Barnen leker tabellDetta är en ganska sund instructable för en barn spela tabell. Hela fungerar också som en fin lightsource i våra vardagsrum för när vi behöver den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Barnen leka tabell gjord av ett gammalt soffbord.

Jag hade en gammal glas toppad soffbord som saknade glaset och snarare än att kasta bort ett robust bord på hjul jag gav det en ny topp och skapat en plats för min dotter att spela.Steg 1: Gamla soffbordDetta Instructable visar hur jag byggde en spel...

Soffbord förvandlas till en barnen Chalkboard tabell

Detta instructable visar hur min fru blev en $5,00 yardsale soffbord till en play tabell för våra barn. Ärligt talat var jag mycket skeptisk till detta! Jag var positivt överraskad med resultatet!Steg 1: Material som behövs... 1 - gamla soffbord2 - s...

Miniatyr hamnen med Lego kranar

Vi hade ett kul litet projekt med min vän när vi ombads att bygga en demo styrelse för besökare av Robocup Junior Finland 2014. Vi samlades alla Lego bitar vi kunde hitta så var typ av en "vad hände om jag hade alla Legos i världen" projekt.Tank...

Gummiband drivs, 3D tryckt Race båt

Zippercraft är en 3D tryckta, gummiband drivs båt. Det vann öppen klassen Vallgrav båt paddel slaget på Maker Faire Bay Area, 2015. Den har en mycket enkel design; Du kan göra en, också!Här kan du se hur den presterar; Det sköt ner 12' kursen i ca 2...

Enkel robot-låg förlorat-mycket användbart

Hej alla, detta är Sai Jayanth.This är min 1: a fungerande modell instructable att jag förberett. Denna arbetsmodell förbereddes av mig på grund av vissa aspekter. Jag har sett vatten förorenande på grund av industriellt avfall släpper ut i vattensam...

Blockera Lace

detta är den metod jag använder för att blockera mina spetsar projekt använder svetstrådar istället för pins!Steg 1: Få din spets redo att blockeraVissa kallar det "blockering", andra kallar det "klä" eller "efterbehandling"....

Fåglar av en fjäder köra tillsammans - måla bilen i en papegoja

KAN STARTA EN REVOLUTION!Den Flock flotta revolutionenVägra att bli förtryckta av din Junker, citron, skrothög, vrak, visp och ta saken i egna händer genom att klä din A-B i fågel kostym.Förvandla din bil in i din favorit fågel... det är det enda log...

Toto, radiostyrd hund

Hej där, kan jag presentera dig för Toto, avlägsen kontrollerade hunden. Han var en av scenen aktörer 2014 leken "Trollkarlen från Oz" i våra Stadsteater. Om hans namn i stället för Toto var Pinocchio kan man kanske kalla mig Gepetto, eftersom j...

Papper krona (silhuett porträtt Cutter projektet)

Göra denna bedårande papper krona (eller en av din egen design) för ett parti eller barnens lek. Det är justerbar så det får plats på någon storlek huvud.Steg 1: materialFör detta projekt behöver du följande:Silhouette porträtt elektroniska skärande...

Matlagning på en trä kock spis

Om de används korrekt kan en vedeldad cook spis vara hjärtat i huset! Maten blir mer än mat när kokt på en flimrande levande eld, efterlängtad av familj och vänner.En viktig anmärkning: det finns många guider ut där diskutera matlagning på en vanlig...

Yo-Kai klocka tema Birthday Party

Hej! Tack för att kolla min "vänners kompatibla. Slutligen den ' kompatibel mitt senaste inlägg har arbetat upp till. Kaidens 6: e födelsedag har bara kommit och gått med temat Yo-Kai klocka. Jag arbetade på planera och förbereda inför detta parti fö...

Stycka en klockradio

OK - jag lovade er folk en mer Instructable, så här är det.Wow - kan jag se så många användbara delar- och allt för $5,00! Japp, det är allt klockradion kosta mig, på den lokala "Op-Shop". Naturligtvis inte alla klockradio är styckade (som Borg,...

Träna din hund

dessa är inte instruktioner om undervisning någon specifik knep, bara en allmän sammanfattning av de principer som gäller för undervisning både grundläggande hyfs och dumma tricks.Steg 1: Belöningar och straff Mögel beteende du behöver belöningar och...

Messtival spel

Detta Instructable är en uppdatering till min tidigare på löpande rörigt spel om dagen. Messtival. I detta Instructable kommer jag att samla fler idéer tillsammans som kan användas antingen som fristående spel, eller som en del av en större händelse....

Mario Party 10 Birthday Party Plan

En annan födelsedagsfest planera från MimicNecho! Våra senaste var ett Digimon tema för Zanders 8: e födelsedag. Du kan kolla in här:Här var Kaidens val för sin 5: e födelsedag. Mario Party har alltid varit en hus favorit vårt sedan jag var liten sjä...

Arduino kontrollerade lilla FM-radio

Idag, blir tack vare den kontinuerligt växande system integration nivå av chips, av hög kvalitet elektroniska apparater, lätt som barnen leker. En annan faktor att hjälpa detta är breda spridningen av olika öppen källkod microcontroller utvecklingspl...

Förnya din favorit porträtt... förnya minnen

Jag hade detta porträtt med mig ganska länge, och ville lägga den på min nya målade rummet. Men var inte alltför glad över ramens skick, några av delar av design och färg på ramen hade avklingat. Jag var nästan om att få den stående ram ersatt, när j...

Labyrint Quilt - Design val

gjorde jag ett täcke efter en intrikat två färger inrutade design, med hjälp av grundläggande enhet lappteknik metoder. Det är 55 x 41" med enskilda rutor som avslutas till 1" i storlek.Jag kommer att dela här vad som gick i design val. Jag komm...

Gör en Awesome Army Jeep ur en Little Tikes rosa bil

Jag hittade en rosa Little Tikes bil på parken vid soptunnor och beslutade det upcycled till något häftigt för min ett år gamla pojke. Stegen är ganska intuitivt, men jag har tagit en video för bra åtgärd. Det visar tår ner bilen och den målar jag an...