Arduino & sony ericsson: gsm sköld hackaHej! Ett tag sedan jag ville fjärråtkomst till min arduino för att styra I/O pins, jag gillade verkligen arduino GSM sköld eftersom det skulle tillåta mig att kontrollera min arduino från var som helst i världen. Men sådan en sköld tyvärr kommer inte billigt. Jag hittade några guider på internet om hur du skickar ett sms med en arduino och en sony ericsson-telefon men jag kunde inte hitta en att läsa ett inkommande sms och det är precis vad jag ville. Så jag skulle kunna kontrollera stift min arduino och dess I/O från var som helst i världen! Det tog mig lite tid men tänkte ut ett sätt! Och det bästa: en gammal sony ericsson inte kostar nära som mycket som en dyr GSM sköld! Jag hittade även en bara liggandes hemma! Men det är lite mer komplicerat men om du följer mina steg bälg du borde bli böter ;-) Låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino & sony ericsson: gsm sköld hack2

Hej! För ett tag sedan skrev jag en instructable om hur du använder en gammal sony ericsson med arduino att läsa ett inkommande sms och utför en åtgärd beroende på innehåll av meddelandet (länk). Eller helt enkelt visas i videon i den instructable: L...

Ändra Sony Ericsson MPS-70 högtalare till USB-högtalare

i denna snabba video, jag ger en steg för steg guide om hur man konvertera Sony Ericsson MPS-70 talare (som är exklusivt för Ericsson telefoner) in i USB-högtalare som kan arbeta med någon laptop eller dator....

Med hjälp av din Bluetooth aktiverat Sony Ericsson telefon till kontroll din dator

jag har läst på instructables ett tag nu, och jag har alltid velat göra några av de saker att folk har skrev om, men har funnit mig själv titta på saker som är svåra att göra eftersom de är verkligen svårt att göra, eller det som krävs är svåra att f...

Hem automationssystem använder Arduino och SIM900 GSM modul

Hej du! Som jag har nästan avslutat mina studier på Lunds tekniska högskola, jag var tvungen att göra ett examensarbete och min tanke var att göra en häpnadsväckande sak (jag vet att det roliga: D) att visa alla att jag är en bra prototyp maker och j...

Arduino PIR motion GSM larm

När HCSR501 rörelse sensoren upptäcker rörelse, skicka arduino en röding med bluetooth (HC05/06) till android-telefon.När android fick röding "1" från arduino, ringa ett samtal till din telefon.Android-telefon kan gömma någonstans i spänna av ar...

Sony Ericsson USB-HUBB

göra en USB-hubb för dig se telefonernaSteg 1: Saker du behöverhar inte fått en bild för detta steg men du behöver:en LEDSE telefon2-läges brytareSE usb-datakabelbostäder för alltSteg 2: Klippa ledning skära din datakabel och band 4 trådar inutiSteg...

Ny antenn för Sony Ericsson GC83 trådlösa nätverkskort

göra en ny antenn att ersätta den jag säker på att du har brutit inuti ditt kort. Här kommer inte att bryta och kostar inte $30. Ledsen för den crappy bilder.Steg 1: Ta bort och ta isär kort Ta kort ur din bärbara dator och ta bort SIM-kortet. Använd...

GSM Arduino ickesparande Relay

Hej och Välkommen till min första instructable. Jag hoppas det har ok alla!Hur som helst, detta instructable handlar om att göra en grundläggande GSM låsning relä.Idén är enkel nog, telefonen ringde, och produktionen är påslagen, telefonen ringt igen...

Arduino GSM sköld

detta är en mycket låg kostnad och enkel Arduino GSM och GPRS sköld. Vi använder modulen SIMCom SIM900 . Det är den billigare modul nu avalaible i marknaden. Modulen är inte enkelt att montera av en hobbyst, så vi använder den Breakboard TDGGSM_900 s...

USB-drivna kamera / Canon PowerShot ELPH batteri hacka

Denna kort tutorial förklarar hur till hacka en Canon PowerShot batteri för att driva kameran från en extern 5V batteri eller en USB-nätadapter. Dessa punkt och skjuta kameror från Canon är ganska cool, särskilt när hackat med CHDK firmware att utöka...

Sony BlueTooth HBH-DS200 reparation

Liksom min andra Instructable hade jag denna gadget för en liten stund. Jag lägger det åt sidan, oanvända för ungefär ett år. Jag beslutade att använda den igen på en flygning och fann att när jag kopplat in min hörlurar i anslutningen var knapphändi...

RC sändare till USB-spelkontroll med Arduino

Varför ska jag göra detta?När det gäller att flyga RC flygplan med hjälp av en simulator kan vara ett bra sätt att finslipa dina färdigheter under lågsäsongen eller ens förbereda för din första flygning. Den stora nackdelen att med hjälp av simulator...

Version 2.0 Arduino kontrollerad bil Tracking System baserade på SMS-

detta system är uppgraderad version av tidigare projekt...Du kommer att kunna spåra din bil när du har skapat detta system,du kommer att kalla enheten då den skickar du ett sms som innehåller LAT, LON och Google Map länk för bara en touch att se var...

Apple ipod hörlurar hacka

Jo jag vet de flesta människor på webben har klaga på apple ipod touch hörlursuttag. Skälet till att folk klagar på är att endast apple hörlurar arbete. I detta instructable kommer jag visa hur man knäcker en adaptersladden lager apple hörlurar. Dett...

Mind-kontrollerade trafikljus använder Arduino och MindFlex

Hej alla, detta är min första instructable. Idag kommer jag visa dig hur man gör en enkel trafikljus kontrolleras av dina hjärnvågor med hjälp av EEGEN leksaken MindFlex. Detta är en mycket enkel och grundläggande projekt, men användningsområdena Min...

Lära sig att programmera en arduino - fotocell

Hi det! Idag kommer jag att tala om hur en fotocell med programmering, men först måste vi bröd ombord alla komponenter till rätt ställen. så som bilden nedan, eller köp fotocell kit från Aarons Robotics och läsa manualen i paketet.Här är vadHur göra...

Dataöverföring av icke-internet ansluten solvärmesystem med Arduino, PHP och MySQL

BeskrivningSyftet med denna arduino projekt är att förvärva och överföra data via GSM-nätet. Fördelen är att kunna samla in data (till exempel övervakning av en sol anläggning) även om det finns ingen svårt kabelansluten Internetanslutning.Detta är h...

Arduino kontrollerade automatiska mörkar med Web UI

detta instructable är en utförlig guide om hur man bygger en automatisk kontrollant för att köra en motor som kan fungera öppna och stänga mörkar. Styrenheten kan mörkarna att öppna och stänga baserat på ett schema, rumstemperatur och ut dörren lumin...

16 * 2 LCD-Tester - orm (min 1: a Arduino projekt)

Jag började experimentera med Arduino efter att ha gått en föreläsning av Sarah Wiseman på Royal Institution (Ri) i London. Jag har spelat med RFID-läsare, lysdioder, etc. med varierande framgång - men beslutade, som ett resultat, att vad jag verklig...