Hemgjorda grönkål markervad vill du göra en fin, snöig vinterdag? Vad sägs om att göra några kryddiga, krispig grönkål marker att hålla dig varm?

Vad du behöver:
Grönkål (jag använder fancy grönkål här, som jag tycker fungerar bäst, men någon kommer att fungera)
Olivolja
Ost (jag använder riven parmesan eller riven blandningar)
Kryddor efter smak (jag använder cayennepeppar (röd), spiskummin, chilipulver, paprika, och svartpeppar)

Stor blandning skål (s)
Bakplåtar
Bakplåtspapper
Ugn

Se Steg
Relaterade Ämnen

Svart valnöt skörd & bearbetning

När hösten närmar sig i vårt område i nordöstra Oklahoma, börjar många av våra träd sprida sina grödor, släppa nötter under träd, trädgård, trädgård, buskar, och även på en tillfällig intet ont anande mänskliga nedanför trädet. Vårt hus var tyvärr pl...

CNC plåt markör/gravör - hemgjord bifogade

Min historia:Automation är lite fascinerande för mig och jag är aktiv på flera cnc forum. Nyligen att lägga plattan markör till maskiner har varit heta sak att göra. (De av er som inte känner till plattan märkningen, det i huvudsak ritning/gravyr på...

Hemgjord moderna DIY Pipe kaffebryggare

detta är det andra avsnittet av vår "CoffeeScapes"-serie som har olika sätt att göra de saker som gör vårt kaffe. Denna Häll över kaffemaskin är tillverkad av en kort bit av 2 x 6, några 3/8" diameter järnrör och en glastratt.Steg 1: Levera...

Hemgjord ost och cider Tryck

här är hur jag byggde min egen kombination cider och ost press. Efter en stor äpple skörd i år blev jag inspirerad att få min egen cider press. Dock efter prissättning en och se att de kostar exakt en arm och ett ben att köpa började jag tänka om att...

Hemgjord moderna DIY konkreta eldgrop

Denna moderna konkreta eldgrop kan byggas under en enda helg och är en stor knutpunkt för utomhus underhållande. Detta är inte ett svårt projekt, men det är tidskrävande och labor intensiv. Konkreta eldstäder och brand gropar bör byggas noggrant. När...

DIY / hemgjord Danmoi inspirerad metal Jude harpa - Material

Juden harpor jag byggt är baserade på en dan moi design. Dessa hemmagjord versioner är inte lika bra som den dan moi de, "ljud" är inte långvariga, och harpa är inte lika stel som en mässing en (ersätter tungan i sin optimala position kan ta lit...

Hemgjord pil och båge

Material som krävs förToalettpapper Tube -1Bambu spett - 2 till 3 (eller enligt krav)Gummiband (töjbart) - 1Färgade papper - 1 till 2 (eller enligt krav)Tuggummi - 1Sax - 1Cottons - liteCello tape -1Hemgjord pil och båge är helt ofarligt för barn att...

En hemgjord trä Gasifier som håller dig med ström efter rutnät misslyckas

Efter April 27, 2011 utbrott av tromber i delstaten Alabama var halv en miljon TVA kunder utan elektrisk ström i upp till fem dagar. Jag har bott i regionen i större delen av mitt liv, och detta var i särklass den längsta tidsperioden utan makt som j...

Hemgjord ljussabel

Min hemgjorda ljussabel mål är att vara den billigaste, mest realistiska ljussabel som du kan göra hemma. Jag fick ett projekt kallat geni projektet. Du kan göra vad du ville! På tiden hade jag såg bara den nya star wars-filmen och tänkte varför inte...

Tostada marker

När jag var i Kalifornien min favorit mexikansk mat var en bra tostada, men när jag kom hem jag kunde inte hitta dem någonstans så jag gjorde min egen. Tostadas var mycket arbete, så småningom jag gjort tostada chips! Tostada pålägg på en bricka med...

Hemgjord Modern DIY utomhus soffa

Moderna utomhus soffor kan vara ganska dyra. Jag gjorde detta kraftiga DIY soffa från fast trä 4x8s, 2x8s, utomhus soffa kuddar från IKEA och grå Minwax trä fläcken för en snygg finish.Steg 1: Leveranser + verktyg4 × 8: or + 2x8sL-fästenLag-gruppen s...

Hemgjord moderna DIY konferensbord

Jag var comissioned göras denna konferensbord för en startup som kallas Yoshirt. Jag använde vinkel järn för att binda 2x6s i en robust massivt trä bordsskiva, fällbara metall sawhorses som ben och wired 4 förlängningskablar på undersidan för laddsta...

Hemgjord moderna DIY Xmas Tree

Mina vänner på The Home Depot bad mig att designa ett holiday tree projekt av plywood som en del av deras DIY workshop program. Jag ville designa ett träd som kan fungera såväl utanför som gården prydnad eller insidan som en återanvändbar Xmas träd....

Hemgjord Graham kex med vit choklad Frosting

Jag kände vagt av någon anledning som graham kex var tänkta att vara en "nyttig" mat. Jag är inte säker på om det är något jag fick höra från min barndom eller en tro som innehas av samhället eller vad. Detta har alltid förvirrat mig eftersom de...

DIY hemgjord CD fan med batteri och motor

Ett av de problem som många av oss lider är strömavbrottet dock, det finns många lösningar, sak är vi behöver är pengarna att köpa en invertor och ge en bestämmelse för anslutningen. Var och en av oss gillar att uppfinna saker. Kan vi använda gamla o...

Hemgjord Assorted Candy Box

Jag verkar alltid ha en aldrig sinande lista av behandlar jag vill prova runt helgdagar men aldrig hitta tid. I år bestämde jag mig tidigt att göra tid för det genom att införliva dem som gåvor. Att vara neurotiska ungen jag jag klev upp ett pinnhål...

Pocket ukulele - hemgjorda Sopranino Ukulele från skrot trä

hur man gör en ficka storlek hemgjorda Sopranino Ukulele från en planka från frakt pall.Först hitta en träbit straitish Knut freeish ca 3 och en halv inches bred (90 mm) eller mer och en halv tum tjock eller mer och cirka 14 inches lång eller mer. Ja...

Hemgjord Bow dragsko

att göra hemlagad bow dragsko är roligt och det också kan spara pengar från att köpa en helt ny. Jag kommer att visa dig hur man gör hemgjord bow dragsko steg för steg.Steg 1: leveranser Sy sträng eller hushåll garnTändarePoly sträng eller jute garnM...

Hemgjord Glass Cleaner recept

Fakta: Jag har en känslig sniffer. Detta gör med ammoniak baserat fönsterputsare en tuff gå. Det är därför jag blev så glad att finna att en naturlig hemlagad glass renare fungerar precis lika bra (om inte bättre) än de kommersiella grejer. OCH det ä...