CD/DVD inredda glasunderläggjag gjorde dessa i universitet när jag hade en massa blindgångare CDs/DVDs, brist på glasunderlägg och lite ledig tid (ahh livet av en student). Lätt att göra, och oändliga variationer möjligt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Film glasunderlägg från gamla VHS band jackor

Tja, den gamla Videobandspelaren har slutligen dog och min gamla VHS-band är i princip värdelöst. Så, har jag ett gäng band och jackor som sitter runt samlar damm. Det var dags att jag hittat något nyttigt att göra med dessa underbara bilder på de Ja...

Vinyl stil dricka glasunderlägg

bakgrundshistoria: Jag letade efter en födelsedagspresent för en av mina vänner som var unik och kändes som det hade en hel del tänkte sätta in i den. De är en stor musikälskare som samlar vinylskivor och en öl snobb. Så, jag ville införliva båda sak...

CD/DVD platshållare

ett sätt vi hålla våra DVD och CD skivor i ordning i vår familj. De är som bok märken för cd/dvd böcker. När en medlem av familjen "checkar ut" en DVD eller CD lämna de deras personlig bokmärke på sin plats. Detta sätt de vet också precis där de...

Hur man gör bubblor med DVD Disk

https://www.youtube.com/watch?v=XeYACjUcjXk&feature=youtu.beSteg 1: för att göra bubblor med DVD-skiva du behöver!Steg 2: Ta en DVD-skiva, bättre att ta en gammal och används en. Det måste vara DVD-skiva, CD skiva kommer inte att göra -Dela upp hårdd...

En DVD spelaren hacka

detta är en beskrivning av öppen källkod/öppen hårdvara projekt av en fjärrkontrollerad Arduino (Freeduino) baserade Klocka/termometer utnyttja strömförsörjning och VFD panel från en trasig DVD-spelare i en skräddarsydd akryl hölje. Syftet med projek...

1 Uber-hylla och 2 CD/DVD/surround högtalare hyllor från 2 x MAVAS

jag ville ha en hylla som skulle passa min TV, surround förstärkare, mitthögtalare, DVD spelare, PVR, subwoofer, vardagsrum PC, SEGA Mega Drive II, PS2, PS3 och min flickväns Wii.Ingenting på den lokala IKEA hade helt rätt. MAVAS handlade om det närm...

Alla tillfälle kakel glasunderlägg

Precis i tid för någon semester använda dessa roliga och enkla glasunderlägg omslagspapper som den viktigaste design gör dem roliga och prisvärda för någon semester gåva.Steg 1: Samla materialFörst kommer du behöva samla in följande material.SaxOmsla...

Beaded runda "Mugg mattor" glasunderlägg

grönt, orange och lila är perfekt vår eller sommar färger! Jag gjorde dessa 3" runda"mugg mattor"(glasunderlägg) med glaspärlor utsäde genom hundratals! Jag är ett stort fan av wire arbete med pärlor, men är förgrenar sig från de klassiska...

Boka täcka glasunderlägg

Jag har en familj ivrig läsare, så finns det böcker runt vårt hus, hela tiden! Vi brukar också ha drinkar runt, särskilt i vardagsrum och jag märkte att så ofta inte, böcker var som används som underlägg för våra drycker (läsk, öl, vatten, vin, du na...

Kartong och tejp: DVD förvaring

jag har tre barn och våra DVD förvaring område är en enda röra! Jag behövde en låg kostnad sätt att hålla saker mer organiserade. Med lite fantasi, vissa kartong och tejp är jag mycket glad över de slutliga resultaten.Verktyg & material som behövs:ka...

Dekorativa band glasunderlägg

Göra dessa enkla glasunderlägg av två favorit typer av tejp: anka varumärke och Washi.Steg 1: ListaVad som behövs är följande:en rulle eller två anka varumärke silvertejpflera rullar washi tejpfyrkantiga keramiska plattorsjälvhäftande filt cirklarMod...

Hur man laserskurna glasunderlägg (för Pi-dagen!)

Pi-dagen oundvikligen inblandade välsmakande drycker, så jag bestämde mig att göra några Pi-tema glasunderlägg på TechShop att hålla mitt bord torr och säker.För att laserskurna glasunderlägg, är det första steget att välja en design. Jag visste att...

Alkohol Inked kakel glasunderlägg

enkelt och billigt - projektet var så lätt att slutföra men visade sig så vackert - det var den perfekta fars dag presenten!Steg 1: Projektet ingredienser Projektet ingredienser:4 kakel glasunderlägg (den icke-porösa och glänsande typ :)Ranger alkoho...

DVD vikt

hur man gör vikt, från gamla DVD- eller CD-...

DVD Stash Box!

Ta en trasig DVD eller CD-enheten och förvandla det till en hemlig stash låda.Steg 1: Vad du behöver 1. en död DVD eller CD-enhet. Döda-menande lådan fortfarande fungerar men inte läsa eller skriva skivor.2. en 3v cell knappbatteri och innehavare3. e...

Hemligt DVD utrymme

detta är den hemliga DVD fack som rymmer många saker i den.Steg 1: Saker du behöver en skruvmejsel (cross huvud)en annan skruvmejsel (platt huvud)DVD-spelare (arbetar eller inte)Det är det verkligen, så enkelt.Steg 2: Ta bort höljet Ta bort höljet fr...

Lägga till Synchro till DVD-recordern (utan att öppna fallet!)

Tillåter synkroniserad inspelning från en digitalbox (min är Sony terrestrial digital mottagare) till en DVD-spelare som inte har syncro post.Du kan sedan spela in program automatiskt genom att välja dem för post på digitalbox med utan att behöva pro...

Lägga till en tredje LCD till din bärbara skärmen DVD spelare

detta skulle kunna vara 2 instructables: hacka en off-hyllan LCD skärm till ett mindre paket och lägga till en A / V-utgång till din DVD.Utgångspunkten är att jag behövde få mer än 2 skärmar för bil DVD spelare tar vi på bilutflykter.Jag använde en I...

Kopiera DVD-skivor--gratis och lagligt!

Jag antar att ingen RESPONSIBLITY av dina handlingar. DETTA ÄR FÖR UTBILDNINGSÄNDAMÅL BARA. ATTEMT PÅ DIN FRIA VILJA. INTE SKYLLA ALLT PÅ MIG.Med det ur vägen, låt mig förklara lite om detta. Du kan kopiera alla DVD, och jag menar någon. Den använder...