Låg fett klibbigt datum cupcakesså, för denna vackra låg fett recept behöver du:

1/2 kopp urkärnade datum
3/4 kokande vatten
1 tsk bicarb soda
1 kopp självjäsande mjöl
1/4 dl råsocker
1/2 vaniljextrakt
1/8 bakning makt
1 ägg
1/4 låg fetthalt mjölk

Låt oss få det igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pythagoras's Pi Sweet Pie

denna paj är rent ut sagt syndigt! Det är en grekisk inspirerad paj med lager av söta godhet! Börjar med ett lager av kokos, kanel, muskot, klibbigt datum och valnötter! Nästa är en mumsig lager av vaniljsås.. .och slutligen ett flagnande lager av ph...

Kost-vänlig Cupcakes (Low Carb, nr tillsats av socker, fett gratis)

Cupcakes och muffins är underbara godsaker, men när du är på en diet, se sidan Instructables fylld med cupcake recept kan vara plågsam.Personligen, jag gillar att spela med recept och göra diet-vänliga versioner av de livsmedel som jag saknar när jag...

Låg fett Zebra Cupcakes

INGREDIENSER: 2 koppar rot öl 1 dl osötat kakaopulver 4 tbls. smör 4 tbls. äppelmos 3/4 kopp vitt socker 1/2 kopp farinsocker 2 koppar mjöl 1 1/4 tsk bakpulver 1 tsk salt 2 stora äggVägbeskrivning: Värm ugnen till 325 grader. Lagt 24 papper liners cu...

"Söta kinder" - Baby face mini cupcakes med Marshmallow Fondant.

jag nyligen inspirerades av årets cake decorating contest och beslutade att undersöka konsten att dekorera med Fondant och Gumpaste. Om det är något som kommer att inspirera dig, vänligen uppmuntras genom det faktum att jag har aldrig gjort detta inn...

Blodiga glaskross godis Cupcakes för Halloween

blodiga glaskross godis Cupcakes för HalloweenDetta är bäst som ett 2 dagars projekt för kylning och futzing. Det tar några timmar att rätt. Du kan spara tid köper muffins och isbildning, men godis glaset måste du göra (men det är verkligen kul) kemi...

Gift Apple Cupcakes

för en baka försäljning jag ville göra något annorlunda då din normala cupcake, så jag gjorde gift äpplen.Sedan dess är inte till stor med bakning men jag älskar att dekorera jag använt en box kaka mix och köpta isbildning. Emellertid kan du göra din...

Datum och ricotta fyllda bacon skålar

jag ville göra ricotta fyllda datum inlindad i bacon men jag kunde inte hitta hela datum i affären, så jag kom med detta alternativ. Jag tror jag kanske även gillar det mer än originalet! De är bedårande och läcker!Steg 1: ingredienser De ingrediense...

Aprikos & mandel Cupcakes

jag älskar cupcakes. Vad är inte för att tycka om cupcakes, verkligen. Till skillnad från en tårta, kan var och en dekoreras olikt. Varje cupcake kan dekoreras till refelct en stämning, ett tema eller ens en mängd barn. Detta recept är från "Vilda om...

April Fool's Day Cupcakes!

Detta var den bästa April Fool's day överraskning!Jag fick alla!Cupcakes!Steg 1: Köttfärslimpa cupcakes! Okej,Cupcakes är faktiskt köttfärslimpa!Även om det verkade ganska uppenbart för mig, jag bara sa till familjen att komma på cupcakes... och inga...

BBQ chili räkor Cupcakes

Aussies älskar att laga mat räkor på barbie eller så vi får höra. Detta instructable förevigar denna myt. Dessa välsmakande cupcakes smakade bra och var verkligen lätt att göra, trots att TBLBITST (den bästa ser brunett i den södra Tablelands) var ga...

Sockerkulör fyllda kladdiga choklad cupcakes med choklad glasyr och bacon bitar

jag fick en idé i mitt sinne ett tag. Jag älskar dessa choklad täckt karameller med havssalt, bacon går bra med choklad (jag menar, vad går inte med bacon?) och jag älskar att göra cupcakes så jag kom med idén att kombinera allt detta i en awesome re...

Chili choklad kaffe Cupcakes

kombination av chili och choklad är ganska mycket en no brainer, och det finns inget gulligare sätt att tjäna saker än i cupcake form.Tillsats av kaffe, inspirerad av några fantastiska Devonian choklad en vän hittade, lägger till en rik, bitter djup...

Klassiska choklad Cupcakes

detta är ett enkelt recept på klassiska choklad cupcakes, rika och en bitter söt, lttle med riktig choklad och toppad med en dekadent fudge isbildning.Steg 1: Ingredienser och utrustning Gör 6 stora eller 12 små muffinsFör choklad cupcakes:125 g chok...

Clone Trooper Cupcakes

min son 5 år gamla födelsedagsfest, han ville kombinera sina två favorit saker, "Phineas & Ferb" och "Star Wars" . Intressant kombination, nr? För avsnittet Clone Wars födelsedagsfest kom vi upp med idén för upp och ner clone troop...

Kackerlacka Cupcakes

jag fick idén att göra dessa från boken vad är nytt, Cupcake? De gjordes från kaka mix, glasyr, karamell, datum, cornflakes, och M & MSSteg 1: Ta din mini cupcakes och frost dem med choklad glasyr.Steg 2: Mikrovågsugn ca 6 karameller i taget i ca 10...

Konstant kommentar te Cupcake med tepåse ordspråk

Jag ville göra en av dessa Super trendiga tea cupcakes - men jag ville göra det på mitt sätt! Jag gillar konstant kommentar te - ett svart te smaksatt med apelsin och kryddnejlika, så det var min utgångspunktSteg 1: Gör muffins1) Värm ugnen till 325...

Cupcake flaggor!

Cupcakes är den nya heta trenden på bröllop. Men de behöver inte vara tråkigt! Berätta för världen att du är gifta och du spel denna cupcake du och din make!Steg 1: Designa flaggorDessa flaggor är utformade i Excel. De flesta av min designarbete görs...

Cupcake fruktglass

jag är inte en stor tårta eller cupcake fan, men jag älskar glassar, så jag tänkte uppgradera och ta reda på hur smaken skulle vara! Det var ganska bra, och min man gav mig det roligaste recension! Han äter sin och jag gick av, han såg upp riktigt sn...

Lätt kli Muffins i Mini Cupcake Maker

mini Cupcake maker är perfekt för små hushåll. Här är mitt recept för att göra muffins mini för frukost.1/4 kopp muffin mix = 1 portion1/8 kopp egg beaters1/8 kopp vatten1/8 kopp kli2 eller 3 datumspray oljamini muffinsformar i papper.Värme cupcake m...