Cheesy blomkål soppa med skinka
Min mamma brukade göra denna soppa för mig och mina systrar, vi alltid älskat den.
Bilden visar min favorit sätt att göra det, med broccoli och blomkål.
Du kan använda någon ost du vill ha, men jag föredrar Velveeta.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Paleo "Cheesy" blomkål soppa

jag gjorde thanksgiving middag för min familj och var super spännande att komma över den nedan recept! Jag började paleo diet för en tid sedan och älskar känslan det ger mig. All energi som hjälper mig att hänga med min munchkin. Som ni kan se recept...

Wisconsin blomkål soppa

jag fick en chef för blomkål från co-op här förra veckan och bestämde en bra användning av det skulle vara Wisconsin blomkål soppa. Har du provat det? Det serveras på Café Zupas, en favorit restaurang till mig och yum - du kommer att älska det!Inte v...

Kyld gurka-Coconut soppa (med samla erfarenhet)

Här har jag gjort kylda gurka - Coconut soppa med kalk. Underbart uppfriskande recept för det varma vädret. Detta recept är extremt lätt att förbereda och läckra också. Gurka och kokos med kalk är ett måste försöka kombination.Min är Kerala, som är e...

Kall vattenmelon & tomat soppa med fårost, oliver och körvel

i dessa varma sommarmånaderna en varm måltid bara inte rätt sak.så vattenmelon tävlingen kom som en bra ursäkt att prova något nytt och jag gjorde denna super utsökt vattenmelon och tomatsoppa. det uppfriskande, ljus och fruktig och åtföljs av krispi...

Grädde med sparris soppa med Bleu ost och pekannötter

Grädde av sparris soppa tar en klassisk våren bondens marknad hitta och omvandlar den till en komfort mat. Bleu ost och pekannötter komplimang mellow sparris, att föra ut sin krämig konsistens när blandas. Generösa mängder grädde sammanföra skålen.Gr...

Ryktade morot & Corainder soppa med ett pocherat ägg

Denna lätt och frisk soppa är perfekt för dem som försöker att hålla friska. Denna tjocka rejäl soppa soppa är bra starter för nästan varje måltid, och har en underbar smörig smak punch, som gör att dina gäster hålla be om mer.Detta recept är vegetar...

Lätt recept för cheesy bröd pinnar med kummin. (Saleuri cu brânză)

Vintern kommer att vara här snart, och detta innebär att vi kommer att spendera mer tid inomhus.Och få saker är bättre och mer avkopplande än bakning på de långa vinterkvällar.I detta instructable lär du dig ett mycket enkelt recept på en läcker rumä...

Kryddig pumpa soppa med Bacon och kryddig stekt kikärter

Min pojkvän har aldrig ätit någon form av squash (pumpa ingår) i en välsmakande maträtt. Han förbereder alltid mig läckra måltider--en hel del av dem oplanerade och utan ett recept, helt enkelt genom att titta i kylskåpet och vårt skafferi och bara k...

Derby Sage makaroner och ost med skinka

nu vet vi alla makaroner och ost är komfort mat, men för en sann stick-till-din-revbensspjäll gryta detta recept passar räkningen! Makaroner och ost med rejäl skinka och spenat, toppad med parmesanost och bakade så det översta lagret blir lite krispi...

Broccoli soppa med getost

Detta är en mycket enkel broccoli recept. Du ska bara snabbt koka broccoli och sedan blanda den i vatten det kokades det. Matlagning broccoli snabbt kommer att hålla alla smaker inuti broccoli och lägga till vatten det var kokt i kommer att hålla nat...

Butternut squash soppa med tillbehör!

Vad bättre sätt för att fira den första snöfall av året i Whitehorse än att mysigt upp med en fin soppa?Butternut squash soppa är min absoluta favorit, här är min beprövade recept.Steg 1: ingredienser Min soppa är aldrig samma två gånger - men min gr...

Cajun Style färsk pumpa soppa med Bacon

prova något annorlunda för semester, denna Cajun style pumpa soppa är gjord med färsk pumpa puré.Starta en ny semester tradition, göra detta till din nya signatur maträtt-ingen behöver veta hur snabbt och enkelt det är att göra.Detta är inte din morm...

Chilli nötkött soppa med Pasta snäckor

min mamma brukade göra oss denna billiga, fyllning och kryddig soppa ganska regelbundet. Jag nu använda den som en snabb middag på en kall kväll eller en värmande lättare lunch.Jag kommer faktiskt inte ihåg hennes exakta recept, men det är alltid tre...

Kryddad Butternut Squash soppa med krispiga kryddat lök

Det finns så många soppor som är lätt att göra hemma och hemgjord är miljoner gånger bättre än en butik köpte tin någon dag.Denna kryddad butternut squash soppa är så lätt att göra och lite annorlunda till din dagliga recept med tillägg av ett stänk...

Mormors soppa (med tips)

Jag har inte någon talang för matlagning. Faktiskt, jag suger på att laga mat. Och jag gillar inte matlagning. Men en dag... Jag besökte min mormor. Hon var chockad att lära jag hade ingen aning om matlagning. Hon sa: "du har lite ledig tid framåt? S...

Bakade hemmagjord gnocchi med skinka, purjolök, svamp & ost

detta recept är en riktig komfort mat maträtt - full av härliga hemlagade kroppkakor med en sås som är avsedda för att fungera med det - skinka, purjolök, svamp och ost.. .Hur kan du gå fel?! Detta skulle vara bra också med några vissna spenat, karam...

Toskanska soppa med röda potatis, italiensk korv & Kale

detta är min ta på en kopia katt recept till Olive Garden Zuppa Toscana soppa. Det är läckra och rejäl och detta recept gör en stor ole gryta med det, så var beredd på att ha kvar overs såvida du matar en folkmassa.Potatisen tenderar att njuta mycket...

Cikoria med skinka och ost av Lemuel Schoonderwoerd

Steg 1: Steg 1 Samla ingredienserna: cikoria, ost, skinka, riven ost och smörSteg 2: Steg 2 Skär bitter pekar av witloofcikoriaSteg 3: Steg 3 Laga witloofcikoria i vatten med lite salt nästan kokta och sedan rinna av cikoria bladenSteg 4: Steg 4Wrap...

Blomkål baka med getmjölk ost & parmaskinka

Denna maträtt var ursprungligen tänkt att vara enhelt annan maträtt! Men jag är säker på att du vet att ibland saker gå annorlunda än planerat, särskilt i köket.Så för några månader sedan jag var på väg att göra vissa blomkål färsbiffar. Jag försökte...