är att fokusera på att skapa en rejäl, smakrika patty, snarare än att försöka imitera en kött pat...

Vegan blackberry karamell nougat barer

Idag har uppfunnit jag dessa läckra skönheter! :) De är mycket beroendeframkallande, rå, vegan, glutenfri läckra fantastiska frys barer! Ååh Ja, kolla in dem! ;)Dessa är de bästa raw barer jag har någonsin uppfunnits än mindre gjort! :) De är fantast...

Yiayia's Soutzoukia (grekiska '' köttbullar '' i tomatsås) traditionell grekisk mat men Vegan!

Om du har varit i Grekland du säkert har försökt det grekiska köket också, speciellt om du besökte en av de traditionella '' tavernan"i Aten eller i vissa grekiska ön.Ordet '' soutzouki'' (på grekiska '' σουτζούκι'') kommer från det turkiska ordet ''...

Uppdrag Fig & choklad Bonbons

min Fig & choklad Bonbon visar upp en teknik för att använda en cake ball blandning som godis fyllningar. Detta är något jag försökte först förra alla hjärtans dag med bra resultat. Receptet här är använda några färdiga och redo för att göra ingredie...

Vegan Red Velvet Cake

detta stegvisa instructable för vegan red velvet cake är en läcker alternativ för traditionell röd sammet tårta. Om du är laktos intolerant, vegan, eller vet någon som är antingen, är detta recept perfekt. Och medan ovanligt, detta recept är nästan l...

Hur man gör en kolfiber telefon fall

IntroduktionI behov av ett starkt, hållbart och skyddande telefon fall? Inte leta längre! Denna handledning kommer att berätta allt du behöver veta om hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber kompositer blir ett ledande material i olika br...

Duct Tape Gaming objekt bärare (kort fall)

frustrerad med tunn kort fall falla sönder i min ryggsäck, jag byggde min egen ut ur den handyman hemliga vapen - silvertejp. Jag blev inspirerad, efter att ha läst icanryme2002's duct tape spelkort fall instructable, att kasta mitt eget tillsammans....

Lätt Vegan limabönor från Scratch

när jag gör limabönor, jag gillar att göra en riktigt stor sats. De fryser mycket väl så oroa dig inte om du överdriva. Jag börjar med 3 till 4 pounds av torkade limabönor. Jag skölja dem, lägg dem i en gryta och täck med fyra eller 5 inches av vatte...