Bakade hemmagjord gnocchi med skinka, purjolök, svamp & ostdetta recept är en riktig komfort mat maträtt - full av härliga hemlagade kroppkakor med en sås som är avsedda för att fungera med det - skinka, purjolök, svamp och ost.. .Hur kan du gå fel?! Detta skulle vara bra också med några vissna spenat, karamelliserad lök, bacon...

Gnocchi förvånade mig vid hur lätt de var - OK, så det fanns några klumpar i mäsken och
presentationen är inte min starka sida (som bilderna kommer att visa sig)... men trots detta var de läckra, ljus och riktigt lätt att göra.

Det är verkligen värt mödan att göra gnocchi er själva - men om du inte vill att en butik köpte färdiga-pack kommer att göra fint i detta recept.

Följande recept gör nog för 4 personer

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemmagjord klocka med Arduino

Idag kommer jag visa dig hur man gör en hemmagjord klocka med en Arduino!Steg 1: Material + inställningar för ArduinoMaterial--SMA420564 sju Segment display-Vid minst 12 Sunfounder startkablar-Arduino Uno-Bredboard-2 knappar-2 220 Ohm motstånd-Källan...

Gnocchi med Castelmagno ost recept

Den mest populära potatis Gnocchi recept som har Castelmagno ost bland dess ingredienser är ett typiskt recept från köket i Occitania. Castelmagno ost är en Piemontes mest unika och uppskattade ost och används också i många Piemonte rätter.Läs detta...

Hemgjord bakad kyckling Nuggests med särskilda dippsåser för datum natt middagar

Detta instructable var en av tre recept som jag gjort för den senaste tävlingen. Jag ville skapa tre olika förrätter för två, med en hel kyckling. Jag gjorde Feta Brined rostad kyckling, bakad kyckling Nuggets med särskilda dippsåser och en soppa bas...

Montreal Bakad kycklingbröst med Couscous

en mycket öm, Montreal Bakad kycklingbröst med Couscous som är superenkel att göra.Prep tid: 10-15 minuter.Bakning tid: 45 minuterSteg 1: Ingredienser:Kyckling:3-5 benfria kycklingbröstMontreal kyckling krydda (Grill kompisar)Italienska smaksättningS...

Polenta gnocchi med Super grön florentinska sås! (och det är gluten fri och vegetarisk också!)

En bra vinter uppvärmning recept - polenta gnocchi med en vattenkrasse, spenat och raket florentinska sås alla toppad med parmesan - stor som en vegetarisk viktigaste måltid eller en sida skålen med en rejäl gryta eller gryta.Inspirerad av gnocchi Ro...

Kryddig fyrbäddsrum ingefära muffins med ingefära grädde ost grädde

detta recept är klibbig, söt och kryddig och bara vad jag gillar i en ingefära kaka. Det är anpassade från "hur man lagar perfekt ingefära tårta". Ingefära grädde ost är mina egna tillägg och jag finner det tillför en annan kryddig, krämig lager...

Penne Pasta med Kabocha Squash och Mascarpone ost

vad ger denna makaroner och ost denna vackra färg och krämig konsistens? Inte cheddar. Squash ger skålen textur, intensitet, och touch av söt.Den minsta klick mascarpone ost, bara tillräckligt för en matsked per person, lånar en smörig finish. Det är...

Conchigliette med bacon, purjolök och svamp

Ett foto receptHär en inspirerad av Gordon Ramsay...

Derby Sage makaroner och ost med skinka

nu vet vi alla makaroner och ost är komfort mat, men för en sann stick-till-din-revbensspjäll gryta detta recept passar räkningen! Makaroner och ost med rejäl skinka och spenat, toppad med parmesanost och bakade så det översta lagret blir lite krispi...

Gluten fri Gnocchi med tomat buljong

när jag jobbar hemifrån, jag gillar att ha en trevlig middag klar för resten av min housematesna när de kommer hem från jobbet. De begärde gnocci, som jag var nervös över eftersom jag hade aldrig gjort det förut, men det visade sig vara relativt enke...

Cheesy blomkål soppa med skinka

Min mamma brukade göra denna soppa för mig och mina systrar, vi alltid älskat den.Bilden visar min favorit sätt att göra det, med broccoli och blomkål.Du kan använda någon ost du vill ha, men jag föredrar Velveeta.Steg 1: ingredienser1 huvud blomkål....

ÄDELOST FYLLDA av kyckling bröst SJUDA i vitt vin med VÅRLÖK & svamp

Detta är en ganska snabb måltid med en lång titel! Även om jag inte tid att förbereda ingredienserna, tog det inte lång tid att stoppa kycklingbröstet och skiva upp några anbud vårlök och svamp. Efter det tog det bara ca 22 minuter till cook.everythi...

Gluten fri Gnocchi med get ostsås och grönsaker

jag kunde inte tro min lycka när jag hittade gluten fri gnocchi, av ett företag som heter Delallo, i butiken denna vecka. Detta är en av de italienska livsmedel jag missade ofta efter att ha gått fri gluten. Detta recept är mycket mångsidig, så känn...

Hemmagjord raket med raketbränsle och motor

jag verkligen gillar och njut av estes raket, och jag beslöt att göra en själv.Jag gjorde också tanka och motorn. Alla är gjorda av material kan du enkelt få tag på eller har även på ditt hus just nu.De kan gå upp till 300 m (1000 ft) på detta bränsl...

Gör dig själv en hemmagjord klocka med termometer med ATMEGA128

i detta steg för steg jag vill dela mitt experiment med ATMEGA128 timer och avbryta med DS1307 och NTC för att Visa hemmagjord klocka och termometer.Det visar timme, minut, sekund, veckodag, dag i månad och år, månad, och temperaturen i CelsiusNjut a...

Cikoria med skinka och ost av Lemuel Schoonderwoerd

Steg 1: Steg 1 Samla ingredienserna: cikoria, ost, skinka, riven ost och smörSteg 2: Steg 2 Skär bitter pekar av witloofcikoriaSteg 3: Steg 3 Laga witloofcikoria i vatten med lite salt nästan kokta och sedan rinna av cikoria bladenSteg 4: Steg 4Wrap...

Pumpa Gnocchi med tomatsås oliv

mycket lätt att göra vegansk pumpa gnocchi (dumpling-italiensk pasta) med en grönsak tomatsås.Steg 1: Gör degen! För att göra dessa gnocchi, du behöver1 1/2 koppar kyls, kokta, smidigt mosade pumpa eller squash (jag använde Kabocha)1 kopp mjöl (ca.)1...

Gnocchi med Gorgonzola och gräddsås

detta är en mycket snabb, lätt och näringsrik huvudmåltid maträtt. Servera med nybakat bröd och en enkel sallad också om du vill lägga till i din "5-en-dag".Gnocchi är italienska kroppkakor som tillagas i kokande vatten precis som pasta. Om gnoc...

Hemmagjord bodyscrub med ekologisk lavendel honung

Detta hemlagad organ skrubba har blivit ett nödvändigt steg för mig och min dåligt vårdas hud. Som hudvårdsprodukter är nu en lyx för mig på grund av både tid och pengar, som så småningom tog en vägtull på min hud utseende och kvalitet. Jag har nylig...