Enkel (billig) handavtryck present till mor-och farföräldrar eller föräldrar!detta är en stor gåva några farförälder eller förälder skulle älska att ha! dess super snabbt, super enkelt och super billigt! också en bra sista minuten-julklapp!
Se Steg
Relaterade Ämnen

En enkel, billig riktig gitarr till Rock Band Pro Mod grejen

Ja, lång titel. Hur som helst, jag arbetar mot ett enkelt, kostnadseffektivt sätt att använda din riktiga gitarr för Rock Band Pro! Toppen! Jag ska visa dig hur jag ska göra det i detta instructable.Så, utan vidare...Steg 1: material Så här är vad du...

Hur man gör en farföräldrars kalender & Scrapbook (även om du inte vet hur man scrapbook)

detta är en mycket sparsam (och mycket uppskattat!) semester gåva för mor-och farföräldrar. Jag gjorde 5 kalendrar i år för mindre än $7 varje.Material:12 fantastiska bilder av ditt barn, barn, syskonbarn, syskonbarn, hundar, katter eller andra släkt...

Treasure Chest, present till min flickvän

Hej där,Detta är en Tresure bröstet i´ve gjorde för min flickvän som en gåva.We´ve hittade den här gamla steelbox på en fleamarket för några år sedan, min flickvän älskar verkligen används utseendet på den gamla box.Tja som sagt detta var år sedan oc...

PET-första hjälpen set - enkel, billig och effektiv

För några år sedan på en av de kallare nätterna i januari min fästman "och jag hittade en liten förlorade valp längs vägen. Efter att ha sökt högt och lågt för hans ägare utan lycka beslutat vi att ta honom som vår egen. Sedan dess har han varit en s...

Snabb, enkel, billig Äggdekoration till våren!

Påsk är en underbar tid att använda ägg i din Utsmyckning system, men vad om resten av våren? Jag har gjort denna billiga, enkla, snabba, Äggdekoration som jag använder att dekorera från påsk fram till den första dagen i sommar! Du kan ha allt du beh...

En enkel introduktion till transistorer och PWM (Pulse bredd modulering)

silicon transistorn uppfanns 1954 och har ansetts vara en av de största uppfinningarna i historien av teknik. Dess uppfinning praktiskt taget gett upphov till området för elektronik och bidragit till alla våra moderna datorer, iPods, telefoner, etc....

Hur du reser till London - och har en fantastisk tid!

Med familj i England, jag försöker gå dit varje år för att besöka. Detta är hur jag planerar min resa.När jag har plockat mina resdatum, besöker jag olika on-line resor webbplatser, som Expedia, kajak, etc., för att hitta de bästa priserna på flyg. M...

Present till familj (lätt) hantverk projekt

glad mors dag instructavillians! Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel present till dina nära och kära!Jag kommer att be om ursäkt i förväg, mitt sparade exempel fastnade i min arkivskåp och har sett bättre dagar!Detta projekt ä...

Enkel billig mugg gåva

detta är en bra billig present som skulle vara bra som värdinna gåva eller för människorna på kontoret.Steg 1: Gatther leveranser alla dessa objekt (utom kahlua) jag köpte på den lokala dollar treen!-en jul tema mugg-låda med varm choklad (enskilda f...

Mycket billigt/enkel WiFi Shield för Arduino och mikroprocessorer

Uppdatering: 19 maj 2016Rev 14 i detta projekt reviderar bibliotek och kod ska fungera med ESP8266.com IDE plug-in V2.2Uppdatering: 17 December 2015Rev 11 i detta projekt rensar upp andra försök anslutningar om den redan är ansluten. Använder också d...

Hur till applicera och sälja med handgjorda på Amazon

Amazon nyligen öppnat upp en alla handgjorda marknadsplats på deras webbplats som kallas handgjorda på Amazon. Som någon som har försäljning av broderier och smycken i år via Etsy, var jag sugen på att testa en annan marknadsplats.Genom åren har jag...

Billig bärbar dator svalare och expansion unit, och stackars mannen dockningsstation

har du en bärbar dator med en eller två USB-portar på det? och som ett resultat du sluta med ett skrivbord i ledningar och lägga på alla anslutna till ett nav, eller du har en laptop med en hel del USB-uttag och du spendera dyrbar tid pluggning och k...

Enkel billig snabb Paracord lagring!

Om du är någonting som jag är du trött på gräva genom oavsett behållare du hålla din paracord i, bara för att komma ut känsla som Clark W. Griswold med sin julbelysning.Jag har försökt många saker inklusive de tjusiga lilla "munkar".Här är mitt...

Airsoft: En guide till taktik och vård utifrån personliga erfarenheter.

MIssion uttalandeDetta instructable följer min första och har som främsta mål att gå förbi den första vecka eller månad av sporten i airsoft. Jag undvek att kalla det en mellanliggande guide eftersom detta område är mycket vaga; Jag anser inte mig sj...

Billiga LED ficklampa till strålkastare konvertering

Detta är en snabb instructable på Hur konvertera en billig LED-ficklampa i en strålkastare. Ficklampan som används är en du kan ofta hitta i kassan gången i järnhandeln eller säljs i lösvikt blisterförpackningar för billiga. De är ganska billigt (båd...

Enkel billig båt handtag, ombordstigning steg eller grepphandtag

de senaste åren har jag byggt sju mouseboats http://groups.yahoo.com/group/mouseboats/. Jag har provat olika idéer för handtag för att bära båtarna av och knyt en rosett linje till, i linje med deras billigt bygga de flesta har fått en enkel skärm dr...

Hur till ren och bevara ansjovis

Just nu enorma stim av ansjovis kör längs Kaliforniens kust. Titta väster och du kan se baljor av delfiner, flottar av sjölejon, valar bryta, fåglar dykning, det är en silver skalad smörgåsbord för havsdjur. En fiskare vän rapporterade även att se en...

Att skapa en enkel 3D-modell på Fusion 360 och skapa en verktygsväg MYDIYCNC

Hej därTory på MyDIYCNC här. Idag vill jag visa dig hur du använder en mycket användbar bit av programvara från Autodesk kallas: Fusion 360. Med denna programvara kan du skapa enkla 3D-modeller till avancerade och komplexa 3D-modeller.Vad jag hoppas...

Linux Presentation i Powerpoint och PDF.

Bifogad är en Linux-presentation i Powerpoint och PDF jag satte ihop för PerScholas.org under min utbildning klass A +. Det kan användas för att introducera människor till Linux och dess användningsområden....